emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
Member960
emmimees
Member910
emmimees
MemberNo ma proovin ka, 860
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberÄra vast jäsemeid küljest saagima vast siiski hakka..
emmimees
MemberKui oleks pappi niipalju ja silmad kehvemad, siis investeeriks enda elukvaliteeti küll. Kuid kui tõesti häda käes, siis ikka sebiks selle opi välja..
emmimees
MemberKrt mul ka trennis raskemate harjutustega(kükk, jõutõmme) lähevad kõrvad lukku vahest aga pole täheldanud, et nina kaudu oleks raskem hingata…
emmimees
MemberKõige parem salong on osta aparaat, 500.- ja eluaeg saab juuksed aetud ja üsna lühikeseks ka
MemberTuleb tunnistada, et maailma kauneimad naised on Eestis
MemberKui oled kõhn ja tahad juurde võtta, siis ära karda süüa. Söö kõike, mis kätte saad.
emmimees
MemberMingi aeg pärast tarbimist, ütleme treeningu ajal, hoiab kinni, hiljem kaob üleliigne vesi.Noja kaua ta siis kinni hoiab seda vett? MA arvan, et niikaua kuni tarvitad, niikaua sul sees vesi – ei ole nii, et tuleb paariks tunniks ja siis lihtsalt kaob 2-3kg vett
MemberMinuteada kreatiin just hoiab ja seob vett – miks ta siis kusema peaks ajama?
Vb ei maksa õhtuti nii palju õlut võtta..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2009 at 7:27 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #224617emmimees
MemberSeda minagi..
emmimees
MemberArctic Sport Tartu. Unt vist demonstreeris oma kõva peakolu..
oktoober 5, 2009 at 5:42 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #224535emmimees
MemberPane ennem veri korralikult käima, tee soojaks. Päris insult vast ei olnud aga kui pidevlt kordub – pöördu asrtile!
emmimees
MemberEga peale söömise muud ei soovitagi sulle keegi, võid lisandeid ka kasutada. Väike trenn ei teeks ka paha.
-
AutorPostitused