emmimees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
emmimees
MemberIrw, pigem süüakse pekki ennast ja siis närvid läbi ja deprekas seepärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberNo kui käed higist leemendavad ja kiiruga, siis miks mitte ….
emmimees
Member-Tüüp läheb kükipuuri kükke tegema ning paneb oma iPhone’i puuri kaitsmete peale- ainus koht tema läheduses kus sel asjal võimalik kokku puutuda suure allakukkuva teraskangigaSee selleks, aga kui uskumatult palju inimesi jätab meil jõusaalis oma kallid telefonid lihtsalt põrandale vedelema ja seda mõne trenazööri juurde ikka tavaliselt.
Krt kui ma peale rasket seeriat hakkan raskusi oma kangilt maha võtma ja oletame 20kg ketas libiseb või astun selle krdima IPhonile peale, siis kes tema arvates selles süüdi on?
emmimees
MemberKui keegi ninapidi jalge ette sulle ei roni, ei tunne muidugi midagi, seda muidugi juhul kui vend oma plähve ja jalgu pesta viitsib vahest
MemberKrt mis, mul plätud hakkasid ühest kandmiskorrast juba räigelt haisema, tossud aga ei haise kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea, kas olid sitad plähvid, et talla alt ei hinganud vms, odavad olid küll aga jah läksid rõvedalt haisema kohe :S
emmimees
MemberPigem tuleks suurem kulturistide punt kokku ajada, nii 200+ inimest ja ravimiameti uksetaha minna, ma oleks küll käsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teeks mingit plakatid ka ja siis oleks asi uudistes ja kõlapind suur, ning asi hakkaks lõpuks liikuma, tglt meie väikses konnatiigis piisaks ka 100´st protestijast kui juba kaamerad oleksid kohal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>emmimees
MemberVõibolla ka nii, et alakõht pole piisavalt koormust saanud, tee ainult jalgade tõsteid ja vaata, kas pilt puutub…
veebruar 3, 2010 at 3:11 p.l. in reply to: Asjalikuma postitaja auhinnale Gain Bolic 6000 võitis .. #253716emmimees
MemberEks vinguvad ikka need, kes millestki ilma jäävad. Mul on aga mingi lootus endale see saada ja ma ei arva, et ma siin spammimas käin igavusest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsiks seda ka, et kunas edetabel lukku läheb ehk kaua see värk kestab?
emmimees
MemberJah, on lootus olemas, isegi suur lootus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu- ja järjekindlust ka vaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2010 at 11:05 e.l. in reply to: Kas ja kuidas on võimalik ,end vormi natuke ajada 15 päevaga #253642emmimees
MemberSiis treenigi neid asju just.
emmimees
MemberÜhiskasutatavad saunad ei ole selleks, et seal oma vastupidavust demonstreerida.Aga alati on ju võimalus allapoole lavatsi astmele ronida kui kuum hakkab.
Meil Arcticu saunas käib üks suur sakslane vahest, niikui ma 3 kulbitäit kerisele viskan, paneb vend joostes minema, ma istun aga rahulikult 5-7min ja viskan edasi vahepeal. Mis ma teha saan kui mõni ei kannata normaalset sauna?
Ega külm saun pole ka saun, nahka peab ikka natuke kõditama
MemberKusjuures Tallinna Spordihallis käiaksegi nii. Higistad pingi täis ja puhastad selle enda järelt ära. Mis selles nii imelikku on?Meil Arcticus ka, mõni on seadme pealt tulles märg nagu kassipoeg, siis võetakse phustiga puhastusvedelik ja koristatakse enda järelt ära, mida ei saa muidugi kõigi kohta öelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2010 at 10:33 p.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253561emmimees
Memberise elan ka Eedeni ligidal ning asjalood on siin üsna kehvad – nii kui rahakotti miskit tekib, olen sunnitud selle Fitshoppi viima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oskab keegi aidata? :S
emmimees
MemberJa raskus vali nõrgema poole järgi ning harjutust alusta nõrgema poolega kui võimalik.
emmimees
MemberMis raamat, “Varjatud tervise valem” või? Pole veel eriti lugenud, aga olemas kodus, tundub üsna huvitav..
-
AutorPostitused