eliviielo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eliviielo
MemberEve’l õiged küsimused, kuid ma oletan, et kanakoib ja riis on piisavas koguses, et kõht täis saaks siiski.
Nimi nimeks.
Oma vahe vahel, kas saad kõhu täis päevas ühe toidukorra ajal näiteks plaanitud 6 jaotatud toidukorrast või siis igal toidukorral.
Võib ju korra kõhu täis süüa päevas, aga kui kaloraaž jääb madalaks, siis mul küll enam pea ei võta, kui ei taheta-viitsita-suudeta endale toitu sisse rohkem ajada, et kasvuks oleks siis kaloraaž veidi üle BAV-ist+sissesöödud toit ja kulutatud summa kaloraažist.
eliviielo
MemberTänud.
Kuna tean, et Sarge on väge heas vormis nö ” interneti vahendusel ” küll ainult ,siis on hea kuulda, et ma pole ainuke, kel väike isu.
Peab proovima siis teha sheike ja kodujuustule paki hapukoort juurde panema. Mingeid õlisid ka võtma uuesti. Eks annan teada mõne kuu pärast..
Edit. Eilne söök Low Proteini küsimusele. Jja ma ei toitu 7 aastat ühe sama kava järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , mainisin, sest et ei soovitataks tellida kohe.2 muna
1 kanakoib – või kints ?
1 pk kodujuustu ( 200 g )
hakkliha 200 g + riis
paar kartulit
väikeseid tomateid ca 10 – 15
2 banaani
3 mandariini
1 virsik
2 õlut
ketsup, majonees
Vett ja teed ka. Suht lahja
Tänane toitumine.
Hommik – 2 muna ja 3 kartulit, ketsup, majonees
Lõuna – 130 g tuunikala, 2 muna, 200 g kodujuustu, väikeseid tomateid ca 7
Õhtu – Lukoili kanawrap, kus oli rasvu rohkem, kui valke aga neid ka vaja.
Õhtu – 2 õlut ja plaanis süüa veel 200 g hakkliha koos riisiga
Panen ka eelmisest kevadest ühe pildi. Sai aastaaega ainult torudega treenitud, ilma kangi ja hantliteta.
Kilu aga samas suht kuiv. Apteegirasva% mõõtmisvahend minu pikkuse puhul ei näidanud, vist oli madal siis.
Selline väike toidukogus on isegi minu (60 kg ja 163 cm) kui naisterahva jaoks liiga väike, et jääda ilusti nälga. Samas ega ma väga paks ka pole, lihast veidi rohkem kui tavapärasel naisterahval.
Võiks siiski rohkem kui 3 söögikorda teha.
Siinjuures tekibki küsimus, et miks ei saa kaalu juurde ega kasvata kui kaloraaž on liiga madal.
eliviielo
MemberNo jube huvitav küsimus,
Kuidas te (naised) tunnete ennast jõusaalis mugavalt kui ümberringi on kõik mehed? Tahan minna saali ja teha jõutrenni kuid tunnen end seal nii ebamugavalt ,et lõpetan ikkagi kuskil rühmatreeningus. Kas see on mõningaid soovitusi äkki?!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänaval ja poodides ja töö juures on ka mehed, huvitavad kuidas me neis kohtades hakkama saame. Ega Te presidendi vastuvõtule lähe!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui on teada, mida tulite tegema, siis pole ka aega mõelda taoliste jaburate mõtete üle, kui Te just saali mehi lantima ei läinud ja väljakutsuvalt riides ole.
Kindlasti jääb Teil puudu tahtejõust ja enese kehtestamisest või mõttest, mis eesmärgiga Te jõusaali üldse lähete ja mida sellega saavutada tahate.
Sel juhul võtke ühendust jõusaali treeneriga, kes näitab Teile kõik põhitõed ära ja siis ei ole ühtegi harjutust, mille pärast häbisse jääda. Minu arust sellist asja saalis ei olegi kui häbi, vaid sellistel juhtudel kui näen, et inimene kõrval teeb trenni väära-logiseva tehnikaga, proovid teda suunata, kivistub, teeb oma tehnikaga edasi ja tekib lausa hirmutunne, et ma ise või tema sealsamas surma saab. Kindlasti on julgem trenni teha koos paarilisega, kes vajadusel oskaks suunata ja abistada.
Pigem tuleks mõelda nõnda, mis tunne on meestel kui nad teevad Teist väiksemate raskustega trenni ja millise jubeda tehnikaga- kui olete juba edasijõudnud.
Häbeneda ei ole midagi, kõik me oleme kord alustades algajad!
Jaksu ja enesekindlust soovides.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eliviielo
MemberFitshopist ostes võid kindel olla, et saad kvaliteetsed ja doping-free tooted, teiste müügikohtade kohta pead ei anna.
