Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberMa argumenteerisin vaid MP vastu. Selles suhtes, et kui ma ütlen, et MP on meeste bikini, siis sellega ma ei ütle viimase kohta midagi halba. See on umbes sama nagu kui mõnd meest naiselikuks näiteks kutsutaks, siis sellega ei mõelda midagi naiste kohta halba.
Negatiivsus on vaid sinu enda hinnang. Ma üritasin tuleviku üldpilti aimata selles suhtes, et millest oleks kulturismi osas pikas perspektiivis kõige rohkem kasu. Kui selleks on MP lisandumine, siis laske aga minna. Tõenäoliselt loed sa seda posti ka juba algusest peale negatiivse hoiakuga, millest seepärast vaid kriitikat tajud ja mistõttu asja idee arusaamisest midagi välja ei tule.
Kui Matt Christianer on naiselik, siis ma söön oma mütsi ära, ma luban… Ka Imre Vähi puhul, kes sellel alal oleks ilmselgelt maailma top3-s, kui mitte top1.
Eleri
MemberMa tahaks topless bikiinitare näha. Küsime nüüd publikult (meestelt), kas nad ka tahaks. Meediakajastus oleks kindlasti suur!

Eleri
MemberEi taha küll riidu üles kiskuda aga:
1. Mõne negatiivse kommentaatori naine võistleb bikini fitnessis, mida on juba siin men’s physique-ga oma olemuselt samastatud.
2. Need kes siin negatiivsust üles kisuvad- saage endale samaväärne keha antud alal võistlemiseks…
…ja siis torisege
(Ei midagi isiklikku) aga küsige publiku (naiste) käest mida nad näha tahavad. Selge on ju see et mida suurem huvi ala vastu, seda suurem meediakajastus, seda suuremaks tõuseb ka huvi ja inimese kulturismist. Mida laiem on vaatajaskond, seda rohkem on sponsoreid jnejne.
Eleri
MemberMuidu, kellel värbamisega plaanis tegelema hakata, siis minge vaadake pirita randa (suvisel ajal). Sealt leiab kindlasti mõne sobiliku meesterahva.
Ja poisid, enne kui ala kritiseerima hakkate, siis küsige kõigepealt publiku (naiste) käest mida nemad näha tahavad…
oktoober 27, 2012 at 7:42 e.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #328104Eleri
MemberMõtlesin, et viskan enne tänast trenni talverehvid alla. Planeerisin selleks 3h. õhtul on ees sõit Riisiperre.
Jõudsin enne rehvivahetuspunkti avamist kohale ja olin ca 40-s??!
Eks siis sõidame nendega mis on.
Aga jah, täna siis noori treenima ja rasva põletama, et Ott ei saaks enam midagi tahvlile sodida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Haapsalu mnt on väga libe ja halvas seisukorras, niiet ole ettevaatlik!!
Eleri
MemberMinul on jällegi selline arvamus et see ala tooks kulturismi kui sellist tavaimimesele lähemale, sest:
Kui tavainimene (pean siis silmas kulturismist eemal olevat inimest) näeb pilte kulturismivõistlustest, siis on reaktsioon umbes selline, et “fui, ta on liiga lihastes, paha vaadata” vms. Mis on minu jaoks uskumatu, siis on öeldud seda bodyfitnessistide kohta, kelle kehal on rasva mitu korda rohkem kui lihast, aga see selleks. Olen ka tähele pannud et peale bikini fitnessi n.ö. tulekut on tavainimese suhtumine bodyfitnessisse ka muutunud. Miks? Eeldan, et see tuleneb sellest, et inimene harjub reljeefse keha nägemisega (olgem ausad, bikinitüdrukutel ju paistavad lihased ka) ning seega bodyfitnessistide keha ei tundu enam liiga lihases. Arvan et samamoodi tekib efekt men’s physique ja kulturismi vahel.
Tegin eksperimendi, saatsin väga erinevatele tüdrukutele need eelpool lisatud Matt Christianeri pildid. 20st tüdrukust 18 arvasid et tollel poseerimispükstega pildil olev mees on kole. 2 arvasid et riietega oleks päris normaalne. 20st tüdrukust 20 arvasid et shortsides olev mees on “superhot”, “ülihea” jne. Kusjuures keegi ei taibanud et pildil on üks ja sama mees
Seega- mina leian et men’s physique maaletoomine eestisse muudaks ala kulturismi üha levinumaks. Ning vastuseks eelpool kõnelejale: mida rohkem on spordialal publikut, seda tõsiseltvõetavam ta on.
oktoober 9, 2012 at 11:27 e.l. in reply to: EMVlamades surumises 2012; tulemused, järelkajad #326522Eleri
MemberMeeste TOP 6
1.Kaido Leesmann
2.Raigo Kuusnõmm
3.Alex-Edward Raus
4.Gunnar Kuusnõmm
5.Aimar Kuusnõmm
6.Taavi Pehme
Naised TOP 3
1.Mai-Roos Silla
2.Teisi Uueni
3.Marianna Bogdanova
juuli 17, 2012 at 8:12 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #320030Eleri
Member1) kontrolli üle millistest allikatest oma rasvad, süsivesikud, valgud kätte saad. Eelista nisupastadele täisterapastasid, saiale täisteraleiba, loomsetele rasvadele eelista taimseid jne…
2) Vaata üle kellaajad millal mida ja kui palju sööd. Hommikul rohkem süsivesikuid ja vähem rasva, õhtul vastupidi ja valk jaota päeva peale võrdselt ära.
