Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberMiks on riis välistatud, sepik aga mitte?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberOlin treeningutega alustanud jah, ei surunud 10-20kg
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem ikka steroide muidugi.Lihtsalt seda tahtsin öelda et… paljud inimesed arvavad et kui üle 110kg ei kaalu, siis jõutõstmisega tegeleda pole mõtet. Jõutõstja ei ole võrdusmärgiga suur suur inimene.
Eleri
MemberPäris nii ka ei ole. Mina… olen alla võtnud, suhteliselt palju. Ja seda kolme kuuga ja kangi raskus on ca kahekordistunud.
Eleri
Membernt selline tõmme, trikoo hoiab selga, mitte ei tekita vastupidist efekti vms.
Eleri
MemberSurumine surumiseks, aga kes julgeb oma maksimum raskuse peale mõeldagi nt kükki tehes ilma trikoo või sidemete või rihmata?
Või siis tõmmet. Nt minupuhul- tõmbes ilma trikoota, kangil oli 40kg vähem kui trikooga olen harjunud tegema ja 10kg rohkem kui tavaline soojendusraskus enne trikoo selga tõmbamist. Minupuhul mitte üldse suur raskus siis… võtsin asendi sisse, aga sõrmed ei jõudnud kangigi puudutada, kui psüühika toimima hakkas: “mis siis saab kui ma nüüd oma seljale midagi teen”. Ma oleks selle raskuse ära tõmmanud ilma varustuseta aga nüüd ma ei saagi 100% kindel olla kas ma olen selleks võimeline või mitte.
Ilmselt surumises ka, inimese psüühhika veab alt kui on suured raskused ja varustust pole ja oldakse ikka harjunud tegema varustusega.
Eleri
MemberHommikusöök on minu arvates kalorsuse, valgu, rasva, kohapealt ideaalilähedane. Süsivesikuid pisut liiga palju ja mis on, on see, et piim ei mõju kaalu langusele soosivalt. Miks, ei oska öelda, aga nii ta on. Samuti võid sa süüa hommikul kaerahelbeid mõne jogurtiga või täisteraleiba juustuga.
Päeva toidu kohapealt, ära karda rasvu, täpselt nagu öeldud on. Oma päevase rasvakoguse võid sa julgelt kahekordistada, jälgides seejuures loomsete ja taimsete rasvade tasakaalu. Eriti hea loomne rasv on kalaõli (omega-3 rasvhapped), taimsetest pähklid.
Peale vähese rasva on sinu päevane toitainesisaldus üsna hästi. Veel paremini oleks siis, kui jagaksid selle päevas 6ks või 7meks toidukorraks.
Endiselt olen seisukohal et sul pole hiiglaslikud reied. Kui sul poleks rasva seal peal, siis oleks su jalad vägagi väikesed.
Eleri
MemberOK, my bad, arvasin et see hõlmab rohkemat
Eleri
MemberEt selliseid reielihaseid saada, pead sa palju palju palju rohkem sööma hakkama ja veidi rohkem trenni tegema. Igatahes, praegune menüü-sa küll võtad sellega ilmselt üsna palju alla, mingi piirini. Ja enamus mis sa alla võtad on lihase arvelt. Lihastes mehine keha sul küll pole, kaugeltki mitte…
Eleri
MemberRaskejõustiku milline ala? Neid on erinevaid ja võimalus tegeleda sellega on peaaegu igas linnas.
Muidu, küsimus laiale ringile- kas niisama jõusaalis käimine on ka raskejõustikuga tegelemine? Sellessuhtes et kui kuuli tõukad, jooksed ja kaugust hüppad,siis tegeled ju kergejõustikuga.
Eleri
MemberVõi siis paned jogurtisse kaerahelbeid ja kohupiima ka
Eleri
MemberKatsete ajal näoilmed on ikka liiga julmad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma valisin veel selliseid pilte, mis väga hullud pole…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberFototõestuseid kah siis…
Kelmikas
Laura teine katse, 125kg
Alex-Edwardi algraskus, 300kg
Aleksandri teine katse, 220kg
Õnneks oskavad rootsi mehed pingutust varjata
Marguse esimene katse, 300kg
Taneli kolmas katse, 285kg, fail
Siimu viimane katse, 380kg, puudu jäi u 5cm sügavust
Laura 80kg, fail
Aleksander 195kg
Alex-Edward 227,5 kg
Tanel 170kg
Margus 200kg
Siim 245kg
Laura 137,5kg
Aleksander 205kg
Siimu 310kg ehk 0,5 sekundit enne, kui see jala peale kukkus.
Tanel 270kg
Margus 315kg
-
AutorPostitused