eliviielo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eliviielo
MemberSoovitavalt venivast kangast ja hingavat!
Ise eelistan ülekeha päeval maikasid ja alakeha päeval varrukatega t-särke.
eliviielo
MemberEi ole olemas toidulisandeid, mis panevad lihase kasvama!
Kas sa pikemalt ei tahaks sellest kirjutada?
Küsin esmalt, kas vaidlete vastu või toote näiteid, et just toidulisand on lihase kasvama pannud (tribulus terrestris jne)?
eliviielo
MemberNimelt on mul plaanis hetkel kaalust alla saada ja (pekist) lahti saada.
Kaloraaži madaldamine, regulaarne toitumine, aeroobne tegevus?
Pärast seda hakata lihast peale kasvatama, ehk siis arvatavasti jõusaalis käima.
Puhtalt toitumisega tõesti lihast peale ei kasvata, saab nii vabas õhus trenažööridel kui ka jõusaalis lihastrenni teha. Tuleb olla leidlik.
Ning kui juba jõusaalis käima siis oli ka plaanis toidulisandeid kasutama hakata.
Toidulisandite all mõtlen siis neid pulbreid mida paned joogi(vee) sisse.
Need on vist valgu vm sellist.
Miks? Toidulisandid ei kasvata lihast, kasvatab see, kui toitumine on paigas.
Ehk siis küsimus on selles et kas alustaksin oma teekonda nii õigesti?
Kui kaal on kõrge “rasva” arvelt, siis jah, esialgu alla võtta.
Variant 1: alla saab võtta ka ainult toitumisega, rasv alaneb, lihast ei tule juurde.
Variant 2: rasv alaneb, sealjuures koos lihastrenniga kasvab lihasmassi osakaal, sealjuures ei ole number kaalul nii tähtis kui peegelpilt.
Ja siis sooviks teada milliseid toidulisandeid kasutada(pulbreid) mida joogi sisse panna, ning mis aitaksid kiirendada lihasmassi kasvu.
Toitumine ja mitmed muud tegurid (uni, trenn …) aitavad kaasa lihasmassi kasvule, lisandid kaudsed, kuid mugavad- saab kaloraaži kiirelt täis-massilisajad; valgupulbrid- saab kiirelt valgukoguse vajaka täita. Aga seda kõike saab ka toiduga.
Ja muidugi kui teil endal on tarku nippe siis julgelt võite teada anda.
Ei ole olemas toidulisandeid, mis panevad lihase kasvama!
Te ei saa kunagi Jay Cutleriks ega Big Ramyks jne kasutades toidulisandeid või süües kana ja riisi.
Need unistused kohe maha matta.
Aga süüa ja trenni (lihastrenn ja aeroobne) teha regulaarselt ja teadlikult, puhata ja lihas kasvab!

Foto: internet
eliviielo
MemberOops Kreatin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> L-Karnitiini mõtlesin Tere.
On selline küsimus.
Kui ma proovin kasvatada juurde 3-4 kg puhta lihamassi, on mõtte ka L-karnitinii võtta või CLA+Trimalin? Kas või 500 mg/päevas enne trenni? Või oleks parem enne kasvatada massi ja siis juba rasva põletada?
Puhast lihasmassi on võimatu kasvatada ilma et rasvakihti peale ei tuleks (toiduained, toidulisandid)
Massika ajal on l-karnitiin ses suhtes mõttetu ja teised “rasvapõletid”, ei oma kasutegurit. Ka põletamise ajal…
Pange kaloraaž paika, et kasvada ja hiljem põletada. Kui tahta korralikult kasvada, siis sel ajal kui tahta teha seda kvaliteetselt, siis lihtsalt jälgida toitainete sisaldust.
eliviielo
MemberMinu kogemus Spartaga on see, et seal ei teata, mis asi on ühe kangi ja puki jagamine.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga imelikult vaadati mind, kui küsisin, et kas võin vahele teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga no, suur saal ja päevas käib mitusada inimest, eks seal on igasuguseid inimesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui viimati käisin, siis küsisin ka, kas võin vahele teha, samal ajal kui sportlane puhkas. Vastas: “Ei”.
Igasuguseid.
eliviielo
MemberMis on rasvapõletus?
Rasvapõletus- kui kaloraaž on veidi madalam kui muidu, kuid mitte liiga madal, et kehastressiga tekitaks rasva peale.
Toidulisand “rasvapõletaja”- kas see madaldab kaloraaži? Ei. Jah, vb mõni lisand tekitab täiskõhutunde, aga ega see sellega kaloraaži alla tõmba otseselt, kaudselt vb küll, samamoodi süües nt rasvarikkamaid toite, püsib ka kõht kauem täis ja tekib vähem tahtmist söömasööstude järgi.