3) Naise organism on loodud talletama. Proovi seda petta süües “tühjasid” toite (kapsas, kurk)
4) Väldi hormoontablette (sh rasestumisvastased tabletid, eelista muid vahendeid)
5) Tõsta füüsilist koormust. Madalal pulsil, nt igaõhtune tunniajane jalutuskäik värskes õhus, mõõdukas tempos.
Kui ei aita, siis mina ei tea mis aitab…
edu…
juuni 6, 2012 at 8:02 p.l. in reply to: Jõutõstmise Euroopa MV noortele ja juunioridele Taanis, 5.-9. juunil! #83892Eleri
MemberVaatasin et Alex algraskustega esimesel kohal, teise koha algraskustega vahe 63 kg. Samuti ka kõikidel aladel oma kaaluklassi suurimad algraskused.
Rait teisel kohal + suurim jõutõmbe algraskus.
EDU POISID!!!!!
Eleri
MemberNo, tartusse kandideerin ka… õigusteadustesse ja füsioteraapiasse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esialgne plaan on ikkagi tallinn, kuigi nende kahe eriala puhul ei saa Tartu ülikooli vastu mitte miski…
Eleri
MemberTubli! Tead juba, mida edasi õppida tahad?
Variante on palju, õigusteadused juhivad ühe punktiga. Eks kuu aega on veel siin mõtlemisaeg
Eleri
MemberTäna
Mis täna toimus?Viimane eksam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberMA SAIN TÄNA KOOLI LÄBI!!!!!
Eleri
MemberTERE TERE

Aeg on taas suunduda elu juurde ja tulla sealt karmist, pisaraterohkest kooliajast välja.
Ehk mõni teist on mõelnud et kuhu ma kadunud olen, miks ma trennis ei käi ja ei kirjuta. Enda kaitseks on mul öelda, et pühendasin oma elu eelnevad poolteist kuud ainult ja ainult õppimisele. Sest kool on vaja ju hästi ära lõpetada, et sealt edasi suunduda ülikooli.
Eksamid on läbi. Tulemusi veel ei tea. Järgmine nädal on veel üks uurimustöö kaitsmine aga see on minu lemmik osa, selge nagu seebives ja õppida selleks pole vaja.
Eksamitena tegin siis eesti keele, inglise keele, ühiskonna õpetuse, bioloogia ja ühe uurimustöö keemias. Uurimustöö oli tegelikult ainult koolieksam aga võttis kõige rohkem aega ja eemaldas minu viimasedki allesjäänud närvirakud. Igatahes kui kellelgi on transrasvhapete vastu huvi siis saate seda lugeda:
Kogu see aeg on olnud üsna trennivaene. Jõusaalini ei jõudnudki (kuigi trennikott oli kogu aja autos). Lihtsalt peale konsultatsioone ja raamatukogu sulgemist kell 20.00 ei tekkinud ühtegi korda sellist tunnet et ma natukenegi jaksaks. Mõni päev kui õppisin kodus, siis juhtus, et käisin jooksmas või rattaga sõitmas. Jalutamas käisin üsna tihti ja kuna mu kodu lähedal on hobusetall, siis tuulutamise mõttes sai ratsutamaski käidud. Aga nüüd olen juba 2 korda trennis käinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Lihased on nii valusad nagu poleks mitte kunagi ennast liigutanud. Hommikul voodist püsti saamine võttis väga kaua aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga maksimaalne jõud on on maksimaalselt kahanenud aga lihasvastupidavus on paranenud. (näiteks pole ma kunagi nii palju dipse teinud kui nüüd). Ju siis on puhkus kuhugi hästi ka mõjunud.Aga mis seal ikka. Elu läheb edasi. Suvel on aega küll ja veel rohkem et kõik trenn tagasi teha. Sügisel ülikooli….. oeh… see on keeruline teema et ära otsustada et mida ja kuhu jne… Ja eks sügisel näeb et mis võistlustel võistlen. Oleneb vormist.
Ükskord käisime Reenoga ka Articus trennis… minu jaoks oli see kohe nii fancy jõusaal et ma kohe midagi teha ei osanud vaid andsin ainult lailihasele valu. Reeno leidis endale igasugust tegevust hoopis.
Ja enne Articusse minekut viskas Merle meile ATLETIC FITNESSI joogi (mis pildistamise hetkeks oli juba peaaegu otsas… ei tea kas see siis maitses nii hästi või… )
Ja lailihastele valu…..
Eriti kiidaks Articu omasid no, maailma parima kõhulihaste aparatuuri soetamise eest. Kui sellega tegin, siis tundsin kuidas kõhulihas kasvab…
Ja siis kohtusime me veel mr Kalmusega.
Igatahes oli meeldiv.
Mina igatahes lähen otsin endale nüüd lõpukleiti, kuigi olen ammu tõdenud fakti, et mida ei ole, seda ei ole.
Selle suve toidulisanditrend on igatahes JOINT+
mai 4, 2012 at 1:23 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116843Eleri
MemberPeaks vist jälle ütlema, et ikka väga uhke tunne on olla eestlane…
ÕNNE MIKK!!!!
-
AutorPostitused