elfriide
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfriide
Memberkui see jutuksolnud sünnipäev juhtumisi sul oli, siis õnnesoovid! kui mitte, siis… õnne võib ju ikka soovida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membertuleb muidugi ka seda märkida, et rasedused võivad olla väga erinevad ja on ka meditsiinilised näidustused on erinevad. ja mõned lapsed ei lase emal pea üldse magada, nii et sellise zombina trenni minna, kui see üldse võimalik oleks, oleks tõenäoliselt tervistkahjustav.
elfriide
Memberkõige lihtsam (ja teatud mõttes kõige raskem, eriti eestlasele, kes kannatab vaikselt 20 a, mitte midagi ei ütle ja siis kas hakkab jooma v teeb enesetapu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>) oleks ju öelda, et äkki saaks natuke kaugemale oma mati v biitsepsiga minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. mul tuttav ütles kunagi geniaalse mõtte, et vastukaaluks brüsseli pissiva poisi kujule (manneken pis) tuleks eestlaste auks teha mittepissiva poisi kuju – hoiab hambad ristis ja kannatab :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mäletan, et kui ma veel kaerahelbeid sõin, siis aeg-ajalt lisasin ise igasugu erinevaid asju – küll praetud sibulat, ürdisoola ja hapukoort, küll kuivatatud mangot ja rosinaid, vahel moosi, vahel peekonit ja sibulat või praesinki …. aga valmisvariandid on muidugi palju mugavamad.
elfriide
Memberselle emotikoni asemel pidi olema b-täht
elfriide
Memberkui mul samad nähud esinesid, siis ütles üks väga hea spets (arst), et see konkreetne koormus on kehale liiga suur. soovitas a) koormust veidi vähendada,
elfriide
Membermhmh, rindkeret võib ka. ainuke asi, et siis külma ei saaks (aken peab kinni olema).
elfriide
Memberesteks ei tea keegi, mis antibiootikumi sa võtad. loe ravimi infolehte. üldiselt levinumatest tetratsükliin, doxycycline eeldavad vähemalt 2-tunnist vahet piimatoodetega (ja osad arstid soovitavad täiesti piimatoodetest sel ajal loobuda), sest piimatooted takistavad nende imendumist ja lisaks ajavad osadel inimestel südame pahaks. samas osadega ei ole vastunäidustusi.
ravi oma põletik välja – tarvita ravimeid, lama, joo piisavalt, 39,8 võiks juba alla võtta, kui saab. angiini puhul aitab hästi kuristamine sooja soolveega. võib ka alkoholi v furatsiliinilahusega, aga soolalahus aitab väga hästi. oluline on ka peale iga sööki soolaga üle kuristada. võib öökima ajada, aga saab hästi lühidalt teha.
midagi toorest võib veidi ka süüa, kui kannatad (amps banaani, 1 viil apelsini mahl, viinamari, mustikas… )
johvikas aitab palavikku alandada ja põletikuga võidelda, aga kui süda niigi paha, siis tasub ettevaatlik olla.
c-vitamiin
magneesium
zinc-seleen
iivelduse vastu võib aidata borzhomm – aga ka ainult lonkshaaval
elfriide
Memberpole küll kõige parem (double swing), aga saab aru küll
elfriide
Memberjust! ja seda draivivad (vabandust, ei leia väga head eestikeelset vastet) jalad ja puusad, mitte ülakeha. väga head tehnikat õpetavad steve cotter ja scott sonnon (viimast vist juutuubis vähe, aga cotterit on kindlasti)
elfriide
Membermind õpetas jalgu tunnetama sangpommi swing. tehniliselt õigesti sooritatuna muidugi. kas see kuidagi jõutõmbele kaasa aitaks, ei tea, pole jõutõmmet kunagi proovinud.
elfriide
Memberei ole, aga jäägu igaühele tema rõõmud ja vabadus arvata, mida iganes tahetakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. nagunii räägib igaüks vaid oma lugu, ka siis, kui naabri kapsamaad kritiseerimas käib …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eks teistele palumata diagnooside panemine näitab ka nii mõndagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.mde, ortHorexia oleks veidi õigem….. vastasel korral peaks peene x-i asemel maavillast ks-i kasutama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Memberlühidalt kokkuvõtteks: mis ma selle info hunnikuga peale hakkan – ära kasutan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. kõige otsesemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. elfriide
Memberkulla priibe!
