eliviielo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eliviielo
MemberAga kui ma lasen endal toitumis kava teha, kas need toitumis kavad koosnevad ka sellistest ulme asjadest nagu mõned dieedid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas on tavapärased söögid vöi koosneb sellistest ‘erilistest’ toitudest?Toitumiskavad ei koosne “ulme” asjadest.
Toit võib Teie jaoks olla võib-olla siis “eriline”, kui Te nt muidu ise kanaliha vmt ei söö ja on seetõttu uus ja harjumust vajav.
eliviielo
MemberTrenn: võid terve keha läbi teha ühe päevaga või siis jagada lihasrühmad erinevate päevade vahel ära. Mingi aeg peaks harjutusi vaheldama.
Koormus jõu näol tuleb kindlasti oma aja jooksul juurde, kuid põhirõhk oleks sel juhul nö vormimisel ja tunnetamisel, et siis ca teha 3-4 seeriat x 10-25 kordust olenevalt harjutusest, et nö pump-efekti soodustada. Eesmärk ei ole niivõrd suur raskus kui just ei taha jõutõstjaks saada.
Kindlasti soovitaksin Teil kontakteeruda jõusaali treeneriga, kes annab esmase ülevaate, mida, mis lihasgrupile teha ja mis masinatega-vahenditega toimetada, siis saate ka harjutuste sooritamise tehnika kätte, et vältida võimalikke vigastusi.
Toitumine: rohkem kordi ja korraga vähem süüa, ca 3-4h tagant, kiirendab ainevahetust.
eliviielo
MemberVajadust pole, kui just toitumises selliseid auke ei ole mida tavatoiduga täita ei viitsi. Eesmärgid täidad läbimõeldud toitumise ja treeninguga.
Õhtune süsivesik küll nüüd niisama rinda või kõhtu suuremaks ei tee. Kui siis parimal juhul kerge “bloat” kuna süsivesik seob vett.
My bad.
eliviielo
MemberTervist!
Soovitaksin pigem söögikorrad üle vaadata- nende regulaarsus ja tasakaalustatus ning neis sisalduvad toitained. Toidulisandeid ei näe mõtet võtta kui toitumine korras on, siis saab tasakaalustatud toidust vajaminevad toitained kätte. Toidulisandid tuleksid võib-olla hiljem pikemas perspektiivis kõne alla kui on mingid suuremad eesmärgid, et aitaksid taastuda jne….
Toidulisandid ei ole mingid imeravimid, mis midagi drastilised muudaksid, halb näide on nt nö rasvapõletid-arvatakse, et võetakse ja saadakse kohe saledaks ja kilod kaovad kui imeväel, need ainult soodustavad rasvade põletamist…
Hetkel on Teil kaal paigas vastavalt pikkuse-kaalu suhtele-suht piiri peal, sealt alla ei soovita minna.
Toidulisandid ei aita saada tuharat suuremaks ja rinda pringimaks, seda soodustavad erinevat jõuharjutused, rasvaprotsendi madaldamine ja valgu lisatarvitamine…
Rinna ja kõhu koha pealt soovitaksin toitumine üle vaadata kui see muret tekitab, viia sisse muudatused-nt õhtul süsivesik välja jne.
Kaal langeb, kuna trenni teete liiga palju ja/või sööte liiga vähe või mingi 3. variant?
Vorm on täitsa korralik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eliviielo
MemberOleneb mis staadiumis külmetus on. Väikese nohuga vabandust ise ei leia kõrvale trennidest hiilida.
Üldjuhul räägitakse, et haigena trenni ei soovitata minna, pidavat nõrgendama immuunsussüsteemi ja südant lõhkuma.
Samas kui kurk valus ja jube nohu, siis on kardinaalselt jube teha aeroobset, selline tunne, et hakkaks justkui lämbuma, hapniku puudus ja üleüldine nõrkus.
