Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberÜllatav et Margus siiski kolmandale katsele surumises läheb, aga kogusumma medalilootust on ja seda tuleb jahtida!
Eleri
Membersuper, surumise algraskus 215 ka kirjas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberMillal tõmme hakkab?
Ajakavas pole kirjas aga eeldatavasti ca 17.45
Eleri
MemberKahju, et Margus viimasest katsest loobus, 365 oleks täna kindlasti kükis sees. Loodetavasti ei saa see saatuslikuks kogusumma medali puhul.
Margus säilitab jõudu põhiliseks- jõutõmbeks.
Eleri
MemberSUPEEEERRRRRR!!!
november 11, 2011 at 9:22 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #307330Eleri
MemberEi tea jah, miks need jõutõstjad nii haprad on, sest kõik teised sportlased teevad ka jõuharjutusi ja samasuguste raskustega, aga ei lähe katki…
PS! Soovitan motivatsiooniks Eurospordist praegu näidatavat tõstmise MMi vaadata. Ilma igasuguse tränita tõukas 52 kg kaaluv 18 aastane kasahhi tüdruk sirgetele kätele 130 kg, ei tea, kas Eestis 100 meestki leidub, kes selle järgi teeks.
Jõutõstmise ja klassikalise tõstmise suurmat erinevust näen ma selles, et klassikalises tõstmises on 1/3 jõud ja 2/3 tehnika, jõutõstmises vastupidi. Ma võin veidi küll mööda panna aga suuremas plaanis on see nii.
november 9, 2011 at 10:33 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #308190Eleri
MemberVõistlusvarustusest…
Palju negatiivset vastukaja on antud jõutõstjate võistlusvarustuse kohta.
Esialgselt on jõutõstjate varustus mõeldud vigastuste ära hoidmiseks või vältimiseks. Olgem ausad- peab olema geenius et ennast täiskomplektis kükivarustuses piiretega kükipuuris kuidagi raskemal kujul vigastada. (siinkohal kinnitab erand reeglit). Näiteks seon mina juba 70kg kükkides ja 50kg surudes sidemed peale ehk parem karta kui kahetseda… Sest isegi kui lihase ja jõu areng on järsk, siis liigesed arenevad ikka aeglasemalt järgi.
Siinkohal provotseerivad küsimused:
Kulturistid- kas teie lähete ilma grimmita lavale?
Sprinterid ja jalgpallurid- staadionil ilma naelikuteta, kuidas on?
Poksijad- kuidas oleks ilma kaitsmeteta või poksikinnasteta?
Ja neid paralleele võibki loetlema jääda.
Varustus on ühe jõutõstja jaoks kõige kallim vara, ilma milleta ei saa ka võistlustel konkurentsis püsida. Võibolla kõlab see naljakalt, aga minu jaoks on varustus nr1 materiaalne väärtus.
Ma ei kirjutanud seda postitust niisama, vaid proovin väljendada oma meeletult suurt tänutunnet enda kõige suuremale eeskujule- Inna Terasmaale. Nimelt müüs Inna mulle peaaegu olematu raha eest enda kogu komplekti varustust- ja seda ei olnud mitte vähe. SUUR SUUR SUUR TÄNU!
Luban siin kõigi ees, et kasutan (vähemalt annan endast parima) seda varustust vääriliselt.
Täna enne trenni WORKOUT SHOCK mõjus kohe eriti eriti tuntavalt. Soovitan kõigile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
Memberidakeskuses on väga korralik saal ja siis on tennisehallis pisike saal, aga kõik asjad saab ilusasti ära teha. Mahtra spordikeskus on kah… ühe kortermaja keldrikorrusel.
Eleri
Member5 aasta pärast on tase ilmselt veel kõrgem.
Selles ma ei kahtlegi
Eleri
MemberTäna võistlesid siis:
mehed -59kg ja -66kg.
naised -47kg ja -52kg
Kõige muljetavaldavamad tulemused siis:
57,5 kg kaaluv mees kükkis 292,5kg
65,5kg mees kükkis 307,5kg
46,2kg kaaluv naine kükkis 187,5kg…
teine 46,2kg kaaluv naine surus 122,5kg
aga 52kg kaaluv naine kükkis 207,5kg
Homme siis -57 ja -63 kaaluvad naised ja -74 mehed
Üks Ukraina -63 naine lubas panna kükis homme 260kg kangile… eks me siis näeme.
Mina siin hoian pisaraid tagasi ja lohutan ennast (veel) sellega et enamus neist on minust rohkem kui 15 aastat vanemad ja mitte ühegiga neist ma kevadel juuniorite EMil ei konkureeri… Aga ma vähemalt tean mis mind 5 aasta pärastees ootama hakkab…
november 8, 2011 at 9:27 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #309020Eleri
MemberOi, oi Eleri! Meid on palju! TÜASK.
Kerge ei saa Sul olema?!
Siiski tulge Tartu Ujula 4, mitte ärge minge KõrvekÜlasse.
Ma olen naisosalejate pesamuna ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks eesmärgid on paika seatud ja lähemal ajal kirjutan nendest ka.
november 5, 2011 at 10:49 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #311134Eleri
MemberMis meetodiga nii korraliku rinnaltsurumise arengu oled teinud?
Peale veebruaris olevat küünarvarreluu murdu ja lõhki lõigatud triitsepsit hakkasin tegema taastusraviks pikki seeriaid: alustasin 100x0kg… nädalast nädalasse suurendasin raskuseid, vähendasin korduseid ja jälgisin et raskused kasvaks, kasvõi 0,5kg trenni kohta. Kui vigastus oli enamvähem taastunud, hakkasin tegema aina rohkem surumist kettidega, kummidega, hantlitega, hantlid+ kummid jne. Nii ta tuli.
Eleri
MemberÕnne õnne ja veelgi rohkem jaksu!
Eleri
MemberOliivõli on tõesti veidi üle hinnatud…
transrasvhappeid oliivõlis on lausa 71%, samas kui rapsiõlis (hich erucic) on 14%. Kookosõlis on kõige vähem transrasvu (7%).
Eleri
MemberKeegi tark mees kusagil ütles (ei mäleta täpselt kes) et kui tahad paksuks minna, siis ära söö rasvu.
Päevane rasvakogus oleks võrdeline keha lihasmassi kg arvuga… ehk kui lihasmass kaalub 70kg, siis 70g rasva päeva jooksul ära jaotatuna. Muidugi oleneb ka et mis rasvad ja mis rasvaallikad.
Süsivesikuid vajad sa samuti- ajutööks ja valkude sünteesimiseks.
Seega vastus su küsimusele… sa vajad nii rasva kui ka süsivesikuid,ainult et õigetes kogustes, õigetest allikatest ja õigetel kellaaegadel.
-
AutorPostitused