elfriide
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfriide
Memberkookosõli on praadimiseks täiesti ok, kui just ülikõrgetele temperatuuridele ei lase, s.t. ei friteeri.
elfriide
Memberjalapressi asemel soovitatakse (mitte ainult trenazhööri puudumise tõttu, vaid väidetavalt on jalapress ka potentsiaalselt kahjulik harjutus) teha ntx clockwork lunge’e
elfriide
MemberROtter
Tänan! Võimalik, et artikkel oli sellest uuringust, aga ma ei ole päris kindel. see viidatu keskendub prostata halvaloomulistele kasvajatele, aga kui mu mälu mind ei peta., siis see, mida ma lugesin, oli peamiselt prostata suurenemisele fokusseerunud. samas kui viiteid vaadata, siis neid on ka omajagu, võimalik, et oli mõni nendest.
elfriide
Memberma käin oma teed, mitte teiste oma.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kui ma arvan, et teadus ei ole päris paljut, mida aastatuhandeid edukalt rakendatud, suutnud mitte ainult et tõendada, vaid ka mõista, siis on see minu õigus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. nagu muidugi on ka teiste õigus selle üle ilkuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. eks igaüks näitab eelkõige ennast, mitte teisi. mde, teadlased ei ole siiani suutnud aru saada isegi nii primitiivsest nähtusest, nagu sõrme- ja varbaotste krimpsuminek vees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. hüpoteese on, aga teaduslikku põhjendust mitte. järelikult- pole olemas! elfriide
Membersiimme
no see on nii jaapanis-hiinas olnud ikka ajalooliselt,sealh sellest ajast, kui piimapulbrist v kemikaalidest veel undki ei osatud näha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. elu on veidi pikema ajalooga kui meie enda isiklik empiiriline maailm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mde, sõbralik soovitus: mistahes kontekstis ma soovitaks vältida sildistamist, eriti soopõhiselt ja halvustavas kontekstis. see lihtsalt vähendab su enda väidete tõsiseltvõetavust üsna olulisel määral.
elfriide
Membersarge,
fyi – kui nüüd täpne olla, siis piima ja lima seost toovad välja nii ayurveda (viide:kapha) kui ka hiina meditsiin. s.t. sellega ei pea nõustuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga selle allikas on sadu… et mitte öelda tuhandeid aastaid vanem kui nö tavameditsiin või facebook
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membermapo
seda lugesin mõned aastad tagasi inglisekeelsest üsna kitsa valdkonna meditsiiniajakirjast. kui nüüd viidet tõesti tahad,siis peaksin küsima selle erialainimese käest, kes mulle seda näitas .. aga ma ei saa garanteerida, et ta mäletab, mis numbris see oli või et see tal alles on.
elfriide
Memberdisk tagasi ja valu kadunud.
elfriide
Memberteema algatajale: seda, kas sinu tervis paraneks, kui piimatoodetest loobuksid, saad teada ainult siis, kui ise järele proovid. iseasi, et soja ma selle asemel ise kindlasti ei tarvitaks. kust kaltsiumi saab? rohelisest lehtköögiviljast, muuseas. või noh, mõtle siis kasvõi selle üle, kust see kaltsium sinna piima sisse saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membermde, mis konkreetselt eitedesse puutub, siis on tehtud küll üks üsna mahukas uuring, millega jõuti järeldusele, et on tõenäoline, et selle põhjus, et jaapanis ja hiinas on meeste eesnäärmeproblemide esinemissageduse 0,2 versus euroopa ca 60%, võib olla asjaolus, et jaapanis ja hiinas ei sööda piimatooteid.
elfriide
Membermul isiklikult on 4 korda olnud diski prolaps (diagnoositud loomulikult) ja iga kord ka korda saanud. nii et võib küll nii olla, et vahepeal on asi korras olnud.
ja iga kord ikka väga suur valu olnud (ega ma muidu poleks abi otsima läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membermaandab ärevust v pinget hästi. need, kes palju esinema peavad auditooriumi ees, saavad ehk aru. võiks ju ka pastakat näppida või paberit rullida, aga see jätaks palju tobedama mulje
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membervägev! edu!
aga see joonis on tuttavam kui ma tahaksin…
elfriide
Memberehh, teine tegi ju lihtsalt nalja mu meelest… huumorimeel ikka ju positiivne nähtus.
elfriide
Membersedasi need viirused levivad jah:(
mde, kui peaks huvi olema – jäi silma, et sportsdirectis on su trennijalanõudel sale.
-
AutorPostitused