Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
Memberüks asi on ka täiesti jama , ema ütleb et ma selle jõusaali ja toitumisega nii lolliks läinud, et ei anna ta mulle mingit raha toitumiskava ostmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ütleb et pingutad üle jne tee niisama trenni savi se toitumine jne . aga ma tahan saada häid tulemusi jne
Kirjuta oma praegune toitumiskava, pikkus ja kaal siia, ehk inimesed annavad nõu sulle mida muuta..
Eluminal
MemberKas teil seal better bodies liibuvaid t-särke ka on? midagi sellist http://ee.betterbodies.se/mens/tees/colorado-tee-black/
Eluminal
MemberJa ma algul mainisin, et enamikke inimesi mõistab tänavakaklust minu moodi, wikiepedia ei esinda enamust:DKas ma sain õigesti aru, et kui sa näed kaklust tänaval, siis sa ei mõtle kohe et tänavakaklus vaid lähed küsid enne ega te juhuslikult sõbrad ei ole ja kui sa oled kindlaks teinud et nad on sõbrad siis tead et see on hoopis tüli, aga kui nad ei ole sõbrad siis loed selle kakluse tänavakakluseks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberSain väga hästi aru, s.t. võib olla/aga samas ei pea olema…Lihtsalt märkisin ära, et tänavakakluse definitsioon ei välista külmrelvi.
Sa võtsid praegu wikipediast enda jutule vastandi, selgelt on seal kirjas et tänavakaklus on kaklus mis toimub avalikes kohtades 2 või rohkema inimese vahel kasutades erinevaid võtteid (poks, maadlus…) mida peab veel ütlema et sa ise aru saaksid, et ei ole vahet kas kaklevad sõbrad või võõrad…
Eluminal
MemberPingete maandamine, tüli? Mitte pole vajadus kellegile peksa anda heast tahtest!Aga, kui sulle meeldib seda ka tänavakakluseks nimetada, siis olgu pealegi.
Kui ma näen tänaval kahte tüüpi üksteist peksmas siis ma ütleks et ma nägin tänavakaklust mitte et ma nägin pingete maandamist või tüli…
Eluminal
MemberSiiski küsin ka et mis selle asja nimi siis on kui sõbrad kaklevad tänaval?
Eluminal
MemberÜhesõnaga kui nohik lööb teisel nohikul peakolu puruks on õnnetus ja kui lööb mingi MMA vend siis on tahtlik löömine? Kaklus mis on tänaval on tänavakaklus.No offence..
Ma sain nii palju aru et tema arust nohikud ei oskagi kakelda ja kui nad üritavad siis see ei ole tänavakaklus, aga see on kui keegi teise pool surnuks peksab
Eluminal
MemberSeletasin juba pikalt ja laialt, mis vahe on kaklemisel ja tänavakaklusel, ehk teise toores tampimises.Ma ei näe mõtet enam pikemalt diskussiooni langeda. Kui ei taheta mõista, siis ei taheta, ma ei kavatse kellegi mõttemaailma muutma hakata.
Ära rohkem seleta teed ennast veel rohkem lolliks, sellepärast ära üldse muretse et sa kellegi mõttemaailma muudad !
Eluminal
MemberMis neil invaliididel selle jõupulbriga ikka teha on, kui loogiliselt mõelda? Kõige paremini kõlab see noorte grupile annetamine.Veel suurem probleem on leida invaliid kes tahab kulturistiks hakata
Eluminal
Membernii suur et jaksaksid 30 minti sõita
Eluminal
MemberKuidas oli üritus?
Eluminal
MemberAjudoonor !Huvitav vastus
Eluminal
Member+1-1
detsember 18, 2009 at 6:09 p.l. in reply to: Eestlane tuli Taipoksi maailmameistriks, täna ETV-s!!! #243691Eluminal
MemberEga seal midagi erilist vaadata polnud vastas mõnele küsimusele ja näidati paar lõiku võistlusest
Eluminal
Member“Now playing in the YouTube Screening Room When Dennis, an introvert bodybuilde”Introvert siis viitab iseloomu tunnusele kus inimene naudib üksindust, st social eventid jms suhtlemine väsitavad..
Kas ta on siis päriselt selline ? nagu doc film? või mis selle mõte on?
-
AutorPostitused