elfjelinek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfjelinek
MemberKas keegi teab kaua säilib sheik? Tegin hommikul kell 10.00 aga kaua see säilib? Pole ka olnud külmikus!sa vala pulber sheikerisse ja vesi peale alles peale trenni.Miks peaks mahlaga jooma kui võid teelusika DEXTROt sisse visata ja mõjub paremini ning on soodsam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
Membermis siis on umbes jõusaali treenerite palgad?ise trenni olen teind 15 aastat umbes ja jõusaali fanatt, palka ühes kohas pakuti 30 krooni bruto tund. 5000 eeku kuus tuleb kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kahju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jääb ära eriala vahetus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaalitreenerile ei maksta kusagil korralikult nii et ära eriala siiski vaheta või kui siis aeroobikatreenerid,RÜHMA, pidid paar kümpi kuus teenima
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberKas keegi mõnda sprinterite treeningkava pole näinud just selliste omasid mis pildil on sest nad on ju mõlemas asjas nii head.Nad on kõvad jooksjad ja lisaks veel nii lihastes, kuidas nad jõuavad kahte asja korraga treenida või kuidas see asi neil käib?
Keegi võiks seletada.
Tänud!
Eee… nad on elukutselised sportlased.Erki Nool viskab oda, heidab ketast,jookseb sprinti ja on lihastes.Või vähemalt oli
juuli 1, 2008 at 1:15 p.l. in reply to: Treeningu ja toitumise vahekord – tulemuste hindamine #159471elfjelinek
MemberTere,Eelmisest sügisest saati teen saali trenni, 5x nädalas ja siiani olen teinud ainult massiperioodi. Eesmärgiks on lihaste kasvatamine. Olen 21 aastane, pikkus on 187 cm ja hetke kaal on 103 kg (enne trenni alustamist olin 90kg). Olen söönud kava järgi (6x päevas) ning tulemused on järgmised: kaalus olen võtnud juurde 13 kg ning keha on tublisti arenenud. Rasva % on suhteliselt stabiiline olnud – massiperioodile omane.
Päeva jooksul söön ära 2000 kcal, 200gr valku, 150 gr süsivesikuid ning 60gr rasva. Treeningkava olen juba 3 korda muutnud, viimane kord oli enne suve. Olen jälginud nii treeningkava kui ka toitumist. 2x päevas kasutan toidulisandeid: pärast trenni vadakut ja enne magamaminekut kaseiini ja omega 3 rasvhappeid (öö kombo) + kreatiin (enne ja pärast trenni).
Palun vastata asjatundjal, kas mu areng on olnud hea/halb/või saaks paremaks muuta? Kuidas on vahekord toitumisel ja trennil, võttes arvesse tulemusi (siinkohal pean ära mainima, et ei soovi rasva % tõsta, sest see hetkel piisav, et olla massiperioodis)?
Asjakohaseid vastuseid ootama jäädes,
kust sa selle toitumiskava üldse said, mõnest naistelehest äkki, siis sinusuguse suure mehe puhul korruta kõik kahega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberKa kahe korraga võib vabalt areneda, aga sööma peab normaalselt ja trenni tuleb teha mõistuga, mitte ainult rinda ja biitsa teheainimesel kava 3 jaotatud nii et 2 korraga äärmisel juhul hoiab hetke vormi progressi kindlasti ei toimu
elfjelinek
MemberLoodan ,et teema on õiges alamfoorumis ,olen siin täiesti uus kasutaja.Hakkasin trenniga tegelema tõsisemalt 1,5a tagasi ,hetkel olen 24.
1,5a olen suutnud juurde saada ainult 5-6kg ,mis on oodatust palju vähem. Kuigi olin juba enne trenni väga kerge kaaluga ja üleüldse on mul massi väga raske kasvatada. Eks see kõik ole kinni ka õiges toitumusise ja magamises (vahel tuleb öö jooksul uneajaks ainult 4-5h,mis on selgelt vähe) Olen kasutanud Mass 2 pea 1a. Kas võib üldse nii pikalt ühte massilisajat kasutada või peaks laksma kehal ka puhata.? Trenni teen muidu 2-3’da nädalas. Mitu korda peaks päevas üldse sööma? Kui tihti/palju peaks sööma muna kas ainult trennipäevadel? Normaalne kalorite hulk on 2000+ vist? Kas on vahet mitme söögikorraga keha selle omandab?Mis oleks korralik trennijärgne toidumenüü?` Kas nädalas on üldse soovitatav teha ühele lihasgrupile rind/biitseps 2 trennikorda ,nädala alguses ja lõpus? Kaua lihasel üldse kulub taasumiseks?
Nüüd on jäänud valikusse 2 massilisajat. Mõlemad tunduvad head kuid kumb oleks efektiivsem ja kas anatori suurem hind on ikka õigustatud?!
kui areng seisab siis võid muuta ka treening meetodit. Tee superseeriaid, 3seeria asemel 4, või kaks harjutust järjest nt. rinnalt surumine ja kohe hantlitega lendamine peale.Vähemalt 3 korda nädalas trenni, muidu arengut ei toimu
elfjelinek
MemberKallid fitness.ee kasutajad, mul oleks teile üks väga asjakohane küsimus. Nimelt ma sooviksin teada, milliste tervisehädade korral armeeteenistusse ei võeta? Endal on mul lampkalad,kas nendega võetakse?Ette tänades

Igas polikliinikus on psühhiaatrid.Lähed räägid ,et naine peksab.Nad kirjutavad iga jutu peale Cipramilli välja,saavad selle eest komisjoni tasu ravimifirmalt,see on antidepressant. Halvemal juhul saad pool aastat pikendust
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberPaljudes saalides ei olegi treenereid. Ja kui on treener, siis on tal kindel rühm inimesi, kes maksavad talle raha ja keda ta _peaks_ juhendama. Teistele võib samal ajal kas või kang pähe kukkuda – kedagi ei huvita. Ja mina vist oma silmaga õiget jõusaalitreenerit veel näinud ei olegi. Olen palju näinud kergejõustiku treenereid, kes ka jõusaalis oma inimestega tegelevad ja olen näinud treenereid, kellest eriti ei saagi aru, et nad ise kunagi trenni teinud on.ega treeneril ei peagi suured lihased olema.Siin foorumis üsna mitu Kunni kes ei näe eriti kulturistid välja aga kelle arvamusi kuulatakse suu ammuli kaasa arvatud mina ehk BERNARD S. kuulsad sõnad NEED KES SAAVAD, TEEVAD, NEED KES EI SAA ÕPETAVAD.
AutorPostitused