emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberKuna oleks siis parem sojat kasutada?
emmimees
MemberSelleks ei pea kiivikas olema, et sotti jagada ja öelda, et kasuta vaid peale trenni vahetult, muul ajal söö korralikult!
emmimees
MemberJah võid ettepoole küüru lasta end ülaseljast parema venituse saamiseks kuid jälgi, et viga ei tee ülaseljale, ära kasuta nii suuri raskusi, mis muudavad tehnika rapsimiseks. Alaseljast võib ka vabalt liikuda veits ettepoole kuid väga palju pole mõtet. Samas osad teevadki seda harjutust nagu teeks sõudmist, aga nii võib kergelt viga teha seljale..
emmimees
MemberVähil on kahtlased huvid
jaanuar 15, 2010 at 11:29 e.l. in reply to: Kas süüa kohupiima kohe peale trenni või 1h hiljem? #250015emmimees
MemberMiks on vaja 400gr seda süüa ja maitsestamata ka veel? Hea oleks just magusat süsiveikuterikast kohupiima trennijärgselt süüa, seejärel kodus üks paari tunni pärast uuesti suurem söök.
Ja kes ütles, et riietusruumis ei tohi süüa

emmimees
Membermul ka rinnalihased suht jama kujuga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga olen ära harjunud ja ega siin muud üle ei jäägi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Trapetsile mõjub mul istudes ploki tõmbed vasta kõhtu
tõmbe lõpus töötad ka õlgadega kaasa viid taha poole vms…Õlad peaksid juba tõmbe alguses tahapooel liikuma hakkama ja pärast käed järgi

Aga vastu kõhtu tõmbed eelkõige mõjutavad lailihast, trapetsi(ülaselja) jaoks on rinnale tõmbed ja väga efektiivne on köitega näotõmbed plokil, see on ainus asi, mis minul ülaselja mõnusalt valusaks treenib.
emmimees
MemberJutt õige – rohkem liha ja kehakumerusi!

emmimees
MemberVõi kutsud paar tüdrukut seljale istuma.. nagu Arnold kunagi ühes videos.
emmimees
Member700
emmimees
MemberJu ma teen siis valesti, aga ma küll ei tunne, et valusaks tõmbaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul tõmbab pigem selga ja jalgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks igaühe tunnetus erinev…aga trapetsit on kõige lihtsam vast õlakehitustega, nagu eelnevalt mainitud.Ta teebki põhiliselt trapetsi seljapoolset osa, kuna enamus ajast oled kummargil ju. Aga proovi ikka õlad tahapoole hoida, siis treenib kindlasti trapetsit.
Võid ju teha ka mõned õlakehitused, et trapetsi päris ülaosa ka saaks suurema koormuse kui muidu valusaks ei saa
jaanuar 14, 2010 at 11:30 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #249732emmimees
Memberpalju õnne, aga kas medal/karikas saadetakse siis postiga või?
jaanuar 14, 2010 at 11:27 e.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249731emmimees
MemberMis neis nii põnevat on siis? Korduvalt olen ma vaadanud vaid mr Mesi videosi, aga seda ka Mesi enda pärast, mitte et valmistatud oleks kuidagi erliliselt või mingi huvitav idee oleks valmistaja poolne

Aga pikka aega ei ole vist ühtegi kaadrit filmitud enam, muidugi ega meie väikeses Eestis TEGIJAID vast ei olegi rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberPeale õlgade kehituse treenib trapetsit jõutõmme hästi, väga valusaks tõmbab isegi trapetsi

emmimees
Member1 kofeka tbl on umbes tass kohvi, 100mg kofeiini. Minule tõmbab 3tk küll paraja kuuli pähe, aga jällegi kestab miskine tund max ja siis kett maas täiega

Kunagi lolli peaga sõin 10tk ära ja ei soovita kellelegi, oli väga halb ..
emmimees
MemberÄki on mingeid toidulisandeid, mis seda leevendaksid?Sellise asja vastu spetsiaalselt vast küll ei ole ja need trenniergutid mis on, lasevad sul oma keha veelgi lähemale viia iivelduse tekkimisele…
AutorPostitused