Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberKas mõnes spordiklubis on veel rahvast, kes käivad riietega dušši all?
“>Naiste dušširuumis ikka juhtub vahel

Eleri
MemberLaske endale kindlasti vähemalt ühel kyäni konsultandil see jutt endale ära rääkida, see jutt, kuidas nende toodetega tegeledes ja kolme sõbra liitudes rikkaks saab. Mind huvitaks, mida te sellest liitumissüsteemist ka arvate.
Ma olen seda kuulnud küll. Ega see päris nii ka pole et 3 sõpra liituvad ja saad kohe rikkaks. Aga kui tööd selle asjaga teha ja vaeva näha, siis mingi piirini saab seda arendada ja eesti keskmise palgaga võrreldes ikka üsna palju raha teenida. Selliste asjade levik ei ole igavene. Kokkuvõttes võid sa küll raha teenida aga ilmselt miljonäriks päris ei saa.
Ma pole majandusteadlane ning ei oska midagi muud peale enda seisukoha midagi öelda.
Eleri
MemberKas mitte ka pektiin?
Eleri
MemberKuna mu treeningkoormus praegu on meeletult suur, arengu graafik jookseb praegu täpselt ühte liini ilma suurte hüpeteta ei üles ega alla, siis oleks hea jälgida seda sama kyäni toodete tarbimise ajal ning peale seda+ vere koostise uurimine. Samuti saab teha ka kehakoostise mõõtmist ning toitumist ei muuda grammigi selle juures. Loodan ainult et mingit platseeboefekti ei teki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellessuhtes et hetkel ei oska minagi mingit seisukohta võtta hetkel… Ühelt poolt tunduvad mulle need asjad paljulubavalt, teisalt aga nagu üks suur propaganda. Samas on kõik asjad teaduslikult põhjendatud kuid pole mu enda kogemustele kinnituvaid fakte… Seega ma ei soovitaks kellelgi mingisugust liigselt negatiivset põhjendamata seisukohta võtta enne, kui pole samalaadset uurimust enda peal kogenud.
Eleri
MemberKõigest ei pea halba arvama, aga tervislikus koguses skeptilisust tasuks iga asja suhtes kasutada. Miks on kasulik Kyäni ja teiste toidulisandite suhtes skeptiline olla?
Kui lubadused kõlavad liiga head, et tõsi olla, siis on tõenäolist midagi ülepaisutatud. Paljud Kyäni propageerijad ütlevad, et mingit pisikest pakikest magusat mahla tarbides on nädalatega energiatase märgatavalt tõusnud, uni paranenud, verenäitajad paranenud, allergiad kadunud, nahk noorenenud, taastumine treeningutest paranenud, mälu paranenud jne.
Kui enamik räägivad fitness valdkonnas, et toidulisandid on päris toidu järel teisel kohal, siis tasuks ka seda põhimõtet selle toote puhul arvesse võtta. Toidus on toitained naturaalsetes kogustes kompleksses süsteemis ära jaotatud. Toidulisandites on raske midagi taolist saavutada.
Kolmandaks tuleb arvesse võtta ka seda, et need tooted maksavad omajagu. Järelikult tuleb arvestada ka müüjate huvidega.
Need on lihtsalt mõned minu mõtted. Ei oska öelda, kas toode ilmtingimata halb on.
Proovin teha kyäni toodete kohta ühe teadusliku uurimuse, kui läbirääkimised õnnestuvad… siis saavad skeptikud rõõmsalt meelt avaldadaa
Eleri
Member…ja see asi on juba nii ära leierdatud.
Tuuleveskitega pole mõtet võidelda ja maailmas “õiglust” jalule seada pole võimalik
Eleri
MemberJa kellel huvi ka reaalselt inimeste kogemusi lugeda… võibolla muudab see mingeid arvamusi
http://testimonials.kyani.net/search/label/Health%20Triangle
Eestlane on tuntud pessmimist niiet kõigest ei pea esimese hooga ainult halba arvama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberPeale rasket jõutrenni võib kuskil paar tundi vahele jättes minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavalise trenni puhul peaks ootama vähemalt 30 min. ,kuni SLS on ~60-80 L / min.
Ei tea, maitse asi… minu SLS on vist ainult magades nii madal, aga peale rasket jõutrenni pigem lähen otse magama kui ootan 2 tundi, et sauna minna.
