eliviielo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eliviielo
MemberIf to be honest, jah, teeb kadedaks, teed trenni ja toitud nagu peab, siis tuleb üllatusmoment, et midagi on ikka puudu…
eliviielo
MemberI have always wondered, how the Amateur’s and PRO’s have such a good genetics…
eliviielo
MemberEnesetunne on vaga hea. 2 nadalat nyyd TRT peal olnud. Energia, plahvatuslikkus ja tuju… pluss muud asjad hehe. Ei enam tagasi kyll ei taha st. ilma olla.
Olen kuulnud, et mingi aeg küllastub, sel juhul tehakse paus või lisatakse kogust. Aga kuna tegu TRT-ga, siis ei oska arvata, pole uurinud…
Hetkel siis selline nö “õnnesolemise” tunne?
eliviielo
MemberCmon
Parim proteiin on isolaat.
Imendub kiiremini
eliviielo
MemberKohe tuleb silme ette M. Bjørgen…
eliviielo
MemberPeaasi, et midagi saaks hamba alla. Suurt vahet pole, kas isu on kohe peale trenni võis siis kodus mõne tunni jooksul.
eliviielo
MemberSarge, vaatasin, et olete huvitava väljakutse FB keskkonnas tekitanud:
eliviielo
Member..aga kes tunneb selle naise ära?
2767_1125974476148_3654120_n.jpgSellel nädalal Revalis treenimas, oma silm on kuningas.
Kuna keegi ära ei tunne, siis mina küll tunnen (olen veidi spordiajalooga kursis).
Vaike Kermas.
Hetkelgi väga heas vormis, kadestamisväärselt kuiv ja saladuseks: tervislik toitumine ja jooga!
eliviielo
MemberTopeltbiitseps tagant poosi kohta: õigus, võiks selja just laiemaks ajada, küünarnukid veidi 180* üles poole.
Kui tahta pigem selga esile tuua, siis veidi allapoole tuua käsi, tahtes biitsepsi tippe suuremaks-teravamaks, siis veidi ülespoole.
Naiste kategooriate poseerimise koha pealt, physiques on avatud peopesaga, sõrmed taevapoole, veidi naiselikum poos. Kulturismis kinnine käsi-rusikas.Kehaasend võik olla pigem veidi taha kaldu kui ette.
Kui ka ise tihti läbi ei tee, siis lihamälu ununeb. Olen enda peal täheldanud, et teades, kuidas poseerida, parandab see tunduvalt kvaliteeti.
Une koha pealt.Eks tuleb endale une jaoks aega varuda. Samuti toidulisanditest on efekttivsed mul olnud melatoniin ja tsink+magneesium+B6 kompleks (ZMA).
Edu tegemistes!
Ei ole endalgi just hästi välja kukkunud, kuna pekikiht peal ja käed veidi madalal, siis biitsa tipp ei eristu.

eliviielo
MemberThat moment when a girl forgets what she was looking for from her bag..
..because she was caught on video checkin out ur ass
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>#glutesforthesloots
Hästi tabatud!
Why not?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eliviielo
MemberIse olen saanud kott-teksasid Reservedist ja Zarast. Zarast ka tavateksasid skinny, kus teksariie annab veidi venima puusast, aga pihalt kitsam. Reservedis tihti ALEd ka.
Olemas ka teksaimitatsiooniga retuusid, mis päris ära petavad.
Vabal ajal retuusid ja dressid suht mugavad.
eliviielo
MemberSee on kui toiduga liiale minna, mõni läheb paksuks, mõni kasvatab lihast…
detsember 24, 2014 at 2:50 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #374752eliviielo
MemberSee seljavenitusaparaat Revalis päris sitke, üks lemmikutest.
Mõnes saalis selline, et kui peale ronida, tunne, et variseb kokku või tõuseb õhku.
Saab korralikult lülid lahti.
eliviielo
MemberHilisema võrdluse tarbeks ka veidi strateegilisi mõõte (sünnitusest möödas 1 kuu ja 8 päeva):
pikkus ikka jätkuvalt 167,5cm
kaal 77kg
vöö 90cm
puusad 105cm
reis 25cm
Kui ei eksi, siis googeldades annab ca sellise vastse.

Foto: http://www.google.com otsingumootor-pictures
eliviielo
MemberWhat is the secret of becoming PRO?
*Certainly no one knows.
AutorPostitused