Ei propageeri, aga infoühiskonnas on meil olemas taoline otsingumootor nagu näiteks http://www.google.ee, mine sinna leheküljele, sisesta märksõna toidulisandid, vajuta otsingu märki, kuvatakse erinevad vasted, uuri neid ja lai maailm su ees valla.
eliviielo
MemberJa mis sa selle valgukoguse numbriga peale hakkad? Paljalt numbri teadmine ei muuda midagi.
Meenus, te ju see persoon, kellel pikk arutelu selle üle oli, et suurenenud valgukoguseid ei ole vaja kasvuks. Kasvate siis süsivesikute ja rasvade peal?
Arvuta nõnda valgu kogust: ei kasva-liiga väike kogus; kasv toimub-valku mõõdukalt üle keskmise; kiire kasv, vohamine-valku külluses, võib-olla isegi liiga palju, et osa ei imendu. Tegelt mõtlesin selle kasvu all kaloraaži.
Eks see täpne arvutamine ole jah problemaatiline, kuna erinevad need arvud, mis me endale sisse sööme ja see arv, mis tegelikult imendub. Ega täpselt ei olegi vaja teada, tuleb teada ligikaudu. Mina tean ligikaudu ja toimib minu peal, kui te vastupidist just ei arva.mai 9, 2013 at 6:26 e.l. in reply to: IFBB Men’s European Championships 2013: tulemused, fotod, meenutused #342562eliviielo
MemberOtt Kiivikas – 1. (ilus number tähistamaks 100. võistlust)
Rain Kuusnõmm – 3
Raigo Kuusnõmm – 5
Janar Rückenberg – 2
mai 5, 2013 at 9:50 e.l. in reply to: Olen palju pidutsenud ja soovin teada kuidas see mõjub kaalule? #342203eliviielo
MemberKui päevast kaloraaži alkohol ja nosimine märgatavalt ei tõsta, siis muret ei tohiks olla. Kaal hakkab siis kuhjuma, kui päevast kaloraaži ei jõuta ära kulutada-tarvitada. Sisse söödav kaloraaž peab sel juhul olema väiksem kui päevane kuluv, sel juhul hakkab kaal langema.
Kuna alkohol annab päris rohkel hulgal kaloreid, siis võiks sel päeval kaloraažilt süüa midagi väiksemat, et see lõhki ei läheks.
Oleneb ka kas pikaajaliselt võtta rasva arvelt kaalu alla või siis mõneks päevaks vedelike arvelt, sain aru, et tegemist on ikkagi pikaajaliste plaanidega. Alkohol loomult suuremates kogustes viib kehast vedeliku välja ja järgmine päev võib selle arvelt olla märgatavalt suur kaalukadu vedeliku arvelt, mis on sama kiire ka tagasi tulema.
Üldine soovitus tavainimesele: tuleb hoida kaalulangetamise ajal sisse söödav kaloraaž väiksem kui keha suudab kulutada.
Tervisemõjusid ei hakka välja tooma kuna küsiti ainult kaalu kohta.
Kuigi nädalas korra ületada kaloraaži, siis ega sel väga drastilist mõju ei ole, teine päev siis kärbid kaloraaži veidi rohkem, teine asi oleks kui juba rohkem kui päev nädalas, siis ei saaks vast rääkida enam kaalulangetamisest.
aprill 22, 2013 at 9:49 e.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2013. a. lahtised meistrivõistlused klassikalises jõutõstmises- tulemused, järelkaja #341233eliviielo
MemberVäikese hilinemisega, avaldasid soovi võistelda, veel mõned SKA tudengid.
EASL poolt vastutulles – lisasime ka nemad siiski nimekirja.
Edaspidi palume ikka kuupäevi järgida!
Suured tänud vastutulelikkuse eest!
Olime end (SKA) ammu üles andnud õppereferendile,
aga spordikeskuse õppereferent oli arvestanud teise kuupäevaga ja arvas, et aega veel on üles andmisega.
Kui täna hommikul avastasin fitness.ee lehel, et mul ja teistel SKA esindajatel nimi puudu eelregistreerunutest, läksin asja ajama.