ausõna, minu eesmärk ei olnud sinu haavas sorkida, vaid sellest õppida. kui ma kuidagi su nõrka kohta riivasin, siis see küll minu eesmärk ei olnud. päris tõsiselt.
mis sa arvad, miks ma üldse küsisin? loomulikult ainult selleks, et teada saada ja ise sellest veast hoiduda. nagunii inimesed aeg-ajalt libastuvad ja siis on ju tegelikult kasulik teada, mis nimelt see kõige olulisem libastumine olla võib, s.t. kui ma milleski annan järele, siis mis nö kõige ohutum on. ja kellelt siis veel küsida, kui mitte inimeselt, kes teeb sarnast asja. pole ju mõtet küsida sellelt, kes eluaeg heas vormis on olnud. seepärast ma küsisingi, et ksa oled ise hinnanud, MIS SEE KÕIGE OLULISEM VIGA oli – et ma ise seda väldiks… ja teeks leebemaid vigu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. näiteks kui ikka eri allikad ütlevad, et kogukaloraazh on olulisem kui makrode vahekord, siis püüaks ju ise ka just seda vaadata, et kui makrod nagunii mööda on, siis oleks vähemasti kogukaloraazh ok. või kui paljud siiski ütlevad, et “ma sõin küll ok kaloraazhi, aga sõin liiga vähe söögikordi päevas”, siis püüaks seda vältida. võiks ju arvata, et no see ei ole ju miski raketiteadus ja on elemenaarne teadmine, siis ma ei ole selles siiski päris kindel ja mu enda kogemus päris nii ühene ei ole. seepärast küsin ja otsingi….. aitäh, et vastasid! ja veelkord – minu eesmärk ei olnud osatada – ausaltöelda ma ei tuleks sellise asja pealegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. tunnustuseks märgin, et su blogi siin on tegelikult väga motiveeriv – hea, et sa seda pead. arvan ka, et tänu sellele libastumisele ja uuestialustamisele on see info- ja motivatsiooniallikana veelgi väärtuslikum.
jõudu!
elfriide
Membermuidugi ei puutu see sinusse, sul ju ei olnud huvi teada saada, millised konkreetsed puudujäägid ebasoovitava tagajärje kaasa tõid. sa tead neid niigi. ja häda selles ongi, et sa ei seletanud miks ja kuidas. ja kahju, et sa väga sõbraliku küsimise peale inetusi pilduma hakkad. vanasti öeldi, et küsija suu peale ei lööda, ju siis uuemal ajal on teisiti.
kui minu eesmärk ei olnud mitte infot jagada, vaid seda saada, siis huvitav oleks muidugi teada, kuidas ma iseenda blogis enda küsimustele vastuseid jagada saaksin, a ju see on loogika kõrgpilotaazh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfriide
Membernats loogilist mõtlemist… muig. jah, võiks olla tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. paraku väited “söömine jäi unarusse” ja “läks peeti enda laiskuse tõttu” minu jaoks just erilise informatiivsusega ei hiilga. kui keegi kaalulangutusblogis kirjutab, et ta tegi vea ja võttis juurde, siis oleks ju hea teada, MILLES SEE VIGA seisnes. oletada ju võib, mis need vead olla võisid (ilmselt liigne peedisöömine suvel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>), aga oletamisel on see häda, et kunagi ei tea, kas jõuad tõese tulemini või mitte. oletamine kui teatud abduktsioonivorm on loogika ühe meetodina teatud juhtudel omal kohal, kuid järelduse tõesuse hindamisel siiski puudulik. kui sa kirjutad veidi vastukäivaid sissekandeid (a la “jätsin trenni pooleli” + “söömine enam-vähem” ja “harjumatu on jälle nii süüa”), siis loogikat ja oma piiratud ajunatukest kasutades ei jõua ma siit järelduste tegemisega eriti kaugele. kui söömine oli enam-vähem, siis misasi see nüüd uuesti alustades söömise juures harjumatu oli? või kui esimene samm paranemise poole on tunnistamine, siis MILLE tunnistamine? ok, need olid praegusel hetkel juba retoorilised küsimused, seega ei ole vaja vastata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. kuna mul ei ole teiste blogide-sissekannete lugemiseks mitte mingisuguseid muid eesmärke kui õppimine/targemakssaamine ja motivatsioon, siis kui keegi kirjutab, et ta tegi vea, siis loomulikult ma küsin, milles see viga seisnes. enam ei küsi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. jõudu!
AutorPostitused