Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberMuidugi on võimalik valida mida sööd, aga see on päris keeruline teema. Toitumiskava telliksid näöeksid tulemusi juba vb 1 kuu pärast
Eluminal
MemberKõige lihtsam on tellida toitumiskava siis näed tulemusi kiiremini
Eluminal
MemberKas selline asi keelatud ei ole ?
Eluminal
Memberma jooksin 3,5km poole tunniga, see teeb 7km tunnis mitu kalorit ma kulutasin`?mis jooks see 7km tunnis on, inimesed kõnnivad 6km tunnis
Eluminal
MemberIrwww. Õnneks pole mul kellegile Teisele peale enda mitte midagi tõestada vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav miks mõned igal pool mingit pettust näevad :S
Eluminal
Membersellega olen nõus et 400g kanafileed on liiga palju kui rikas ei ole
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
Memberaga tema bav on 1600
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui toitumiskava on spetsialist koostatud siis järgi seda ja ära muuda midagi
Eluminal
Membersel juhul toitu täpselt nii nagu pead, ei tohi midagi ära jätta ja tulemused tulevad. selle ajaga ei saagi midagi arenede märgatavalt. kaal jääbki samaks kui rasv bäheneb ja lihas asemele tuleb…
Eluminal
Memberma arvan et ei peata kasvu, minul nt ei peatand, vb mõned arvavad et kasv jäi kinni jõusaalis, aga arvatavasti oleks see siis ka kinni jäänud kui nad jõusaalis ei käiks
Eluminal
Memberkas ma sain õigesti aru et oled aastaid selle kavaga toitund ja kaal on koguaeg 60 olnud? mis kava järgi sa trenni teed?
Eluminal
Membernatukene sain asja paremaks, 3925 kcal,177g valku,377g süsivesikuid,195g rasvu ja kõike seda 75 krooniga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hapukoort ainult 500g päevas
Eluminal
Memberselge proovin midagi muuta
Eluminal
Member250g süsivesikuid päevas on vähe? peaks sööma 500g?
Eluminal
MemberMul sellelga probleemi pole et rasva tuleb ja toit on nii kallis ma ei kujuta ette kuidas ma selle 1000 kalorit süsivesikute arvelt kokku peaks sööma., kui hapukoor maksab ainult 8 kr.
AutorPostitused