elfjelinek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elfjelinek
MemberTere!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas kellegil on selle rasvapõletajaga kogemusi? millised olid tulemused? Kaua toodet tarbisite?
Ja ehk oskab keegi veel soovitada naisterahvale rasvapõletajat,mis oleks efektiivne kuid odavam või tuleks päevas vähem koguseid võtta.
L-carnitine Powermanist 500ml kuskil 350 krooni.Oli vist 15ml 30min enne trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberTeremure siis selline et oleks vaja kaalust alla võtta, pikkus 178 kaal 85, jõusaalis käin 3X nädalas. Sooviksin nüüd teadjamate meeste käes ehk teada saada, kas on olemas mingid toidulisandid mis seda rasva põlevad ja millised on kõige paremad.
“>L-carnitine aitab rasvu põletada.
elfjelinek
MemberKogu artikkel seisab ühel postulaadil:Kui see on tõene, siis artikli pealkiri osutub tõeseks, vastasel korral mitte.
Artikli all toodud Andrei8 kommentaar on üsna tabav.
Foorumiteema algataja küsimus – “paluks siis reaalseid kogemusi” – vaevalt ,et vastukaja leiab:)
kuna keha saab kuuri ajal viiekordse testosterooni koguse lõpetab keha ise selle tootmise mille tõttu lähevad munandid väga väikeseks.peenist otseselt ei mõjuta
elfjelinek
MemberVaatad ka Jokeri kanni jah?
veebruar 23, 2009 at 8:10 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #162121elfjelinek
MemberKui teil endal tüdruk käib jõusaalis ja kurdab, et teda pidevalt passitakse, mida te teeksite?Minul tekib alati tahtmine kellelegi hantliga pähe lajatada igatahes..
mul on vastupidi, kõik naised vahivad ja riietavad silmadega lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 4:12 p.l. in reply to: 30 nõuannet, kuidas jõusaalis naisi nn ära rääkida #162268elfjelinek
MemberSegaks, kohutavalt! Kui ma käiski see pärast just saalis, et suhelda ja liiguks ringi vilavate kiimas silmadega, siis oleks teine asi. Mina käin trenni tegemas, on raske, on valus, olen end enne trenni parajalt vihaseks ajanud, ma ei taha et keegi mind sel ajal veel torkima tuleks.On juhtunud kunagi mitmeid kordi, et tullakse jutustama lausa keset seeriat, ma ei tee välja, ikka kutt laseb oma juttu edasi kõrval- mingit mõttetut blaablaad… üks tuli hiljuti õpetama, kuidas ma peaks raskusi valima, no et et äkki ma peaks võtma mingi kerge raskuse (mina samal ajal olen massiperioodil ja üritan max-e suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Õnneks ma ei treeni üksi, seega ehmatab see enamasti kõik võimalikud katsetajad suure kaarega eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii et minupoolest, jõusaali sisenedes inimestele “tere!” ja lahkudes “head aega” on ok, võibolla paar sõna ka vahepeal (kui on tuttav inimene), rohkem pole sellises kohas lihtsalt ette nähtud. Saalis käiakse rasket tööd tegemas.
jutt käib ikka ablastest miisudest mitte võistlevatest sportlastest.Ükski mees ei tee silma naisele ,kelle biitsps on suurem kui mehel
elfjelinek
MemberTähendab ikkagi on siis seesama asi? Oleneb lihtsalt kuidas keegi seda defineerib…Manageriks võin ma ikka hakata: 60% mulle, 40% sulle.
Ehk selgitate siis mulle uskmatule mis asja mõte tegelikult on?
raha ikka raha .Need liibukates kollid on kõik miljonärid
elfjelinek
MemberPole vist näinud ega kuulnud eriti ühestki tippsportlasest vähemalt kulturistist ja jõumehest küll mitte, kes ei teeks regulaarselt jõutõmmet.Vigastada võib end iga harjutusega aga jõutõmbe juures unustatakse ära, et see on praktiliselt tervet keha hõlmav harjutus ning õige vorm ning raskuse valik on ülitähtsad. Kuid õigesti tehtuna on tegemist ikka sellise harjutusega, et vähe pole.
