Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=5747
Ise ei tea kas töötavad aga proovida võid ja veel õlad viib taha poole selja ja õlatagaosa treening
Eluminal
MemberProovisin ka eelmise aasta lõpus seda kükikava. Päris hull masohism oli. Jõudsin vist 4 minutini, kui õieti mäletan oli kordusi 105! Kindlasti oli asjast kasu ning kunagi plaanin seda kava uuesti proovida!Tegid 30% max raskusest? Oleks võind lõpuni teha ma olen 3 minuti juures
Eluminal
MemberVäga hull tulemus, aga palju sul muidu rekord on?
Eluminal
MemberNo see vagu tekib sinna siis kui lihas suuremaks kasvab. saab mõjutada ainult lihase ülemist ja alumist osa eraldi mitte äärest ja keskelt
Eluminal
Member230kgx10 kükk ilma igasuguse varustuseta, tõesti TOORES
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täielik masin ju, hääl on nagu robotil ja põlved ka nii tugevad.
Eluminal
MemberPalju inimesi käib teil seal ? trenni ajad on küll jamad muidu tuleks vb ise ka
Eluminal
Memberinfrapuna saun
Eluminal
MemberKükivarianti tahaks küll proovida, alustades programmi siis 1 minutilise seeriaga, tahaks selle valu ära tunda.ma ise tegin 2 minti raskus oli 30% maksist, ja see 2 minti oli ikka väga pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberMina teeks nii et jaotaks kava neljaks nt:
1.päev rind biits
2.päev selg triits
3.päev õlad trapets
4.päev jalad alaselg
kõhtu ka mõned korrad nädalas
aga siis tuleb iga trenn lihas korralikult läbi tõmmata, või kui sinu kava järgi teha siis teeks esimene päev raske ja teine kerge. ja õlgadele surumist teeks enne lendamist
Eluminal
MemberKatsu vahel ka mõnda kirjavahemärki jne kasutada, on Su jutust midagi aru ka saada
Eluminal
MemberKükk. 350kg ilma sidemeteta, ilma vööta – 19 aastane
Eluminal
MemberVõi hakkab lihast lagundama et sealt energiat võtta. Enne trenni just võiks süsivesikuid süüa et treeningu jaoks energiat koguda.siis võib juua natuke valku ja ei lagunda nii palju lihast, kuidas ta siis rasva peaks põletama sinu arust kossutrennis?
liha kaob nagunii rasva põletades
loe seda teemat ja saad kõik vastused
Eluminal
MemberMIKS?sest kui ei söö hakkab keha energiat rasvast võtma…
Eluminal
MemberKäin siis kossutrennis ja tahaks endal lihasmassi suurendada ja rasva põletada.. keegi oskab rääkida et mida selleks sisse sööma peab (proteiin, kreatiin)?Ma 15a.
kossu trenniga sa endal lihasmassi ei suurenda, rasv põletamiseks pole midagi vaja süüa, ära enne trenni mõned tunnid süsivesikuid söö
Eluminal
MemberKõik raske on uskumatult lihtne! Inimesed koostage omale menüü vastavalt oma veregrupile ja uskuge mind, tulemused on näha ja tunda juba esimese nädalaga. Elukvaliteet paraneb tunduvalt ja energiat on kõvasti rohkem. Inimesed on paranenud lootusetutest olukordadest ja seljatanud raskeid haigusi tänu õigele toitumisele!Mõni aeg tagasi suhtusin ka ise sellistesse juttudesse skeptiliselt, kuid vastavat kirjandust uurides avastasin, et kõik seal kirjeldatud sümptomid klappisid minu enda omadega.
Näiteks: Minu veregrupp on B. Varem sõin peaaegu iga päev kanafileed lõunaks peale trenni. Kanaliha mõjub aga B ja ka AB veregrupile (B JA AB üsna sarnased) kui mürk. Nimelt sisaldab kanaliha lektiine, mis muudavad verelibled kleepuvaks ning valged ja punased verelibled hakkavad omavahel kleepuma. Selle tulemusena aeglustub vereringe, veresooned ahenevad ning on oht trombide tekkeks! Enesetunne peale sööki on väga uimane ning tekkib tahtmine teha lõunauinak (üldiselt selle järgi ongi kõige selgemini aru saada kui oled midagi omale sobimatut söönud)! See oli põhiline sümptom, mis mind pani sellesse teooriasse uskuma!
Nii otsustasingi proovida seda “imedieeti”. Praeguseks olen seda jälginud u pool aastat ning asi toimib uskumatult hästi! Kunagi peale sööki pole enam unine, vastupidi tunnen endas uut energit kohe edasi tegutseda!
Lisan siia mõned toiduained mida on veel lisaks kanalihale (kõige olulisem) soovitav vältida B – grupil:
Mais, tomat, ketšup, nisujahu, angerjas, koha, austrid, krevetid, tatar, hane-, sealiha!
Üldiselt on B – veregrupp sobilik kõige rohkematele toiduainetele! Eriti hästi omastatavad on piimatooted!
Koostage menüü vastavalt oma veregrupile!!!
kust ma selle kohta infot saan, nt mida teised veregrupid süüa ei tohi..
Edit: juba leidsin raamatu, nüüd tuleb veregrupp selgeks teha
AutorPostitused