Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberArnold tegi selle maine hiljuti tv3’s maha
Eluminal
MemberTundub et jäi katki asi
Eluminal
MemberMetsas saab trenni teha väga hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
Memberlugesin ka mõnda aega tagasi kusagilt netist et tehti uuing erinevate tootjate veele ja kusagilt lasnamäelt võetud vee proov oli puhtam kui paljud pudeli veed.
Eluminal
MemberOlen ise ka märgand, et kreatiini võttes hakkan trennis palju rohkem higistama ja vahest on süda pahaks läinud, arvatavasti sellest et pingutan rohkem kui tavaliselt.
Eluminal
Memberparem küsimus oleks kes üldse 12 klassi jõudnud on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
Memberküsi seal teemas saad kohe vastse
Eluminal
MemberTartu fitshopi jõudis alles 1, neid siis tallinnas pole w?
Eluminal
Memberma arvan et see on mingi nali
Eluminal
Membervaata see film läbi, kui sul proportsioonid normaalsed, siis on kõik võimalik
Eluminal
Membersiis küll, mul on ka nii,aga sööma pean väga palju, tavaliselt lihtsalt ei mahu kõhtu nii palju kui peaks
Eluminal
MemberSiis sa ei ole hardgainer ju
Eluminal
MemberSorri, ma ei saa kuidagi nõustuda sellise soovitusega. Söö ikka mõistusega. Vajadusel vaheta toit toitainerikkama vastu.loe ka seda http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2333
Kas sa oled hardgainer w?
Eluminal
MemberAga vot neid koguseid ei tea kui palju peaks sööma… üldiselt söön neid asju (kohupiim, lihad, puuvilja – juurvilja toit jne…) ikka nii palju kui tunnen et kõht täis ja üleliigset sisse ei punnita et paha hakkaks.Ei leidnud postitamise kustutamise varianti nüüd tegin jälle apsaka
tegelikult sa peaksidki nii palju sisse punnitama kuni tundub et järgmise suutäiega tuleb kõik välja, eriti kui oled hardgainer nagu mina
märts 6, 2010 at 10:00 e.l. in reply to: Rinna erinevate osade treenimine (võimalik või mitte) #260065Eluminal
MemberVaieldakse vastu küll et ei saa. Kas sul on äkki mõnda artiklit näidata mis tõestab et saab?ei, trenn on see mis tõestab et saab
-
AutorPostitused