emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
Memberkeegi e iarvagi, et mõne kuuga omandad hea tehnika..
emmimees
MemberKui oled ikka treeninud pidevalt, siis võib välja tulla küll, ei pea mõtlema midagi, refleksist tulevad löögid..
emmimees
Memberno kui ma Photoshopis oleks selle teinud, siis oleks ühtlasti tisse ka suurendanud juba… mitte et ma oleks teinud selle pildi
emmimees
MemberAa ..sihverplaat on jah natuke imelik jäänud Levi antud pildil, aga nagu ma aru sain, on teemaks jalad, REIED. Aga kurat, see viimane pilt on küll väga seksikas
emmimees
MemberKas sa usud, et eespool kujutaud pildil olev naine ajab habet või sööb steroide? Need jalad on täiesti tavalised ilusad naise, kes kes käib jõusaalis, jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: vot see on rõve
: http://i.b5z.net/i/u/230085/i/LIsa_Aukland…o_Model_ezr.jpgemmimees
MemberLev armastab kondiseid naisi vist
emmimees
MemberKui hakkad valke madalamaks tümbama, jäävad väiksemaks kõik sinu lihased. Tegelikult on nii ikka, et lihase suurus on võrdeline neile antava koormusega ja kui sa seda rasket tantsutrenni enam ei tee, siis nad muutuvad ise väiksemaks. Või kui sa arvad, et ei muutu, siis sul on paranoia sellega. Mine heida siis kaheks kuuks voodisse pikali ja näed, kuidas imeväel lihased ära kaovad, muud võimalust siin pole “ainult jalgade lihaseid vähendada”
emmimees
MemberMiks peenemaks
emmimees
MemberOled kunagi 150 kg kaalunud?Ei ole kaalunud niipalju ja suure tõenäosusega ei hakka ligilähedalegi nii palju kaaluma. Miks sa küsid seda, ma ei mõista?
Kas mul peaks neist osalejatest kahju hakkama? Nad tegid seda kõike vabatahtlikult, nagu ka treenerid eirasid teatud treenimise põhimõtteid teadlikult ja kindlasti vabatahtlikult.
emmimees
Membersaates osalejad ei teinud ka midagi relva ähvardusel, niiet pole mõtet mögiseda kellegi üle siin, show on show, päris leebe isegi, kunagi ammu oli show gladiaatorite võitlused …inimesed said surma seal
emmimees
MemberKui enda oma ei julge panna, siis otsi netist sinuga sarnane pilt ..kuigi kardan, et otsid alateadlikult suuremate jalgadega pildi siis, kui sul endal on…
jaanuar 7, 2010 at 3:10 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247851emmimees
MemberNo ma pakun, et hr Kalmus ise hantleid ja kangi kaasas ei tassi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberTõepoolest, kui ikka jäsemed kipuvad liigestest välja kukkuma, siis tasuks arsti poole pöörduda esmalt, seejärel foorumisse …ning kui ikka abi ei saa siis erinevate posijate ja nõidade juurde. Kui harjutused on meelest läinud, siis peabki arst nad uuesti meelde tuletama ..või noh, võiks vähemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 7:43 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247640emmimees
MemberArvan, et kindlasti ei tule mingeid suuremaid plusse Marekule sellest üritusest, sõnumi hind ikkagi väike ja kes teab palju ta sealt omale üldse saab ..kui just tuhandeid sõnumeid ei saadeta. Kui lähiajal kõneaega saan omale, panen ka sõnumi teele, pohhui, äkki saab koos trenni minna, nagunii palju sõnumeid ei saadeta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 5:19 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #247572emmimees
MemberSamas see valu on lihases ka siis kui ei kasva(ei söö korralikult, ei maga). Olen tähele pannud, et seda valulikumad on lihased, mida vähem oled magada saanud. Pakun, et see valu annab lihtsalt märku, et pead laskma puhata ja taastuda lihasel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused