Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberJa homsest võib saalis näha kõik noori treenimas kuni rops lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nii lihtne see ka ei ole
Eluminal
MemberMul on küll nii et üks päev vaatan peeglise, tundun väike. Teine päev vaatan ja tundun suur, kuigi mõõdud samad…
Eluminal
Member14 aastasele pole vist mõtet anda inglis keelset foorumit lugeda
Eluminal
Memberigal pool on kaalu langetamise kalkulaatorid, aga kus on kaalu tõstjad?
Eluminal
MemberPeegel ja terve kriitikameel on parimad vahendid “monitooringu” jaoks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inimesed on enda vormi suhtes liiga kriitilised
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberNojah Gerbeli unustasin ära, aga on ju võistlustel eraldi fitness ja kulturism, või ei ole?
Eluminal
MemberJutt jumala õige ju, naiskulturiste on eestis olnud 1, teised on fitnessistid
märts 27, 2010 at 12:58 p.l. in reply to: Kas naiskulturismis on selliseid katsetusi tehtud? #262750Eluminal
MemberMina arvan nii, et see äriline üritus toimub nii, et eksemplar-ile söödetakse sisse keemiat, ja modifitseeritakse Fotoshopiga veel lisaks juurde, tulemuseks ole pilt peaks siis olema nagu reklaam Spordiklubile. Ilmselt paljud ei julge nii arvata ja seetõttu sellien arvamus on ebapopulaarne. Kuid sedalaadi üritust mina kiidan igatahes heaks, sest lõpptulemusena on win-win olukord- ettevõtjad saavad rohkem raha reklaami ohvriks langenud uute klientide näol, ja, kliendid saavad parema tervise kui jõusaalis veidi võimlema hakkavad. Sarnane projekt oli minuteada ka sii nsaidil kunagi- “5 kanget”- ol iselle nimi, seal ol iju sama keiss, et isikutele anti tasuta ressursse, ja neid kasutati kui reklaami-marionettidena, ses suhtes uus idee see pole nagu.Ma olen üsna kindel et sellele tüdrukule keemiat sisse ei söödetud ja näost näkku näeb ta sama ilus välja nagu pildil, aga reklaam on see muidugi ja sellest võidavad kõik
märts 26, 2010 at 11:08 e.l. in reply to: Kas naiskulturismis on selliseid katsetusi tehtud? #262666Eluminal
MemberMa arvan küll, naised käivad jõusaalis ainult aeroobset tegemas ju
Eluminal
Memberkuidas te määrate seda suutlikuse hetke muidu? Olen mitu korda viimast võtta üritades kangi alla jäänud, aga nii ka ära lõpetada ei taha, et tunned et veel jaksab.Võtan sõbra kaasa kes ära tõstab, või ütle saalis kellegile suvalisele et ära tõstaks kui alla jään
Eluminal
Memberkõige lihtsam on öelda siis kui sa teed video enda surumisest
Eluminal
Membervõi proovi kõvera kangiga või sirge kangiga
Eluminal
Membersee on jama jutt jah, ma hakkasin jõusaalis käima 15 aastaselt siis olin umbes 180 ja nüüd olen 197