aprill 4, 2013 at 8:53 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #339986eliviielo
Membereliviielo
MemberNaised bikiinifitness absoluutne võitja: Olga Jakovleva
Naised bodyfitness absoluutne võitja: Elo Ilumäe
Noorte ja juuniorite absoluutne võitja: Siim Kelner
Mehed klassikaline kulturism absoluutne võitja: Kaido Allikas
Mehed kulturism absoluut 5:
1) Raigo Kuusnõmm
2) Rain Kuusnõmm
3) Ahti Jakson
4) Siim Kelner
5) Kaido Allikas
Noored edasijõudnud:
1) Marius Lemming
2) Lauri Ööpik
Bikini fitness algajad:
1) Anastasija Zerdetskaja
2) Tiina Ollema
3) Kristina Nuut
4) Jekaterina Nikitina
Bikiini Fitness edasijõudnud:
1) Olga Jakovleva
2) Marju Järvela
3) Kristina Aleksejeva
4) Julia Ageeva
5) Õnnela Raudsep
6) Aleksandra Laer
Bodyfitness juuniorid:
1) Julia Golubõhh
2) Kaisa Metsla
Bodyfitness naised edasijõudnud:
1) Elo Ilumäe
Klassikaline kulturism algajad:
1) Aleksandr Kononov
2) Dmitri Mirkin
3) Ivan Galkin
Klassikaline kulturism edasijõudnud:
1) Allar Vaet
2) Kaido Allikas
Mehed algajad kulturism:
1) Peep Reinart
2) Eino Ainula
Mehed kulturism edasijõudnud:
1) Raigo Kuusnõmm
2) Rain Kuusnõmm
3) Ahti Jakson
Juuniorid kulturism algajad:
1) Aimar Tamm
2) Rene Jaanus
Juuniorid kulturism edasijõudnud:
1) Siim Kelner
2) Sten Richard Oskar
3) Siimo Sikut
eliviielo
MemberKas keegi naiste absoluudi järjestuse pani järsku kirja?
Mitteametlik naiste absoluut wilkside järgi, kel on kiire tahtmine teada:
1. Bogdanova
2. Laan
3. Siimenson
4. Lepp
5. Ellam
6. Kurvits
7. Sügis
eliviielo
MemberMEHED wilks’i absoluut:
1. RAUS (KÜKK)
2. SAGOR (TÕMME)
3. KRAAV
4. ERIT
5. A. KUUSNÕMM
6. RAST (SURUMINE), PARIM KOGUSUMMA
NAISED wilks’i absoluut:
1. BOGDANOVA
2. AUS
3. LAAN – PARIMAD TULEMUSED KILODES KÕIGIL KOLMEL ALAL (KÜKK, SURUMINE, TÕMME); PARIM KOGUSUMMA
eliviielo
MemberPolegi toidulisand vaid on hoopis ravim. Eestis müük keelatud.
“Pealtnägijast” selgus ka asjaolu, et selle preparaadiga kaal hoopis tõusis mitte langes. Aga see ei ole teaduslikult kinnitust leidnud.
eliviielo
MemberNiimoodi lokaalselt küll kohe rasvapõletust ei eksisteeri. Kuna inimesed on erinevad, siis väheneb rasvkude ka inimestel erinevalt erinevatelt kehaosadelt.
Mul nt liigub see ülevalt alla ja tagumik jääb viimaseks.
Arvan, et sa peaksid oma toitumise üle vaatama kui tõesti lotendab. Aga äkki on hoopis üleliigne nahk kui on vahepeal alla võetud?
Aga äkki on mure hoopis selles, et jalg on liiga lihases ning väike rasvakiht on sinna peale tekkinud ning sestapki arvad, et jalg on suur ja seda just rasva arvelt?
Eks see jooksmine võtab ka omajagu jalgu läbi.
Aga äkki on Teil see arvamus pettekujutlus? Mida teised arvavad?
Ja sellest pole kindlasti kasu kui peate nädal aega dieeti, siis ahmite jälle seda sisse, mis hing ihaldab, siis jälle dieet jne…
Toitumine peab olema regulaarne ja eesmärgipärane, tihtipeale pikaajaline…
MIsmoodi jalad paksud ja ülakeha peen peale söömist? Ei saa aru.
Mida tähendab, et päeval ja õhtul “korralik söök, tavaliselt”? Kas siis selline mõnus suur kogus või siis ….? Tavaliselt – vahel on, vahel ei ole?
Ujumine on väga kasulik, kuna siis on töös kogu keha, väga soovitatav rasvapõletuseks ja muude vaevuste raviks.
eliviielo
MemberTere!
Minul on selline mure, et ma tahaksin oma kehal lihased kenasti kõik välja tuua, aga ilma massi saamata, kuid siiski lihas kasvab, võib olla kaob ka veidi rasva, kuid riidesuurust muuta ei saa/taha.
Kui toitumine on enam-vähem paigas, siis jõusaalis olevad harjutused peavad olema 20 x 3 seeriat näiteks ja kergemate raskustega?
Tänud!
Te olete siis küll mingi paranormaalne-ulme inimene, kui Teil õnnestub lihast juurde saada ilma kehakaalu tõusuta!
Kui tahate lihased välja tuua, siis õigus, tegeleda nö rasvapõletusega, kuivaks tõmbamisel esineb tõsiasi, et langeb kehakaal, seda siis paratamatult ka lihase arvelt (+rasvkude) -olenemata kui kogenult toimite.
Toitumine peab kindlalt paigas olema, kui on suured plaanid, sellest ei piisa kui enam-vähem.
Seeriad võivad jah olla 3×20 kergemate raskustega, et siis nö lihas täis pumbata.
Miks kardate seda massi niivõrd?
-
AutorPostitused