elfjelinek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfjelinek
MemberKõige parem harjutus on ujumine.Uju näiteks 100m järjest täie pasaga ja lõpus viskab kõhu nii krampi.JÄRGI PROOVITUD!!!
mäsasja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
Member“Meil käib söömine ala juurde nagu maadleminegi,” ütleb 197 sentimeetri pikkune ja 180kilone vägilane Baruto. “Sööme kaks korda päevas, nii pidi kõige rohkem kehakaalu lisanduma.”Sl õhtulehes ytles Baruto sedasi siis.
Kas see 2 korda päevas söömine tõesti annab k6ige rohkem kehakaalu? Miks jõusaalikad 6 korda päevas söövad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hommikusööki ei sööda üldse, ainult lõunal ja õhtul,see teeb ainevahetuse väga aeglasks ja kõik ladestub
detsember 4, 2008 at 7:55 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #173350elfjelinek
MemberTäitsa huvitav oleks kuulda milline tulemus on kui selline mees, kes ilma surumissärgita on päris suuri raskusi surunud (üle 200 kg), esimest korda särgiga proovib. Huvitav kas ja kui palju rohkem tuleb. Tee kindlasti see katse ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei usu et esimene kord rohkem tuleb, pigem vähem.Särgiga surumisel on teine tehnika ja seda tuleb harjutada tükk aega
elfjelinek
Membernoh tee lihtsalt regulaarselt trenni, nt ma käin 3 trennis, ja muidu olin siukene pontsik poiss, nüüd olen täpselt selline, et ujuma lähen siis lausa naistel lust vaadata, millise ilusa kehaga noormes tuleb:), see on just see sama tahtejõud endajaoks, tüleb vormida teha mitme külgset sporti…Päris hea
“>elfjelinek
Memberkõhuli säärelihaseid?
“>elfjelinek
Memberaga kui õiged on need kaalud mille peale astud palja jalaga ja siis peaks kaal ütlema keha rasvaprotsendi … nagu et sellise kaalu saab mingi 500 eeguga kätte … ja siis on võimalus ju iga 5 minuti järel kaaluda … kui vaja muidugi … ta peaks olema sama tõhus kui need käes hoitavad kuid kas on ka ?korralik kaal maksab kusagil tonni kanti, endal on Teffali oma ja täitsa OK
elfjelinek
Member1. Pingil positiivne kalle (pea kõrgemal)- rinna ülaosa2. neg kalle (pea madalamal)- rinna alaosa
3. Neutraalne kalle
Vaheta neid, tee superseeriaid kui soovid, kasuta vahelduseks kangi asemel hantleid, surumise asemel tee lendamist jne. Nii saad igakülgse rinnatreeningu.
neg. kalle ei ole põhjendatud,horisontaalpink võtab alumist osa ja pos. ülemist osa
elfjelinek
MemberNatuke vale koht pole kus sellisest asjast kirjutada???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see tal juba teine kummaline teema, ju siis tahab lihtsalt suhelda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberMa ei ole kunagi mõistnud, mille poolest see suvi nii eriline aeg on, et trenni teha ei saa.kuna Eestis on ilusat ilma kolm kuud asendatakse umbses saalis rassimine muude spordialadega nagu jalgratas, rulluisud, rannas lesimine on minu lemmik,võtab jumala läbi kohe
elfjelinek
Membersteroidide kasutamisel suurim viga on see,et seda tehakse üksinda,salaja,ilma igasuguse meditsiinilise kontrollita ja arvamusega ,et mida suurem doos seda suuremad lihased.Õieti kasutades annavad steroidid tohutu eelise ja pidevaid vereanalüüse andes võib ka riskid miinimumini viia.
[korjasin sodi ära – mod.]
august 22, 2008 at 8:36 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed #163899elfjelinek
MemberOtt on ainult vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nalja teed vä, seal Otist kaks korda suuremaid mehi a la MURUMETS ja sõbrad
“>elfjelinek
MemberG.Kanter on öelnud, et järgmine siht on maailmarekord!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Now it is my aim to break the World record. I will go for this mark on the15th of September in Helsingborg.” It was there where he established his personal best of 73.38 m last year, which p.uts him in third position on the all-time list behind Germany’s World record holder Jürgen Schult (74.08) and Alekna (73.88). There is more to come from Gerd Kanter.
kardan et Kanter ei viska kunagi maailmarekordit kuna Jürgen Schult (74.08) on paljude jaoks müstika nagu ka Ian zelesni 98 meetrine odakaar.Täanapäeval visatakse 10 meetrit vähem, tehke omad järeldused
elfjelinek
MemberTervist!Nüüd saan arvatavasti jälle mööda päid ja jalgu nii ilmselge küsimuse eest, kuid ma tahaksin teada, kui palju on kordusi on vaja reljeefsete kõhulihaste saavutamiseks? Ja enne kui mind foorumisse otsima saadetakse, siis mainiks ära, et olen juba otsinud ja leidnud 2 üksteisele veidi vastukäivat artiklit.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1186
Kui sinu eesmärgiks on toniseeritud kõht ja tugevad lihased, kasuta keskmisi raskusi, tehes kordusi 25 kandis. Kui Sa tahad väljapaistvaid kõhulihaseid, jää suuremate raskuste ja väiksemate korduste arvu juurde. Vali raskus või harjutus, mida suudad teha 12-20 korda.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=1044
Reeglina kui tahad välja paistvaid kõhulihaseid, tuleks seerias teha 10-15 kordust, 15-25 kordust massi kasvatamiseks ja lihasvastupidavuse tõstmiseks ja üle 25 korduse, kui tahad lihaseid lihtsalt trimmis hoida ilma massi kasvatamata.
Oskab keegi tark inimene mulle siis rääkida, milline treening oleks õige?
10 kuni 15 kordust on õige, kõik teised variandid on valed.Ausõna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberKas see oli tema isiklik rekord?Tasemevahe esikolmikus oli kuidagi suur.
ma vaatan ka et soomlane oleks justkui teiselt planeedilt
elfjelinek
Membertavaliselt on kasvataja keskealine naisterahvas kes on lastega tõre ja järgib pimesi kehtestatud reegleid samas noor meeskasvataja mängib ise lastega,korraldab põnevaid mänge ja on üldse kümme korda aktiivsem kui tädikesed kes pingil lobisevad,olen seda ise korduvalt näinud nii ,et ära ole selles nii kindel et naiskasvataja on parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused