emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberSeda ajakirja ei maksa üldse lugeda
emmimees
MemberPikad puuvillased püksid ei tee ka paha.
emmimees
MemberHästi, kui mitte öelda väga hästi, mõjuvad kõhule ka kükk ja jõutõmme
emmimees
MemberÕnne!!!
emmimees
MemberKuulake Elmarit ja ärge mölisege

emmimees
MemberKohe kui vaatad 5. viskab nagu 86, aga kui süveneda siis ei saa kottigi aru enam..
emmimees
MemberGlükoos teeb maitse vägagi talutavaks.
emmimees
MemberHeh, läheb vist aga minna jälle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberUnerohtu ei tarvita?
märts 15, 2010 at 11:38 e.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #261257emmimees
MemberMis te ikka nuumate teda, tal niigi põsed nagu põldhiirel
MemberJah aga ükski naine seda nagunii ei loe, kuna sela kirjutab kuidas KAALUS JUURDE võtta
MemberNagu mingist fitnessi artiklist kopeeritud
MemberSiin on ju minu arust vähemalt väga suur roll harjutusel endal. On tegelikult loogiline (minu jaoks), et näiteks pea tagant surumine ning kükk on kergem Smithiga teha, kui lahtise kangiga. Smithiga peab ju ainult surumisele keskenduma. Saades Smithi kangi sirgetele käele ei pea enam mõtlema, kas suudan ja jõuan kuidagi tasakaalu hoida. See, et lamades surumine seal keerulisem, on ka samuti loogiline (järjekordselt vähemalt mulle) – kang pole vaba, mis tähendab, et on raskem (hõõrdumine muudab raskemaks). Lahtise kangiga surumise puhul ma nii suurt rolli sellele ei näe, pole vaja väga suurt tasakaalu ka seal. Minu nö. loogika kogu selle asja kohta:)Surumine smithil raskem su arust aga kükk siis mitte?
emmimees
MemberVastupidi, Smithil on just kergem. See, et kang kinni on tähendab seda, et pea keskenduma tasakaalule. Pead ainult kuidagi end püsti saama.Igatahes surumine Smithil on küll raskem.
emmimees
MemberSelles suhtes kindlasti, kui investeerida see suitsuraha enda tervisesse ja muuse heaolusse, kasvab lihas ilmselt paremini. aga ega suits nüüd lihaskasvu kinni ka ei pane. Olin palju aastaid suitsetaja ja ei saa öelda, et peale suitsu maha jätmist oleks paremini kasvama hakanud, pigem halvemini, aga see tingitud sellest, et ajaga lihaskasv lihtsalt aeglustubki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Aga üleüldine enesetunne on sitaks parem kui ei suitseta ja mõjub hästi mulle. Krt aga mida siin seletada, neid teemasid varasemast mitu tükki juba…
AutorPostitused