elfriide
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfriide
Memberma küll olen romantik, aga enda romantilistest perioodidest mäletan, et ega restoranides jaksa ka lõputult istuda, ikka midagi huvitavat ja seikluslikku tuleb ette võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga poola (ka slovaki ja tshehhi) köögist tõesti domineerivad erinevad jahu- ja kartulivariatsioonid rasvas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. sealkandis on alati keeruline süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Memberenda ülilühikesele mitmekümne aasta pikkusele töökogemusele tuginedes julgen öelda, et sellised inimesed nagu gmaster saavutavadki oma alal sügavaid teadmisi ja edu ning aitavad inimesi ka päriselt. põhjuseks selline lihtne asi, et nad ei ole silmaklappidega fanaatiliselt kinni selles, mida keegi “tark ja tähtis” on ees öelnud, vaid nad oskavad oma peaga mõelda, nad oskavad ja julgevad küsida ja uurida ja pidevalt õppida ning seejuures ka oma kogemusi arvesse võtta. ainult tänu sellele on tegelikult kaasaegses meditsiiniteaduses midagi saavutatud, et on juletud kahelda ja ei ole jäädud kinni sellesse, mida keegi on ees öelnud. veel alles 20 aastat tagasi saadi tartu ülikooli arstiteaduskonnastki eksmat selle eest, et ei korrutatud järele seda, mida keegi kraadiga oli ees öelnud, vaid julgeti kaugemale mõelda … miks peaks siis praegusel ajahetkel arvama, et teadus on nüüd “valmis saanud” ja teab kõike?
elfriide
Memberjooga ja ayurveda on teadaolevalt ca 5000 aastat vanad. on palju aspekte joogas (ja ka ayurvedas ning hiina meditsiinis), mida kaasaegne meditsiin on hakanud avastama ja aktsepteerima. ka gmaster viitab sellele selgelt ja kahtluseta.
mis annab põhjuse arvata, et kõik ülejäänu sellest, mida konventsionaalne teadus ei oska (veel) seletada, on lihtsalt jama? ehk tuleks kasuks, kui aktsepteerida seda, et on asju, millest me ei pruugi aru saada ning lisaks aktsepteerida teiste inimeste õigust teistsugusele arusaamisele ja kogemusele. ma olen nõus, see nõuab teatud baasintelligentsust ja ka teatud empiirilist kogemust, kuid siiski, suhteliselt elementaarsel tasandil võiks ju aru saada, et veel mõnisada aastat tagasi saadeti tuleriidale selle eest, mida täna on teadus kinnitanud.
või äkki soovib keegi siin selgelt ja arusaadavalt tõendada, et näiteks chakraid ei ole olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. ja palun, ISE tõendada, mitte netist kõike kokku kopipeistida… lugeda oskame me siiski kõik ega vaja selles kõrvalist abi. elfriide
Memberväga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membertoitkoome,
tänan ka siitpoolt, kuigi see polnud minu küsimus. aga lihtsalt huvitav teada saada, (eriti kui mitte keegi vastata ei ole oisanud). küll aga tekkis mul su vastuse foonil üks täiendav uudishimu küsimus: miks lipiidide lõhustamine just koormusjärgselt sellisel viiisil mõjutatud on? või kui, nagu sa väidad, on võti pigem lipogeneesis, kas siis sellise nähtuse tekkemehhanism võiks olla seotud lihtsüsivesikutega, mida koormuspäeval on rohkem tarvitatud kui tavaliselt? see on lihtsalt hüpotees, ei tunne küsija toitumisharjumusi ega ole biokeemias ka nii süvitsi kodus
Memberjust. please stop taking it personally.
Memberkõike ei pea ju kuidagi enda tarbeks ära kasutama, päris paljude nähtuste kohta on lihtsalt hea teada, milles need seisnevad v väljenduvad. ja kui kellelgi on küsimus, siis kui vastust ei tea, siis võib ju vabalt julgeda seda öelda, mitte lihtsalt püüdma teadmatuse varjamiseks erinevate meetoditega teadmishuvi summutada.
elfriide
Member10 points, toit koome!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Memberhuvitav, miks sa ilusat tagumikku ei taha?
elfriide
Memberrambo, ka õige massaazh võib valulikkust suurendada, sõltub asjaoludest. aga seda peaks hea erialainimene oskama prognoosida.
elfriide
Membereelmine postitus läks poolikult, lõpus olid need read:
loomulikult ma ei defineeri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. ja otse loomulikult ma elan enda teadmiste, tõekspidamiste, empiirilise kogemuse ja tahtmise kohaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. seejuures küll ilma ärapanemiseta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. edaspidi soovitan keskenduda teemale, mitte libiseda “argumentum ad hominem” teele.
edu! ja avarat meelt ning sooja südant!
elfriide
Membertead, mapo, seda, et sa argumentide puudumisel valimatult lahmima hakkad, olen ma enne ka korduvalt näinud. ja olen ka öelnud, et selliste ilmingute kohta on nii mõnedki diagnoosid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. samas muidugi see, KUI inetuks sa kipud minema, ei tee sulle küll kuidagipidi au ja näitab ju ikkagi sind ennast. teisalt, see, KUI valesti sa mind tõlgendad, ajab südamest naerma (konkreetselt see “paanika külvamise” koht… mis tegelikult oli puhas emotsioonitu faktiline võimaliku sümptomaatika kirjeldus. aga nagu ma enne ütlesin, ei ole mingit mõtet vaielda. ka ei kavatse ma tõestada, et ma pole kaamel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, usu, mida tahad. terviseks. muidugi on omamoodi tore, kui mind, kes ma sust päris palju vanem olen, beib’eks peetakse…. selle halvustava varjundi ma jätan sealt tähele panemata, elukogemus ja töökogemus lihtsalt kinnitavad, et sellel ei ole mõtet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. loomulikult on Lauri Rannama tippfüsio ja ma pean tast väga lugu. sa võiksid muidugi tema käest üle küsida, kas ja mis tingimustel võib massaazh valulikkust suurendada. ma usun, et kuuled nii mõndagi huvitavat. ja maailma avardavat
Memberelfriide ütleb seda ise, mida ta tahab ega vaja mitte ühtegi tõlki. eriti veel mitte seda, kes ei saa aru, mida elfriide ütleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide ütles ja ütleb uuesti, seekord lühemalt: mine arsti juurde.
elfriide
Memberninaverejooksul võivad olla erinevad põhjused. suure tõenäosusega on see verejooks sügavamal, ntx ninaneelus. kuidas sul vererõhuga on? kas arsti juures oled käinud? võiks otorinolarüngoloogi juurde ühe visiidi teha.
elfriide
Membervaielda on alati mõttetu. eriti nendega, kes ennast maailma kõige targemaks ja teisi põhjuseta rumalamaks peavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga tõepoolest, massaazh võib vahel valulikkust suurendada. näiteks ka sellises olukorras, millele eelnevalt viidati, mil lihasspasm kaitseb tekkinud vigastust. näiteks diski prolaps. samas muidugi peaks HEA arts/massöör/füsio/kesiganes seda teadma ja suutma nii diagnoosida kui ka vastavat ravimetoodikat rakendada.
-
AutorPostitused