emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberMiks peab üldse just paljajalu tegema, võib ju teha ka sokkides, nendega on tõmbeteekond ehk <1 mm pikem, samas palju mugavam
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sokid kuluvad ära kohe ju

emmimees
MemberHea et on mõni treener, kes viitsib süveneda lihase toimemehhanismi peensusteni, kuidas ja miks kõik nii on ja täiendab ennast/teisi pidevalt, mitte ei raiu ainult, et tee 10x, see teeb massi kõige paremini… ainult sellised treenerid viivad meid edasi.
emmimees
MemberEi ole
emmimees
MemberHaahahaha krdi kirp jälle raisk
emmimees
Memberniisama vehkides sa ei saagi triitsa nii soojaks kui vaja keharaskusega treenimiseks rööbaspuudel, teed küll paar soojenduseeriat nii, et jalad õrnalt maas, aga kui lased täis kehamassi peale + 15-20kg lisarakuseid, siis on ikka paar seeriat suht valus ja ma pole ainuke, kel nii on. Ei tea kas triits ongi selline imelik lihas…
emmimees
Membervahet pole, kui palju sooja teen, mul triitsa trennil esimeste seeriatega lööb ka küünarnuki juurest valusaks korraks kui näiteks rööbaspuudel surun.
emmimees
MemberAga kas sa oled kulturist või niisama treenija?Mis vahet sel on, kes ta on, ta tahab KASVADA, kulturistid ja “niisama treenijad” on inimesed mõlemad ja kasvavad ühesuguste põhimõtete alusel. Vb ta ei ole ka “niisama treenija”, ei tee üldse trenni ja tahab ikka kasvada
emmimees
MemberIga kahe tunni tagant on nüüd ka liiast süüa. Hoiame ikka asja 3-4 tunni kandis. Kui tahad kasvada, siis võta korralik söök tööle lõunakarbis kaasa.davai, oled ütleme 14h ärkvel, 2h enne magamaminekut ei söö, see teeb siis 3 söögikorda päevas, äärmisel juhul 4. Miks räägitakse, et söö 5-6x päevas?
emmimees
MemberSiis on sinuga selge – sellise suhtumisega sa kunagi ei hakkagi juurde võtma! Loodan, et ikka leiad need mõned minutid tööl söömiseks, peaks ju iga 2h tagant olema ette nähtud puhkust vähemalt 15min. Aga kui ei leia, siis kaalust jäädki unistama… Mõned kulturistid leiavad lausa öösel aega, ärkavad üles ja lähevad sööma
emmimees
MemberSuurest erutusest
emmimees
MemberNo mai tea, minumeelest vabas foorumis tehtus posti eest postituste arv üldse ei suurene, vähemalt nime juures mitte, aga paneelis näitas, et 11 posti ikka. ning kindlasti olid rohkem kui 3 posti tehtud mujal. Aga aless eks vaata ise, palju sul neid juurde tekib näiteks täna öösel, kindlasti paneb ka sul siis võssa.
Ma neid fitte tagantjärgi ei aja aga lihtsalt teinekord oleks hea kuskilt oksjonilt midagi võtta, aga viimasel ajal pole fitte eriti juurde tulnud kuigi olen suht palju foorumis vedelenud
emmimees
MemberHakka sööma korralikult iga 2h tagant, mitte mingi näksimine vaid korralik toit, hakkad sööma siis kui kõht pole veel tühjaks läinud, siis peab kaal tõusma hakkama. Kas on äkki raske füüsiline töö ka? Kindlasti võid mõne massilisaja abiks võtta, küll siis hakkab kaal tõusma…
ja kui tahad kasvada, siis LIHA söö ka ikka, midagi ei ole teha
emmimees
MemberVabas foorumis ja oksjonitel tehtud postituste eest ei saagi fitte.No shit, sherlock.