Trennis ka pole tahtmist ja jõudu olla, võid veel traumadega lõpetada.
eliviielo
MemberEnda kogemusele toetudes on hea laskekätt (näppu) treenida nt klõpsides alustuseks 1.30 minutit nii palju kui võimalik raskema laskmispäästmisega õpperelva. Samuti on huvitav variant nö tihket rahakummi kasutades, kinnitad millegi külge ja saab hõlpsalt ka vabal ajal teha päästmisnäpule kõverdus-venitusstaatilisi harjutusi.
jaanuar 26, 2013 at 10:21 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335949eliviielo
MemberMida Eli seal tagaplaanil korraldab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muide ma ei jäänud kangi alla, sest sõbrad-julgestuspostid olid all. Olen harjunud iseseisvusega…
Ja surudes on mingi vastik omapära, et olen pingil suht nihkes, et vasak pool tuleb hiljem järgi ning on millegipärast madalamal ka, et seekord lihtsalt ei ulatanud vasaku poolega kangi ära panna. Muidugi oli all veel eilne võistlus ja vigastus…
eliviielo
MemberKõik kirjeldavad mingeid ulmelisi tundeid ja häid unenägusid, kui nad ZMA-d võtavad. Olete te kindel, et see toidulisand ainult Zn, Mg ja B6 sisaldab? On see jutt ikka usaldusväärne, mis purgi peal kirjas koos märkusega, et FDA ei ole kontrollinud?
Äkki ma võtan steroide hoopiski sisse Zn, Mg ja B6 pähe?
Rõhutan, et minu jaoks ei ole esmasoluline mitte toime, vaid et ma teaksin, mida ma sisse võtan. Kui ma hallutsinatsioone ja visulle otsin, siis ma lähen, teen LSD-d. ZMA-st ootan ma aga oma päevast Mg-kogust kõigest. Kahju, et ainus Mg-aspartaat Eestis on selline toode, KUI see ikka on Mg-aspartaat ja seda juttu võib uskuda siin purgil.
Kuidas usaldada toidulisandeid?
Miks Te üldistate, KÕIK?
Ulmelisi tundeid ja häid unenägusid küll ei ole saanud, arvatavasti ka teised mitte. Ei tea, mida Te olete lugenud või tarvitanud.
Unenägudest rääkides lausa mitu kuud pole näinud, aga tagab minu arust kvaliteetsema une, parema väljapuhkamise.
Kui tahate, et oleks tagatud usaldusväärne silt purgil, siis ostke usaldusväärsetelt firmadelt, nagu FAST Sport Nutrition jne… ja uurige, millistel firmadel on leping Ravimiametiga.
Ja see jutt, et arvate, et äkki võtate steroide ZMA lisandi pähe, ei tahaks uskuda, et nad endale kahjumit tahavad tekitada, kuna eelpool mainitud pole just teps mitte odavate killast.
Saab ka ise lasta kontrolli teha läbi Ravimiameti ja muude instantside.
eliviielo
MemberVaadates kui tugevad naised meil Fitshopis tööl on siis pakun, et peale julgestuspolitsei vist rohkmates kohtades nii tugevaid ei kohtagi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . See omakorda peaks poest eemale hoidma kurikaelad ja tõstma külastajate turvalisuse maksimumini….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Julgen väita, et kohtab mujalgi, lihtsalt ei olda neist teadlikud.

Ning ega tugevus väga ei aita kui taktikalisi võtteid ei osata kasutada.
eliviielo
Memberhttp://www.ifit.ee/T…-b6-zma-90-caps Kas kellegil on kogemusi ZMA-ga? Küsin selle lause tõttu: ´´
Mahukad teadusuuringud on näidanud, et lisa tsingi ja magneesiumi manustamine suurendab märkimiväärselt testosteroonitaset kehas.´´ Kas see testosterooni taseme tõus avaldab tuntavat mõju kehale? Hinnad on ka seinast-seina selle toote puhul, koostis tundub ikka kõigil sama.
Eks paljud asjad võivad kaudselt kaasa aidata, pigem tagab hea rahuliku une. Enda kogemusele toetudes pole küll märganud mingit muutust testos.
