elfriide
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfriide
Members.t. loomulikult ei ole 100% puhtaid tüüpe + alati on lisaks mingid individuaalsed erisused.
aga põhimõte umbes sarnane sellega, et kõva tööga on võimalik saada ilus puhas muru nii männimetsa kui ka heinamaale. kuid hooletusse jättes saab mõne aastaga ühest suhteliselt sammaldunud ala, teisest puisniit või võsa, sõltub asjaoludest,
elfriide
Membermkmm.
geneetikud väidavad, et eksisteerib geneetiline kehatüüp (kasutati küll väljendit “konstitutsioon”), kuid seda on võimalik süstemaatilise teadliku ja suhteliselt suure tööga muuta. s.t. meile on kõigil teatud kehatüüp/konstitutsioon, mis on meile nö loomulikult omane ja mis meil on ilma erilise pingutuseta. pingutusega on seda võimalik muuta (kuid kui pingutus ära jätta, siis kaldub ta tagasi algse poole).
mina oma pisukese kogemusega (nii isikliku kui ka empiirilise vaatluse teel saadu abil) olen sellega nõus. kui ma endaga tööd ei tee, siis ma kaldun küll teatud suunda… ja samas mõni mu kaaslane, korrates sisuliselt sama mustrit nagu mina (s.t. ilma pingutuseta), kaldub teise suunda.
erinevust on selgelt märgata ka väikelapsi vaadates.
aga see on minu arvamus, teiste oma ei pruugi sellega sugugi kokku langeda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
MemberSarge, mis on valesti geneetiliste kehatüüpidega?
elfriide
Membersiis ongi 2 kärbest ühe hoobiga:
blogiomanik saab kaalu langetada ja lihast kasvatada
ja marxengel saab naerda, mis on ka igati tervislik.
edu ja jõudu sulle, kikaskilla!
elfriide
Membera söö prooviks teistmoodi, vaata, mis juhtub. näiteks külmi pelmeene. või makaronid pihviga. jne.
upd: ja ma palun iroonia pärast vabandust, kuid ei suutnud kirjutamata jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui tõsisemalt, siis köögivilja võiks ka süüa.
elfriide
Memberkõnnimustrit ja lihasdüsbalanssi saab muuta erinevate füsioteraapiliste manipulatsioonidega + loomulikult vastav võimlemine – nimetatagu seda kuidas tahes, kuid tuleb teha õigeid harjutusi, et nõrgad lihased saaksid tugevamaks ja ülekoormuses lihased normaalseks. see nõuab aega ja tööd, kuid vähemalt minu kogemuse järgi on edukas. mul on olnud 2 diski prolapsi, mis on põhjustatud istuvast eluviisist tekkinud väga suurest düsbalansist, millele lisandus ka veel suur ülekoormus. nüüdseks on mõne aasta pikkuse pideva tööga (koostöös füsioterapeutide ja taastusvõimlemisega) muutused väga positiivsed.
1 teemakohane artikkel ka:
http://www.fysioviis.com/apps/blog/show/41597632-kiireim-tee-seljavaluni#.UwJMKTOsGzY.facebook
elfriide
Memberkiudained?!? B-grupi vitamiinid… kaalium, magneesium..
täisteravili puudub täiesti…
elfriide
Memberelfriide
Memberma ei ole küll spets, aga selline valgukogus päevas kindlasti tervisele hea ei ole. ma saan aru, et tahate lihased mäeks ajada, kuid samas on see väga suur koormus maksale ja neerudele, ainevahetusest rääkimata.
põhimõtteliselt võiks toitumisnõu saada TÜ kliinikumi toitumis- ja füsioteraapia instituudist, prof Mihkel Zilmer, dr Eve Unt – nad nõustavad päris paljusid sportlasi ja sugugi mitte kalli raha eest.
-
AutorPostitused