Eluminal
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eluminal
MemberPaljud väidavad, et alaselg ei taastu nädalaga ära.Aga kava on minu arust üsna mõistlik. Võib juhtuda, et svungi on pärast kükki natuke raske teha – kui tunned, et jalad on liiga väsinud, siis tee istudes surumist. Või tee svungi ja istudes surumist vaheldumisi üle nädala.
Kas see tähendab et seljasirutust ei tohiks ka nädalas rohkem kui 1 kord teha?
Eluminal
MemberOn see siis tõesti hea?.On jäänud mulje, et igav või nii.
Ei ole igav mine kohe vaatama
Eluminal
MemberMillist multivitamiini võtma peaks? Ma võtsin paar kuud tagasi c vitamiini ja mingid sügelevad punnid tulid, kas ma siis üldse ei tohi c vitamiini lisana võtta või olid halvad tabletid?
Eluminal
MemberPalun vaata MF ajakirju. seal on päris mitmeid selliseid soovitusi. küll spets kava HIT osas pole, aga…. Arnoldi erinumbrist (märts 2009) muudatuste kava üks nädal on HIT järgi üles ehitatud. ehk siis viimane seeria on tööseeria kusjuures sellel kasutatakse erinevaid intensiivuse tõstjaid nagu drop sets, forced reps jne. Kavas on antud nädalaks 7 nädal.Pole probleemi kõik väljaanded on ilusti kapis olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberPooleks tunniks kulturismipoosidesse (või lihtsalt esteetiliselt ilusatesse poosidesse) kivistunuid oleks huvitav näha kuskil kaubanduskeskuses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise jaburuse üle tahaks isegi naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberE, K, R oleks normaalne või T, N, L
Eluminal
MemberKas sõjaväes saab halvasti süüa??? Miks peaks saama nt 189 cm vend poole vähem süüa kui 192 cm vend??Erilised eided olete ikka, tsiviilis vist söötegi ainult restos..
Aga miks peaks saama 200 cm vend sama palju kui 160 cmvend?
Eluminal
MemberNo see ei ole just kõige arukam küsimus foorumis küsida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberIda keskuses on väga korralik jõusaal, ei tea palju maksab aga varustus on tasemel
Eluminal
MemberKasutasin otsingut ja kavatsen seda asja proovida. Tahaks näha seda tulemust.Tulemus on see et vesi on väljas ja paari päevaga jood sisse tagasi
Eluminal
MemberKui minule viitad, siis eksid rängalt.Mina tahan, et see toetus õigesse kohta läheb. Ma ei arva, et mina peaksin seda tingimata saama.
Kuna me oleme demokraatlikus riigis, siis on ka minul õigus oma arvamust avaldada – seega , vähem aasimist !
Pealegi pole ma eriti ühtegi toidulisandit kasutanud siiani – v.a vitamiinid. Seega mis mul selle toetusega ikka teha.
Paljuga sa ise toetad siis?
Eluminal
MemberMida sa naerad, see video on minu ja mailmani parim saavutus seni siin elus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluminal
MemberSai siis selline video tehtud kooli jõulupeo tarvis, tagasiside on oodatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>wtf?
Eluminal
MemberSelle teema nimi peaks olema suur Andrus, 10 lehekülge sellest kui sitt vend ta on
Eluminal
MemberTundlik…Vb mõni lapsepõlve mälestus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused