Skip to main content

eli

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Lihasvalu #369821
    eli
    Member

Võib peale teha muid lihasgruppe.

Lihasvalu-tähendab, et lihast on lõhutud ja soodumus kasvuks kui ka toitumine korras.

Sama lihast võib peale teha ca 36h möödudes olenevalt lihasgrupi suurusest isegi siis kui lihas seni ajani valulik.

Keha on valmis, aga aju vb mitte.

in reply to: Kreatiin #353024
    eli
    Member

Küsiks, kas kreatiini oleks mõttekas kasutada ka siis, kui jõusaali satub umbes korra nädalas? Nimelt on praegu korvpallihooaeg täies hoos ning mängude ja pallitrennide kõrvalt jääb jõusaaliks vähem aega. Samas olen aga aru saanud, et kreatiin peaks ka üldiselt füüsist parandama, mitte ainult lihaste kasvu. Seega oleks see korvpalli jaoks sobiv? (lühikesed sprindid, hüpped, plahvatuslikkus)

Veel olen siit lugenud, et kreatiini soovitatakse võtta koos viinamarjasuhkruga. Huvitaks, kas seda võiks seega võtta taastusjoogiga(Carboc 4) koos, sest selle koostises on põhimõtteliselt glükoos olemas. Kuna mul parasjagu seda pulbrit jagub, tundub glükoosi eraldi ostmine kuidagi mõttetu.

Kreatiini võib ka kasutaa siis, kui jõusaalis ei käi, aitab kaasa samuti lühikestele sprintidele.

Küsisite, et millega manustada.

Kreatiinivorme in erinevaid, in sellised, mis vajavad imendumiseks süsivesikut, teised mitte.

Arvan et kasutate äkki kreatiinmonohüdraat? Kui jah, siis sel vaja imendumiseks süsivesikut. Mitu võimalust, kas kasutate nt dekstroosi või maltoosi vöi tavalist suhkrut või lihtsalt midagi magusat, kus oleks ca 15-20gr süsivesikuid, sama hästi võiks šokolaadi juurde hammustada.

Teisi kreatiini vorme on mitmeid, mille puhul pole süsivesikut vaja ning neid kasutafes ei teki ka veepuhitust. Ise teise variandina soovitaksin puhverdatud kreatiinmonohüdraati, trikreatiinmalaati või kreatiinetüülestrit.

Pulbrina on alati odavam kui kapslus kui maitsed välja kannatada teatud vormidel.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)