Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberKõigepealt proovi kanafilee, kodujuustu ja kohupiimaga. Kui kuidagi normaalselt toituda pole võimalik, siis pikemate söögipauside vahel nt Hera80 või Protein Block
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberÜldjuhul kehtib 1/1 suhe, mis vee puhul just ei kehti minuteada.
jaanuar 30, 2012 at 10:50 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #236024Eleri
MemberTERETERE
Pole ammu internetivahendusel teiega ühenduses olnud. Küll aga olen eeskujulikult olemas olnud jõusaalis.
Tegelikult on palju juhtunud.
Olen vahetanud oma treeningmetoodikat täielikult, treenin nüüdsest siis Westside järgi. Selle kohta siis niipalju, et ega kui teil energiat vähe on, siis ega te siis vastu ei pea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… Nii möödus siiis ka minu esimene ületreeningu nädal. Jõudu ja tahtmist liigutada ei olnud. Õnneks sain sellest peale nädalast treeningpausi üle.Samuti on kimbutanud mind põlve ja seljaprobleemid, kuid tänu oma tarka treenerite nõuannetele, liigesetoitude mõõdukale kasutamisele ja suurepärasele Argo Aderi (sõna otseses mõttes) ragistamisoskustele, on olukord vägagi kontrolli all.
Varustuseta EKV-l ma võistelda ei plaani. Võimalik et olen selleks liiga laisk, teisalt aga on siiski minu eesmärgiks juunis toimuv Euroopa MV, ning ettevaatusabinõusid kasutusele võttes, ei plaani viia raskuseid ilma varustuseta maksimumini. Üheks põhjuseks ka siis jõutsükli mittelõhkumine.
Märtsis EMV-l ma siiski võistlen. See on ka ainus proov Euroopakateks ning sealt osavõtt on väga oluline.
Hetkel kaloraaž ca 1600kcal, lisanditeks nr 1 kohal gelenk nahrung (kollageenvalk, saadaval fitshopis ikka), Fastilt Joint+, Glutamine, Shock, Feed, Rush, Prode90
Eleri
MemberNo suurepärane, suurepärane… Palju palju õnne ja vähe unetuid öid!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 2:15 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #266541Eleri
MemberMillest selline huvitav lubadus? Ahjukartulid…yummyyyy!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ma ei leidnud mingit põnevamat asja, mida lubada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2011 at 12:46 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #266662Eleri
MemberTegin endale uue-aasta lubaduse: ei söö aastal 2012 mitte ühtegi kartulit…
detsember 30, 2011 at 2:13 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #267445Eleri
MemberTere tere…
Nüüd olen lõplikult jõulusaginast väljunud. Trenni olen teinud ikka endiselt korrapäraselt ja jõulude ajal võtsin isegi kaalust alla, kuigi toitu oli veidi rohkem kui tavaliselt ja üldjuhul oli 6-7 toidukorra asemel 3. Nüüd tuleb rihm jälle koomale tõmmata ja tööd tegema hakata, ega siin enam nalja pole ja mõte sellest et euroopa mv on alles juunis, muutus nüüd selleks et sinna on pisut rohkem kui 5 kuud aega.
Tänases trennis siis tegin jõutõmmet ülevalt kummidega, nii, et kangi ülestõmbe viimased 10cm kummid kaasa ei aidanud. Kes veel ei tea, siis jõutõstjad kasutavad tihti kette-kumme, mille üheks olulisemaks omaduseks paljudest on trikoo imiteerimine. Kummid olidki nii sätitud, et ideaalis peaks trikoo selle osa üles aitama. Tuleb veel ainult vaeva näha et asi korralikult tööle saada. Jõutõmbes on mul just see lõpu osa fikseerminine kõige raskem ja kõige raskemast veel raskem on kangi käes hoidmine, sest naisterahva haare on ikkagi väga nõrk. Tõmbes tegin siis (kummidega) 5×120, 5×130, 5×140, 3×150, 3×155, 1×160 ja 1x165kg, mis on ühtlasi isiklik rekord. Tunda oli et veel on varu, aga käenahk tegi juba tulist valu ja jätan uue rekordi järgmiseks korraks.
Lisaks veel selja lailihast 3 harjutust, siselihaseid ja kõht+rippumine.
