Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
Memberkõikidele see ei mõju proovi midagi muud peale monohüdraadi, neid mingi 3 erinevat vist
Eluminal
MemberMilleks üldse peaks kreatiini võtma, kui sa pole mingi kulturist vaid algaja sportlane, kes tahab lihtsalt hea välja näha ? Ning olen kuulnud, et lihasest jõud kaob, kui enam kreatiini ei võta. Mina ei näe mingit mõtet sellel, kui just kulturist pole vms. Naljakas vaadata kasvõi enda tuttavaid, kes lähevad kolmandat nädalat trenni ja juba on neil mingi kreatiin veega kaasas. Pole vaja igasugust sitta endale sisse ajada.kreatiin pole sitt see on väga hea asi kui sa tahad jõudu, vastupidavust ja massi. algajatel niigi hea areng aga on veel parem kui kreatiini võtab ju.
Eluminal
Membersõbral on trenniga tulnud kätele, kas need kaovad ära või jäävadki? tal need mingi kuu aega vähemalt juba…
Eluminal
Memberma ei saa üldse aru kuidas saab seda kindlaks teha et just kreatiin impoks tegi, seal võib teisi põhjusi ka olla ju.
Eluminal
MemberMa leian, et kui plätudega puhtaid sokke veel kanda, siis ei ole midagi kurta.Miks sind need paljad varbad erutavad ? Ma olen 3 aastat jõusaalis plätudega käinud ja kellegil probleemi ei ole, siin foorumis kõik nutavad. Kui näete kedagi plätudes siis minge öelge talle et ei tohi olla.
jaanuar 28, 2010 at 7:33 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252583Eluminal
MemberMis see steroid siis väga teistsugune on. Teda võrreldakse narkootikumidega, aga ta pole narkootikum. Narkootikum on keelatud, sest see muudab inimese vaimselt ebastabiilseks ning inimene võib muutuda teistele tülikaks või ohtlikuks ning ettearvamatuks. Steroid toob kõrvalnähte küll ületarbimisel, aga ma pole veel näinud, et keegi tõmbaks end steroididest pilve ja siis hakkaks ootamatuid, ehk katastroofilisi või õudseid tegusid tegema.Võite netist vaadata palju ka neid steroidimeeste pilte, annavad korraliku amatöörkulturisti maksimaalselt välja ainult selle vahega, et amatöörid ei tarbi taolisi aineid. Ei ole nii, et steroid on nüüd mingisugune imevigur. Laksid endale mingisugust putru musklisse süstlaga ja siis hakkab mühinal kasvama. Ahh… Niimoodi võib heal juhul mitte midagi suurt juhtuda, halvemal juhul võivad kõrvalmõjud tekkida, eriti kui liiga palju või valesti kasutada.
LISAN: Olgugi et need ehk on keelatud, ei muuda need teiste inimeste jaoks midagi. Ehk siis tee järgi või kiida, või siis ole vakka. Sinule ta halba ei tee.
Nii noor poiss ja nii palju tead
Eluminal
MemberEndal randmega probleeme mõnikord, just täna ostsin ” Kräuterhof – soojendav geel lihaste ja liigeste hoolduseks, hobusepalsam extra tugev ” . Sääred olid reedest väga valusad, kõndimisega oli raskusi. Kandsin peale, 5 minutit põletas ja peale seda valu kadus täielikult. Hobusepalsamid on väga head
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen üsna kindel, et see aitab randmevaluga ja ka sinu jala ja õlavaluga. Apteegist ostsin, hinnasilt on 82 eeku.
Varem randmevaluga olen läinud enne trenni kooliarsti juurde, kes on andnud fastum geli. See on kõige mõtetum asi üldse, kõik sportlased kellega rääkisin ütlesid, et see on saast. Kõige paremad ongi hobusepalsamid, kui hobuste lihaseid ravivad siis toimivad sinu omadega ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust apteegist sa hobustele mõeldud palsamit ostsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see on ikka inimestele mõeldud nimi on lihtsalt hobusepalsam, õiget asja saab hipodroomilt hobuse poest 1L pudel maksab 235kr ja töötab väga hästiEluminal
MemberVäga hea rasvapõletus peaks ka olema
Eluminal
MemberKas seal ei loe see % mis nad kaotavad ? või võetakse kg järgi?
Eluminal
MemberTundub et kõige parem lahendus on Võsareporter ja teine varjant oleks kaua võib.
EDIT: Mis klubi see on?
Eluminal
MemberSuurest erutusest
tglt mul peale jõusaali trenni vist eriti ei värise, aga kunagi peale raskemaid kickboxi trenne oli pärast raske klaviatuuril õigetele klahvidele pihta saada, pakunet lihtsalt totaalsest lihasnärvide kurnatusest on see.
peale taipoksi trenni on ka keha läbi ja väriseb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
Membersamas peale jala trenni värisevad jälle jalad mõnda aega, kas üle koormùs? või peaks arsti juurde minema?
Eluminal
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=mN3z091SyBY…feature=related
Praktiliselt BA koopia
jaanuar 14, 2010 at 6:40 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #249850Eluminal
MemberTo vend vähk: sa ka ju kulturist, kuidas sinul see kuu veriseim päev siis möödub?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
To Vägivaldur: ja pigem ma üritasin väita, et kulturiste ei tasu karta. Nad ei hammusta.. ega ju?

Hammustavad küll, kulturistid söövad sinusuguseid hommikuks
Eluminal
MemberKaido lamades surumise kava järgi tehes tuli esimese tsükliga juurde 20kg. Hetkel teine tsükkel käsil, ei usu, et seekord nii palju juurde tuleb. Oleks rahul u 10 kiloga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust kohast selle kava saab?
-
AutorPostitused