Ise ei näe mingit kasu toidulisandil kui rasvapõletaja. Aga kui raha palju ja uskumus suur, siis süüa võib. Midagi see ikka korda saadab. Teeb vb ainevahetuse kiiremaks vms…
Valgu koha pealt eelistada toiduaineid, kui aga olla mugav või elu on kiire, siis valgujooki võib valgukoguse tõstmiseks juurde võtta.
Mida rohkem lihast peal on, seda rohkem kaloraaži kulub…eliviielo
MemberSmith ja lahtine kang on kaks erinevat asja kükkimisel. Kunagi kui mu küki max oli ca 130-135kg, siis Smithiga ei olnud probleemi kükkida 155kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on näiteks vastupidi, lahtise kangiga kükk suurem kui smithiga, smith pigem suunab ning ei anna tervet keha liikuma..
Kuigi jah, smith rohkem tasakaalustab, uuringudki näitavad, et smithiga võimalik 5% raskemalt kükkida kui vabaraskusega.
Eks smith ole ka vigastusi altim tekitama.
Siis tuleks ca 110kg vabaraskusega kangi maxiks.
eliviielo
MemberTäna ei ole küll seljapäev, aga motivatsiooniks sobivad ikka
Tuli ikka üles, 1x. Eelmises trennis oli sama raskus ja ka 1x. No lisa on 100kg, palju Smithngi kang kaalub, ei oska öelda (pakun 10-15 kg ehk…ise olen arvestanud, et on 10)
Isegi need naisjõutõstjad, kes teevad spetsiaalse jõusuunitlusega trenne, nemadki vaevaliselt kükivad üle 100kg, aga need on erandid ka. Arvestades veel Teie madalat kaalu… ja valmistusite bodyfitness võistluseks, kus rasvapõletustsükkel oli peal, huvitav… .
eliviielo
MemberMiks sind Team’st eemaldati sa tead. Kas sa ise usud ka oma vandenõu teooriaid? Team oli teadlik meie jutuajamisest sinuga 23.11 (kus sind hoiatati) ja sellele järgnevale. Ma lootsin detsembris, et sa saad millestki aru, aga ei.
Aja nüüd oma rida edasi ja ära teisi süüdista.
Ütlesite, et detsembris saan aru, aga arvasite mu tiimist välja novembris?
Mind ei hoiatatud, vaid Te ütlesite et b-foorumis pole eetiline “figureerida”. Nt endine b-foorumi tiimi liige tarmop figureeris ka seal, tema üle pigistasite silma kinni jt? Ütlesite, et need 2 “inimest” on pahad ja Teie ei saa nendega hästi läbi, siis ka mina ei tohiks nendega läbi käia.
Ühesõnaga tahtsite, et ma lõpetaksin seal foorumis suhtlemise. See oleks juba piiramine…
Mind ei ole te teavitanud kordagi, et olen tiimist välja arvatud, seda otsest fakti Te mulle ei öelnud ega kirjutanud. Hoidsite minu eest salajas. Sain sellest teada veidi enne proovi kutsumist. Samuti polnud mul aimu, kes proovi tellis, kuna ka sellest mind ei teavitatud, ja eeloleva põhjal mul ei olnudki midagi muud arvata… .
Mina otseselt pole kedagi süüdistanud, vaid ütlesin välja, mida mul oli alust arvata eelnevate situatsioonide põhjal, teie tahtsite minust lahti saada, mind ei oldud teavitatud tiimist välja arvamisest ja sellest, kes proovi tellis…
Kuna uut teemat pole veel tehtud… Siis natukene Eli teemal.
Kuidas suhtub Politsei nendesse kes keelduvad puhumisest? Süüdi! Ükskõik mis sa seal keerutad. Oled kaine, siis ei karda puhumist ja nii lihtne see ongi.
Selles suhtes me kõik mõistame Liisi ja oleme samal seisukohal!
Oleneb situatsioonist: kui isik liikleb sõidukiga, keeldub indikaatorisse puhumisest, siis järgmine etapp on tõenduslik alkomeeter, kui ka sellest keeldub, siis võetakse vereproovi uuring, olenemata kas isik tahab seda või ei, märksõna: “tõendite kogumine”.
eliviielo
MemberTere.
Algul kaal tõusis 59-67 ilusti , kuid nüüd seisab juba pikemat aega .
Palju algne kaloraaž oli ja palju tõstsite, et panna kaal liikuma?
Palju kulutate, kuna mainisite, ette te ca 8h teete tõstesporti nädalas ja vabal ajal olete aktiivne (milles see väljendub?)
Tehke oma sissesöödav kaloraaž selgeks, samuti arvestage palju kulutate ning saate selgeks, miks kaal ei tõuse.