JA MUIDUGI, ILUSAT VANA-AASTA LÕPPU TEILE KÕIGILE!!!
detsember 28, 2011 at 10:37 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #267992Eleri
MemberRekordiuuendused siis:
Juuniorites
Kükk 130kg
Lamades surumine 90kg
Jõutõmme 120kg, 130kg, 137,5kg
Lamades surumine üksikalana 85kg, 90kg
Kogusumma 340kg, 350kg, 357,5 kg
Lisaks kõikidel aladel wilksi arvestuses esimene
Täiskasvanutes
Kükk 130kg
Lamades surumine 90kg
Lamades surumine üksikalana 85kg, 90kg
Kogusumma 340kg, 350kg, 357,5 kg
Kükis, lamades surumises kolmevõistluses lamades surumises üksikalana wilksi arvestuses parim
Läbi aegade juunioride arvestuse absoluutsed rekordid (suurim kg arv) lamades surumises, lamades surumises üksikalana ja kogusummas.
Eleri
MemberKreatiin ja alkohol… huvitav…
detsember 15, 2011 at 11:33 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #263230Eleri
MemberTere sõbrad!
Pole teile peale võistluseid midagi kirjutanud. Olen täitsa elus ja trenni olen ka korralikult teinud. Praegu on nimelt siis koolis vägaväga kiire aeg- kursuse lõpud, proovieksamid ja trenni tegemise kõrvalt on vaja gümnaasium ka ära lõpetada.
Trennid on olnud eelnevatest hoopis teistsugused ja proovin uusi asju- ülesminekuid (5sed soojendusseeriad, 3sed tööseeriad ja üksikud). Rõhku olen hakanud pöörama asjadele mis seni on olnud tagaplaanil (õlg, lailihas, triits). Seeriate vahel olevad pausid on ca 2x lühemad kui on olnud senini. Raske on, aga ikka veel toimib see, et iga trenn on milleski rekord ja see motiveerib aina enam ja enam.
Toidulisanditest võtsin juurde Fasti Glutamine-i. Endiselt block, shock, feed, prode.
Olge mõnusad, tehke trenni ja saage tugevaks!!!!!!!
detsember 5, 2011 at 10:37 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #287548Eleri
MemberVäga tublid saavutused, kaua treeninud?
Veidi üle aasta
Eleri
MemberKES SIIS VEEL kui mitte TAAVI???
detsember 2, 2011 at 9:42 p.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #289440Eleri
MemberHeihei, oleme elus ja terved ja jõudsime ilusasti Kaunasesse. Tiim on superluks ja hoolimata minu võistluseelsest hirmuvibratsioonist on kõik nii armsad ja mulle toeks

Põhimõtteliselt on mul kõik hästi ja superluxxxx… Andra käes on raha, fotoaparaat ja leedu kaart (st püksid jalas) sest GPS arvas eterve tee et me sõidame metsas, põllul vms. Raigo puhkab ja kogub testosterooni homseks põlvesidumiseks, Reeno hoiab tuju üleval, õmbleb trikoopaelu ja arvab et ma ikka peaks magama minema
Igatahes, väljamaal ei saa tanklates wifisse ei tasuta ega ka mitte tasu eest… Hesburgerist igatahes öeldi ülbelt et nad pole internetikohvik. Hotellis kõik toimib.
Homme kell 8 kaalumisele, 10 hakkab võistlus. Hotellist võistluspaika on 7 km.
Raigo sõi terve tee (ca 600km) ja jälle ta sööb ja ikka on kõht tühi. (ise on 2 nädalaga 12kg juurde võtnud)
Olge lainel… kui võistluspaigas on wifi, siis Andra viib teid kõigega ilusasti otse kurssi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberHakkasin mõtlema, et kas Workout Shocki pidev kasutamine hiljem trennieelse erguti ära jätmisel negatiivset efekti ei avalda? A’la et kaks nädalat on uimasem trennis ja ei jaksa veduri moodi paugutada enam. Ma tarbisin kofeiini vahepeal enne trenni, ja kas kujutasin ette, või oli see tõesti nii, aga mingit sellist efekti tajusin :S .
Platseebo…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt kofeiinisõltuvuseks nimetatakse antud olukorda…
november 30, 2011 at 7:45 e.l. in reply to: Eleri blogi- Kuidas ühildada LCHF ja HCLF dieeti? #291122Eleri
MemberTere sõbrad

Kirjutan paar sõna eilsest trennist.
Proovisin siis korvata oma kükisügavust. Selge see et enne kükki on vaja teha pikk soojendus, et trikoo korralikult selga saaks ja kükisügavuse kätte saaks. 125 kg on siis soojenduse viimane raskus, millega küll veel sügavust kätte ei saa, kuid trikoo saab korralikult selga ja see ongi kõige olulisem. Baltic cupil küki algraskus 135kg ja surumisele 90kg.
Täna proovin Raigo kükitrikooga teha tõmmet, sest enda oma on puusast liiga tuuga ja ma ei oska ennast sellega veel kangini läbi pressida.
No nagu ikka, Fasti tooted workout SHOCK, amino RUSH, recovery FEED – super super combo enne trenni, trenni ajal, peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused