Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
Memberkulturismi ja fitnessitreeneri esimese taseme saamiseks peab olema läbitud jah 60 koolitustundi & tasemeeksam. Koolitused (ja vist ka tasemeeksamid) toimuvad 2 korda aastas: kevadel ja sügisel.
Eleri
MemberKohad kus on kõik nodi (flaierid, eestikate plakatid, MMi plakatid)
Radissoni spordisaal
Mahtra spordiklubi
Arctic
Club 26 (olümpia hotellis)
David fitness
Fitness 4u
Pirita top spa jõusaal
Sparta
Kadrioru spordiklubi
Mustakivi spordikeskus
Idakeskuse spordikeskus
Lasnamäe spordihall
Lasnamäe spordikeskus
Viimsi spa
Dvigateli spordikeskus
Zelluloos
Scala
Lasnamäe sulgpallikooli jõusaal
Swisshoteli jõusaal
City spa
Kalev spa
Reval sport
Tulbi sk
Planet sport
Tantsuakadeemia
Status club
Fittest
TTÜ jõusaal
Trummi
leco gym
Kalevi spordihall
Nõmme ujula
Laagri Jõujaam
Keila tervisekeskus
City dance
Saku spordikeskus
Turba jõusaal
Tabasalu spordikeskus
Kotree (koplis)
Pirita velodroom
Audentes (viin lähipäevil)
ja rosenbaum viis (viib?)
rocca jäähall
premia
rocca al mare keskus
rocca al mare kool
haabersti rimi
kõik mustamäe ja õismäe koolid
haabersti spordiklubi
haabersti spordikeskus
panatsea
ale coq arena
kõik sportlandid
viru keskus
bestsellekt
Arigato ja myfitnessid saavad ka ja mujale eestisse jõuavad lähipäevil.
Kui kellegi koduklubi (tallinnas või selle lähiümbruses) jäi plakatist ja flaieritest ilma, siis antke teada ja me toimetame selle kindlasti kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberJah, ilmselt kõige lihtsam võtta netist linnade ja maakondade kaupa nimekirjad välja. Mõned üksikud erasaalid välja arvata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga palun… eesmärgiks on leida lihtsalt üles klubid, mida meie andmebaasis veel ei leidu…
Eleri
Memberarvesse lähevad ainult need jõusaalid, mida pole antud teemas keegi teine varem maininud
oktoober 23, 2011 at 10:15 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318656Eleri
MemberVaatasin võistlusi otseülekandes netist ja kohtunike töö oli minu arvates väga hea. Siiski ei saanud paaril korral täpselt aru, milles probleem ja mis põhjusel katset ei loetud. Marko, mis selle Eleri Õismaa surumise stardiasendiga oli? Ja miks ei loetud Margus Silbaumi 2. ja 3. katset ära? Rohkem küsimusi minu jaoks ei tekkinudki, vaatamata ülekande mitte just hiilgavale kvaliteedile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Margus Silbaumil polnud tõusis tagumik ja minu tagumik oli ühel katsel vähem kui 1/3 vastu pinki ja teistel olid jalad selja all.
oktoober 19, 2011 at 6:18 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318139Eleri
Memberteen ka siis oma panused meeste arvestuses…
1. Kaido Leesmann
2. Siim Rast
3. Gunnar Kuusnõmm
4. Margus Silbaum
5. Tarmo Pärna
6. Andrei Koplik
oktoober 19, 2011 at 3:31 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318134Eleri
MemberMa pakuks üliraske kaalu esikolmiku1. Kaido Leesmann
2. Siim Rast
3. Margo Lepik
ennustusvõistlusel ennustatakse absoluutarvestust
Eleri
MemberTäna siis provision veel ühe korra särgiga suruda. Kuna algraskuse surmine õnnestus, siis sain ma veidi kindlustunnet juurde. Superluks. Nüüd veel kuni võistlusteni kerged aeroobsed trennid ja venitused. Laupäeval näeme!
Eleri
MemberTervitus.
Tänases trennis siis tegin särgiga surumist. Trenni eesmärgiks ei olnud mitte suuri raskuseid suruda, vaid saada väikesed raskused 100% reeglitepäraselt surutud. Ehk siis jalad maas, tagumik pingil ja 3 käsklust.
Algus oli suhteliselt vähetõotav, kuna juba 90kg surudes tõusis tagumik pingilt mitu korda üles ja kangi liikumine oli väga ebastabiilne. Aga ma ju pidin selle korralikult ära suruma kasvõi ühe korra. Kui olin 5x proovinud, siis kuues kord oli täiesti reeglitepärane. Siis proovisin veel kinnitamiseks päris mitu korda sama raskust ja proovisin veel 95 ja 100. Sujus ilusti.
Järeldus nüüd- enne võistlusi soojendusel tuleb kõigepealt algraskust 5x suruda ja alles siis esimesele katsele minna.
Eleri
MemberTäna plaanis siis särgiga surumine, tervis on hea, energiat on palju, tunne on hea ja särk toimib iga trenniga üha paremini ja paremini. Vaatab kuidas läheb

Eleri
MemberMarko, aga kus on eile õhtused banketi pildid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberMitmendaks Taavi lõpuks jäi tõmbes ja mitmendaks üldarvestuses? Seda tabelit pole kusagil üleval praegu
Eleri
MemberRääkisin just Silbaumiga telefoni teel. Emotsioon on sajaga laes. Kätt katki ei tõmmanud.
SUPPER!!! 907,5 kg
Eleri
MemberLoodame et käelt nahka maha ei tõmmanud…
-
AutorPostitused