Kaal ei tõuse, kui kulutatus on võrdne sissesöödavaga, samuti kui esineb kaalulangust, siis kulutate liiga palju või sööte liiga vähe. Kaloraaž peab kasvamiseks plussis olema olenevalt kui suur eesmärk, siis ca 200-500 kCal esialgu ja järk-järgult katsetades, leides endale paraja piiri.
Kaal võis tõusta paari kilo võrra nt kreatiinmonohüdraadist vee arvelt kui seda varem kasutasite ning nüüd olete maha jätnud.
Ainevahetus on mul ka jube kiire.
Oskab keegi nõu anda mida proovida või nt kuidas aeglustada ainevahetust ? sest see on tõsiselt kiire .
Mainisite, et Teil 5-7 einet, esialgu võiks proovida jääda 5 eine juurde ning vaadata, mida need sisaldavad: kas kiireid süsivesikuid, vähe rasvu, palju vedelikku tarvitate…
Ükskõik kui palju ma ka ei sööks ja kui palju ma igast lisandeid ka ei võtaks kaal lihtsalt ei tõuse.
Nagu eelnevalt mainisin, kreatiin võib kaalu tõsta vee arvelt. Lisandid otseselt ei tõsta, ainult need, mis tõstavad kaloraaži ja seetõttu sissesöödav kaloraaž ületab kulutatut.
Kui kaal ei tõuse, siis Te ei söö piisavalt, kuna kaalul see ei väljendu.
Siinkohal ei toonud Te välja, mis lisandeid tarvitate, ise nendel kaalu tõusul suurt eesmärki ei näe, kui saate tavatoiduga kaloraaži täis, aga nagu tundub hetkel nähtuvat teie jutust, siis te ei saa seda täis, ning mugavusest on kerge juua kaloraaži tõstmiseks nt valgujooke tavatoidule lisaks.
juuni 22, 2014 at 4:13 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #367793eliviielo
MemberPalju ka kaloraaž hetkel, OFFSEASONil?
eliviielo
MemberEi sobi ka see, et politseniku paberid saab kätte inimene, kes keeldub dopinguproovist=pos. proov. Minu koolis sai tudeng, kes üritas praktikaruumist midagi kaasa võtta, eksmati. Selliseid inimesi ei saa ju usaldada delikaatsete andmetega tegelema. Oleksin oodanud seda ka SKA puhul.. aga mis seal ikka. Raha on ju inimesse panustatud ja pigistatakse silm kinni. Loodan, et minu elutee mind selliste tegelastega kokku ei vii.
Minul on ka tuttavaid, kes on vahele jäänud. Tere ja head aega ütlen endiselt, lihtsalt sportlaseks neid enam ei pea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Preili Vaheri kommentaari jäi silma.
Mida mulle ette heidate otseselt, preili Vaher?
Ei leia toetuspunkti seoses tööga, et antud dopinguproovist keeldumise juhtumit saaks sellega seostada.
Samuti ei leia, et oleksin olnud ebaaus jne, vaagides antud juhtumile eelnenud situatsioone: salaja Reval-Sport Powerlifting Teamist välja arvamine jne, mistõttu kaalusin enda selja taga tegutsemisi ja vahejuhtumeid, millele järgnevalt tegin otsuse keelduda, kuigi ise teadlikult polnud kasutanud keelatud aineid ega võtteid kuni dopinguproovi kutsumiseni. Antud kaalutlused seletasin pikemalt lahti seletuskirjas.
Samuti soovitan antud teemal kommenteerides juhindudes ka muudest asjaoludest: seletuskiri SA Antidopingule jne, mitte enda isiklikuks vihavaenust, vaadates antud juhtumit ilma silmaklappideta ja pooldades turunaiste-meeste kuulujutte.
Minu poolt teema lõpp.
juuni 13, 2014 at 2:28 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #367546eliviielo
MemberSeoses lähenevate lamades surumise EMV-ga otsustasime natukene täiendada Revali team’i. Just naiste osas.
Meie kõige uuem Team’i liige on vahetusüliõpilane USA-st Rebecca.
Panen tutvustuseks ülesse ka ühe Becca stiilinäite:
Jõudu tüdrukul on, tehnika kallal tuleb natukene veel tööd teha.
Ma pole küll Rebeccaga veel Revalis trehvanud….

Kas ta üldse eksisteerib?
eliviielo
MemberKas viljelete hetkel KETO-dieeti nagu eelpool blogist võis lugeda?
eliviielo
MemberNaistel lammutas korralikult Rete Jallai 42 kordusega.
Eks seda Rete lammutamist oli oodata, oma asi, mis tulemusega…
AutorPostitused