Miks minu meelest tekivad vigastused on kindlasti ühes osas vale vorm, kuid teises osa vale raskuse valik. Lähtutakse sellest kui palju jaksatakse tõmmata, ning tunnetatakse just oma suuri lihaseid nagu jalad ja selg. Märkamata jäävad kõik ülejäänud lihased millel on veidi väiksem osa harjutuse sooritamises ning ei tunnetata seda, et need väiksemad lihased on peale paari seeriat omadega juba päris õhtal, samas kui suured lihased annavad märku, et jõuavad veel.
Ning tulemus ongi, et tehakse uued seeriad, et koormata neid suuri lihaseid, abistavad sekundaarsed lihased on juba väsinud ning korrektse vormi säilitamine on raskendatud – ja vo’ila. Vigastus kerge tulema…
Ise loen abistavat infot ning jõutõmbe kasulikkusest siit:
Tule Revalisse, seal on palju väga suuri poisse kes ei tee jõutõmmet,ise teen ja olen ikka neist poole väiksem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberSiis vastaval võistlusel võiksid täitsa esikoha peale konkureerida.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Spartas surus mitu meest 40 kordust ,võitja 49 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberTere!Tean et 3 tähendab seeriate arvu selles harjutuses. Tean ka seda, et järgmine number näitab korduste arvu, aga see vahemik , kuidas sellest aru saada?
Panen siia kolm varianti kuidas mina saaksin aru, milline neist oleks kõige õigem.
1. esimene seeria 8 kordust – nii suure raskusega kui teha jõuan. järgnev seeria 9 kordus ja raskust natukene kergemaks jne.
2. kordusete arv võiks jääda 8 ja 12 vahele, et sisi vahet pole palju teen peaasi et poleks vähem kui 8 ja ei pea rohkem kui 12 ka tegema, raskuste muutmine pole oluline.
3. Esimene seeria 12 kordust suht kergelt, ja järjest suurendan raskust ja viimase seeria teen 8 kordusega kõige raskemaga.
Milline varjantidest `?
Ette tänades
3 on raskus 8 on korduste arv ja 12 seeriat
elfjelinek
Member150-200 gr ju normaalne ära süüa. Lisa nt juur-ja köögivilju (tomat, kurk jne), veidike ehk ketsupit, maitsesta, kuidas endale meeldib.ketsupit kodujuustule
jaanuar 8, 2009 at 6:07 p.l. in reply to: SK SPARTA lahtised meistrivõisltused lamades surumises korduste peale #178582elfjelinek
Memberkaal 67kg 120 kg 10 kordustjagomäe sina võihttp://forums.fitness.ee/style_images/9/folder_post_icons/icon14.gif
elfjelinek
MemberEi tea kas see on minu viga, et jõusaalis treenides kannan tavaliselt plätusid ja särki ja lühikesi pükse ning treeningu ajal tavaliselt koorman end täisesti ära ning jalgad on üleni higised, mitte jalalaba, vaid kann. ja see imbub isegi läbi pükste, kui treenin kuskil pingi peal, siis sealt lahkudes on pink niiske
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Väga ebameeldiv on see, et kas keegi ei tea kuidas sellest hoiduda nii et koormus trennis jääks samaks.
Vahet pole mis päev on, kas jala või ülakeha päev ikka on sama lugu.
Higistamise vastu kasutan kaenlaalustes enne trenni minemist higipulka, et higi ei haiseks. Ma ei kujuta ka ette kas mu kannikate pealt tulev higi haiseb, sest mul lõhna tajumine on üsna raske, sest mul tonitsiliit (mandlite põletik).
aga las mõni sõber nuusutab ja ütleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberMure selline, et kui ma teen lamades surumist, et siis paremalt poolt hakkab selg valutama. Milles võib asi olla?Tänan abi eest
kui sa rinda tahad treenida siis võid esimese harjutusena lendamist teha ,mis võtab rinna läbi ja siis surumist peale hea tunnetusega.ise tegin nii kui õla esiosa andis surumisel tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elfjelinek
MemberOlen ka kusagilt kuulnud, et jõusaali treeninguga ei tohiks väga vara alustada, seda vist enne 14 eluaastat, kuid kas see ka paika peab ei tea.jõusaal ei pane kasvu kinni ei teismelistel ega lastel. jõuharjutusi võivad teha ka lapsed. lihtsalt raskejõustik ja ka kulturism sobivad paremini lühematele,proportsioonid tulevad paremini välja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused