Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberEnda muutmine muudab absoluutselt KÕIKE.Elad unistustes
Eluminal
MemberMa oskan lugeda küll jah – äitäh muret tundmast.Sinu lähenemine aga asjasse on jabur !
Lugesin ise valesti ta küsimust
Eluminal
MemberÜhesõnaga, kui mul on kõht rasvane, siis kõhulihaste harjutustega tulevad rasvakihi seest mingi imenipiga välja kõhulihased ?Loe tema küsimust…mis harjutusi jõusaalis tegema peaks rohkem
Eluminal
MemberMa Staabi ja Sidepataljonis. Ja ausaltöeldes ei tehta siin suur midagi. SBK-ajal oli küll aga nüüd kui ise ei tee siis ega keegi ei sunni ka. Aeroobne treening on siis pikem jooksmine nagu ma aru saan. Millised jõusaaliharjutused rohkem kasu tooks?Iga sugused kõhulihaste harjutused
Eluminal
MemberNo nii palju kui ta asjast rääkis, siis on arusaadav, et hädakaitse piire ületas kindlasti…Pildi taskusse panemise koha pealt mõtlesin mina kägistamist. Kui kellegi korduvalt nokki lööd, siis on see ikka päris paha.
Nagu Bas Rutten ütles, kägistad vastase ära siis tõmbad püksid maha ja kui vend ärkab siis rahvaga naerad ta üle!
detsember 12, 2009 at 11:21 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241731Eluminal
Memberma usun et selle poksija jalg ei olnud nendeks löökideks valmis, aga pudzianowskit näeb kindlasti kusagil kõrgemal varsti ma loodan et bob sappiga
detsember 12, 2009 at 12:11 e.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241669Eluminal
MemberEga ta juhuslikult bob sappi vend ei ole ?
vb vaatas netist kuidas sapp kakleb ja tegi sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 11, 2009 at 8:23 p.l. in reply to: Mariusz Pudzianowski suundub jõualadest MMA-sse ! #241602Eluminal
Memberkas toimus juba võistlus või tuleb alles?
Eluminal
MemberEi lihaste kuju ei saa muuta, on nii nagu on
vb mingi ilulõikusega
Eluminal
MemberKas keegi seda teab et kui vabalajal on nõrkus aga trenni minnes kaob ära, mida sellest järeldada kas on tegu ületreeninguga?
Eluminal
Memberno millal siuksel suurel 180 kilosel pulss ükskord alla läheb?Pold ju mõtet sinna saatesse ronida mune sügama:DVaevalt et ta teadis kui raske see trenn on ja et pulss nii kiiresti lakke tõuseb…
detsember 9, 2009 at 10:06 p.l. in reply to: MIS JUHTUB KUI TRENNI EI TEE JA KASUTAN TOIDULISANDEID JNE? #241149Eluminal
MemberRahakotile lihtsalt mitte vajalik kergendus.Kas see mitte rasva ei lähe?
Oleneb kui palju juua, põhimõtteliselt on võimalik sööki asendada valgu joogiga, kui sa kulutad vähem kaloreid kui sööd siis lähed rasva
Eluminal
Membertundub kamet lisaks ülekaalule on puudub enamusel seal ka haritus.pidev ropendamine ning muu jura.ma kihutaks sellised metsa kuskile ja vaadaku ise kuidas hakkama saavad.selliseid ei tahakski üksi treener aidata.Sellised sõnad tulevad inimese suust kes ei oska kirjutada…
Eluminal
MemberTaga ajangi kvaliteeti, sellepärast kirjutasingi, hetkel teen edasijõudnute kava jaotatune viieks. Kuid kohati tundub, et kas ei saa piisavalt koormust või ma ei tea mis probleem on. Samas kui vaatan neljaks jaotatud kava, siis see on palju mahukam ja saab ennast korralikult ära väsitada nende nelja päevaga.Kui tahad 5 päeva nädalas teha siis võta 5’ks jaotatud kava.
Eluminal
MemberNojaaaaa……+2kg……+500 g- trennist pole vist juttugi. Sellessuhtes meeldib mulle usa saade ikka palju rohkem, et sellel on ikka point, ei lasta sedasi lulli lüüa….ja seal on ikka sellised inimesed kes tahavad ka alla võtta.Seal nad võtsid ikka mitmeid kilosi alla iga nädal
AutorPostitused