Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
Membermulle ei ole loodus midagi andnud, kõik pean ise tegema
Eluminal
MemberKas tõesti teed 3 kuud reljeefi? sama kavaga?
Eluminal
Membermac-ot ei ole küll midagi ulemlist, väga paljud profid kasutavad ka seda, 30-40 minti ei vea välja jah ja pole sul vaja 2-3 minti puhata ka seeria vahel, 1,5 minti puhka ja 50 mindiga peaksid hakkama saam.
Ise hakkan hommsest seda kasutama
Eluminal
Memberhuvitav töö, ma teeks ainult jõutõstmisest või ainult kulturismist, kirjuta sinna kõik sisse erinead liigad jne…
märts 22, 2010 at 2:18 p.l. in reply to: XXXI EMV 2010 jõutõstmises – reportaaz, tulemused, fotod #262163Eluminal
Membersellel lehel näen vaid kuni 2009 aasta võistlus tulemusi aga 2010 siin ei ole…Siiski on seal 2010 olemas
Eluminal
Membervalk aitab kindlasti lihase paranemisele kaasa
Eluminal
MemberKas matshide videod mingiks ajaks netti ka riputatakse, nagu varasemalt on olnud?Kusagil delfis olid üleval, ei tea kas praegu on
Eluminal
MemberSaigi läbi ja oli väga huvitav
Õnnitleks siinpuhul JJ-Street Fight Clubi treener Filipp Vinogradi, kes nokauteeris oma leedulasest vastase. Kuskil mainiti, et see leedukas oli ka mingi kategooria maailmameister olnud kunagi, kva saavutus igal juhul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvasin et sina oledki Filipp
Eluminal
MemberRelva saad ikka siis kui mendiks hakkad
Eluminal
MemberMendiks saab kindlasti minna õppima, kuigi head kohta sa ei saa, arvatavasti hakkad mööda linna ringi jalutama…
Eluminal
MemberPõhimõtteliselt sain oma vastuse. Tahtsingi teada, kas asi aitab ja värki, mitte seda, et kas seda süües saab Chuck Norriseks ilma trennita
kindlasti aitab, soovitan osta
Eluminal
Memberˇega vist
Eluminal
MemberValgusta siis
Ma valgustan ise, selles joogis on kiiresti imenduv valk ja süsivesik, mugav on ka jah
Eluminal
MemberKüünarnukid peaksid kehaga moodustama 45 nurga, mis tagab turvalise keskkonna õlale. Küünarnuki laiali treenivad ainult kulturistid, et rinnale rohkem koormust saada ja nad teevad pikki seeriad.On see tõesti nii? ma olen koguaeg 90 kraadiga teinud, peaks hakkama 45 tegema?
Eluminal
Memberarvatavasti mõtles surumist, kuidas üldse rinnalt tõsta saab
AutorPostitused