Hinnad on erinevad vastavalt müüjast-tootjast, ühed on tuntumad, teised vähem, ühed müüvad hulgi, teised jae.
eliviielo
MemberTavaline puhas jahe kraanivesi on parim janukustutaja,
samas kui on taastumisega probleeme, siis on maitsestatud BCAA hea variant,
vahel kasutan ka elektrolüüdijooki http://fitshop.fitness.ee/vitamiinid-ja-mineraalained/0/readmore/706/Sportaktive/ kui tunnen, et energiat veidi juurde vaja ja soolakadu suur.
Vahel on proovitud ka vahelduse mõttes nö magusat vett: vesi+magusad kuivatatud puuviljad (datlid, rosinad, aprikoosid), saab ka veidi juurde ampsata.
See variant veidi sarnane neile maitsestatud veedele.
eliviielo
MemberSellelt ametlikult IPF-i lehelt leiab ingliskeelse artikli jõutõstmise ajaloo kohta:
eliviielo
MemberTere,
Nimelt on olnud Trapetsis, ehk siis õlast kuni kusgil selja kesk kohani pidev valu. Kui pead kallutada vasakule või paremale hakkab trapets tundma andma (kallutan paremale hakkab parem pool tundma andma ning vastupidi). Kui pead kallutada ette (lõug vastu rinda), annab selja keskohas selgroo ümber tunda. Valu tingitud, suurtest raskustest ja valest tehnikast, sellest olen aru saanud, kuna peale mõndasi jõupingutusi hakkas trapets tundma andma. Teen pausi hetkel trennist, aga mida soovitada? Masaaž? Mingi salv ajutsieks raviks? Ma panen perearstile uueks aastaks numbri kinni, aga ravi tahaks juba alustada. Arst soovitaks kuid tagasi Olfeni plaastreid, aga need pole aidanud.
Perearsti võib kohe ära unustada, laseb ainult ringi jooksutada ja probleemist pole lõppkokkuvõtteks lahti saanud, niikui nii määrab mingi salvi. Kindlasti käsib ka jõutrennist ringiga mööda käia või veidi vaiksemalt võtta (olenevalt arstist).
Paus ise ei pruugigi ravida, pigem massaaž, ise sattusin sama asjaga füsioterapeudi juurde ja peale seanssi olin kui uuesti sündinud peale mitmeid kuid.
Samas kui uuesti trenni lähen, on asi kiirelt tagasi tulema, aga paar päeva saab vähemalt korralikult trenni tehtud.
Korralikust venitamisest on ka väga palju kasu.
eliviielo
MemberÄkki on mõtteid siit: http://www.fitness.ee/treeningkavad/52 (selja eelisarenduskava).
Selle kuuepäevase kava saab ka ilusasti kolme päeva peale ära jagada, kui sa käid max 3 korda trennis nädalas.
Nagu sa ütlesid, et oled suht algaja, aga juba paugutad jõutsükliga 3×5 (vähe kordusi seeriates)?
Ja mitu päeva trennipäevade vahele vabu päevi jääb?
Kas paljuks ei lähe kui teed 3 korda nädalas kükki, rinnalt surumist ja jõutõmmet ja teisi harjutusi, soovitavalt võiks vast 2 korda nädalas terve keha läbi töötada.
Las targemad ütlevad ka sõna sekka…
detsember 24, 2012 at 6:01 p.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #333093eliviielo
MemberMinu ennustus:
1. suusatamine – Timo Simonlatser, Kaarel Nurmsalu
2. raskejõustik – Mikk Raudsepp, Raigo Kuusnõmm
3. sõudmine – Leonid Gulov, Kaspar Taimsoo
4. kergejõustik – Andres Raja, Mikk-Mihkel Arro
5. ujumine – Martti Aljand, Pjotr Degtjarjov
6. pallimängud – Martti Juhkami, Reimo Tamm
7. motokross – Priit Rätsep, Juss Laansoo
8. vormel – Kevin Korjus, Sten Pentus
-
AutorPostitused