Eleri
MemberNo ma küll olen jõutõstja aga üks raskejõustik kõik, niiet ma kirjutan sulle…
Bodyfitnessisti (üleüldse kõikide sportlaste) minuarvates 2 põhilist omadust oleks: hea geneetika ja tahtejõud. Kumb neist tähtsam on, sellele ilmselt vastust pole aga üks väide on see et ideaalne tulemus on 99% tööd ja 1% andekust. Sellele vastandlik arvamus on aga see et ilma eeldusteta pole võimalik kusagile jõuda. Minagi alles mõned aastad tagasi mõtlesin et tahaks olla bodyfitnessist. Kuid kui jõusaali läksin, nägin et mul pole selleks eelduseid ja avastasin enda jaoks hoopiski jõutõstmise, mis sobib minu iseloomuga, geneetikaga ja proportsioonidega peaaegu et ideaalselt. Samas on ühele praeguseks väga heal tasemel bodyfitnessistile öeldud enamvähem nii, et tal pole sellel alal mingeid lootusi, kuid vaadates tema paari aastast arengut küsiksin ma küll praegu et kui temal mitte, siis kellel veel? Kolmanda näite tooksin ühest bodyfitnessistist, kes oli kunagi no ikka üsna suur tüdruk. Kuna ükski inimene pole loodud paksuks, siis nii ka tema võttis kaalust alla ja välja tulid väga head kehaproportsioonid.
Miks peaksid selle alaga tegelema?
1)Kogu see maailm on täis väga lahedaid inimesi kellel on kõigil ühine eesmärk- oma keha voolimine või jõu suurendamine. Kulturismipere on üks väga tore pere.
2) Mis saab olla parem kui voolida oma keha, selliseks nagu sa ise soovid. Sport üleüldse on tervise alus ja kõik inimesed peaksid seda tegema vähemal või rohkemal määral.
Kui oled 18, siis see on ideaalne ajastus selle alaga alustamiseks. Niiet ma soovitan kindlasti proovida.
Kõikidele toitumise ja treeninguga seotud küsimustele oskab sulle vastata sulle treener ja kui sa soovid võin ka mina nõu anda. Samuti võid oma esimese jõusaalikülastuse minuga teha, kui sa seal pole käinud või on algul väheke hirmus.
Treenerit ja spordiklubi ma sulle soovitada ei saa- igal ühel on oma maitse… Samas ma näen et kõige tugevamad bodyfitnessistid Tallinnas tulevad Ott Kiivika käe alt ja Tartus Silvar Rückenbergi… Spordiklubidest on minu isiklik lemmik Sparta, kus ma ise ka treenin ja minu jaoks sellest jõusaalist paremat ja kodusemat pole ega ilmselt saagi olema…
Igatahes, jõudu ja loodan et kuulen sust veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberIseasi küsimus, et kuivõrd mõistlik on seda(taastus-/valgujooki) saunaga paralleelselt kombineerida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin peaks vastus peituma: http://pood.rahvaraa…oitumine/827078
Endal pole paraku hetkel seda raamatu käepärast võtta, et konkreetselt öeldut välja tuua / tsiteerida.
No kui juba tähenärimiseks läks, siis peale rasket jõutrenni ei luba mu treener mind küll sauna ja ega kõva leili andmine su taastumisele küll hästi ei mõju. Aga ma arvan et seni kuni ma seal rohkem kui 2 min ei viitsi ühe kohapeal istuda, võin oma šeigi rahulikult ära juua.
Eleri
Memberon mis on aga pole mina mitte ainsatki nii head asja oma elus saanud (kõikidest toitudest, kõikidest jookidest) kui FAST recovery feed ja just piparmündi-šokolaadi oma jääkülma novelle veega. Vee kvaliteet muudab maitset kohe väga.
Ja elamust suurendab veel selle joomine kuumas saunas peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See kes seda proovib, see enam saunas õlut ei joo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberNo hull loom oled ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei väsi kordamast
aprill 8, 2012 at 7:19 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #146186Eleri
MemberMa hakkan kahtlustama, et peale oli jäänud tavainimese programm. Sellistel masinatel on tavaliselt 3 seadistust: ülekaaluline, normaalne, atleetlik.
Kui ikka atleetlik kehatüüp valida, siis utoopilisi protsente ta näidata ei tohiks.
Ta ise leiab mingi kehatüübi ka ja seal on mingi 6 varianti: Obesed, over fat%, thin fat, low weight, standard, over weight muscular, low fat low weight, low fat muscular ja athletic. Mina ja nt ka Margus Silbaum oleme selle masina järgi over weight muscular. Ja minu rasvaprotsendi pani ta ka ma arvan et üsna ligilähedale võrreldes sellega mis mustamäel näitab.
Ott, mis ta sinu kehatüübiks näitas?
Eleri
MemberMa täpselt ei oska öelda. Eks tuleb treener Alar Seimiga kuidagi ühendust võtta. Neil oli facebookis mingisugune leht ka, äkk sealt saab ühendust või leiad Alar Seimi kontaktid kusagilt. Kui otsene huvi, siis esmaspäeval ehk näen treenerit või kedagi tõstjatest ja võin järgi küsida aga usun et midagi keerulist ei tohiks olla.
Eleri
MemberJah, täiesti sellised trennid toimuvad Spartas ja treenib seal SK Athleticus. Kui ma ei eksi, siis seltskond+treener on seal nädala sees peaaegu iga päev ca kell 16.00-19.00. (ja nad täitsa teevad rebimist ja tõukamist, niiet hüppa punti)
-
AutorPostitused