Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberEhhh, sulle ja veel paljudele teistele latimeestele ei jõua ikka kohale, mida tahetakse öelda. Gay ja pederastia ei ole absoluutselt normaalne, aga tolerantsusel ja kaasaplaksutamisel on väga suur vahe. Tahad sa öelda, et skinheadid on normaalsed, kui nad peksavad teistsuguseid tänaval ? (Vägivaldur vist mainis seda, kui sain jutu pointile pihta.)Veelkord.. tolerantsus pole sama, mis propageerimine või heaks kiitmine, teeme nii !
Ei skinheadid ei ole normaalsed kes lampi peksavad aga kõvasti normaalsemad kui pede !
Eluminal
MemberNii, et ma võin selle harjutuse rahumeeli ettepoole nihutada?Siiski tekib küsimus, et miks ma ei võiks 3 muna koos kollasega süüa, kolesterooli pärast?
Või tee jõutõmme jala päeval esimesena
Eluminal
MemberKas 2-3 muna koos kollasega pole igal hommikul liialt palju? 2-3 kollast on ju nädala soovitatav norm.Ma söön igapäev 5 tervet muna juba 4 kuud ja terve olen
Eluminal
MemberAga üldiselt on toitumise ja treeningkavaga kõik korras?Ei näe põhjust teha trapetsile eest ja tagant õla kehitusi, ma teeks ainult eest ja rohkem pole vaja sest lendamine küljele ja kangi tõmbed teevad ka trapetsi üla osa, ja selja päeval teeksin kangi tõmbed ülevalt ja siis kangi tõmbed kõhtu
Eluminal
MemberMis jama see on?
Eluminal
MemberLugu selline, et viimasel ajal on vasak õlg hakanud natuke valu tegema trennis. Kolmapäeval oli surumine, pärast seda vaatasin, et päris valusaks kisub, mõtlesin et teen puhkust nädal-paar. Eile oli puhkepäev, aga öösel hakkas õlg räiget valu tegema, pidin valuvaigistit võtma. Milles asi võib olla? Võib-olla väike puhkus ja paraneb ära?Ma arvan et sul ongi õla liigese põletik, mul oli ka hiljuti ja fastum geel aitas 3 korda päevas, trenni ära tee mingi nädal kindlasti ( jalgu võid teha ) Ja kui valutab siis tee õla ringe ja venita kergelt
Eluminal
Memberhttp://6kanget.muscle-fitness.ee/index.php…1&Itemid=26
Siit lehelt vaatasin et sul on rasva % koguaeg tõusnud ja lihasmassi % vähenenud, soovitan sul toitumise üle vaadata
Eluminal
MemberEi saa aru mis viimastel aastatel toimud. Mingi pedeteema igalpool üles kerkid, meedias ka nii tihti. kuhu inimkond niimoodi jõuab… See jama tuleks maha suruda.Tunned et oled ohus?
Eluminal
Memberkas just inimest hukkama sellepärast peab hakkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vangi ei saa ju panna, see oleks neil nagu paradiis
Eluminal
Memberhttp://ohtuleht.ee/index.aspx?id=359262Ja meil siin eestis julgevad sõna võtta:D
Eesti peaks minema sama teed:D
Sama seadus peaks olema ka Eestis (Y)
Eluminal
MemberPerearstiga saan jah hästi läbi ja eks ma mõtlen midagi välja, ütlen et väsimus või midagi….
Minu poolest võib teema lukku panna
Eluminal
MemberKui teed tasuta, on vaja saatekirja. Kui teed raha eest, ei huvita kedagi see saatekiri.Ise teen regulaarselt analüüse iga 2 kuu tagant (liigesed haiged) ja muudkui maksan visiiditasu ja analüüse jms.
Aga kas arstilt saatekirja saab? Kas haigekassa maksab kinni?
Eluminal
MemberIse joon väga harva, aga üks vana töökaaslane on see tippsportlane kes tõi koju hõbemedali, iga päev 4-6 liitrit kanget õlle..
Eluminal
MemberTegemist pole F1- te naasmisega vaid ta alustab võistlemist Mercedes GP-sTee endale selgeks mis asi on mercedes gp
Eluminal
MemberSiin kohal siis ka Otile küsimus et miks müts peas trenni tehes? Kas see on lahe või on sellel mingi muu eesmärk?
-
AutorPostitused