Eleri
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eleri
MemberJanika ja rootslanna Elin saabuvad 15.00. Eleri loodetavasti tuleb siis bussipeatusesse vastu, sest ega see laagrisse tulek käkitegu pole, 6 päeva trenne, igaks päevaks eri vorm ikka kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja nii ongi tulemuseks liiga suur pagas.Kohtume!
Tulen tulen vastu… Aga esmalt pean enda asjad ära viima, muidu ei mahu teie asjad autosse ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sest ega mulgi väike pagas pole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
Member1) Fast Toodete tagasikutsumine ja sellega seonduv – mis järgus on?
2) Kampaaniad, mis järgus on ja kas kõik on nö kontrolli all?
3) Uued Fasti tooted ja nende sissemüük (Pudding uued maitsed ja Recovery joogid)
4) Realisatsiooni lepingud teha müügikohtadega, kus ei ole koheseid tasumisi (Meritoni lepingu põhja baasil). Samuti on vaja riiulite kohta teha mingid vastuvõtmis ja üleandmis aktid, et pärast suudaks ka tuvastada kus on ja ei tekkiks probleemi, et kuskilt on meie riiulid nö kadunud (seda on juhtunud varem).
5) Südameapteegid (omanik helistas ja küsis mis seisus meil see asi on?) – Vajdausel saame protsessi kiirendada, vajan ülevaadet.
6) SPO -kandurite uuendamine suurtes müügikohtades (laseme teha suurema mahutavusega kandurid), hetkel valmimas Terase kandur – sinna korralik väljapanek.
Eleri
MemberMuidugi olen mina “harjunud” selliste saalidega, nagu Reval, Sparta ja Tallinna Arctic. Kahjuks ühelegi neist võrdväärset mina Tartus ei ole leidnud. lihtsalt väikesed on kõik saalid Tartus võrredles kolme eelpoolmainituga.
Maaülikoolis oled käinud? See on minu teiseks lemmik saal peale Spartat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väiksem küll kõvasti aga peaaegu sama mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberKampaania – Alates 100 EURO sest ostusummast kaasa Workout Shock!
1. fitshop eeden.
2. Fitshop.ee – Monika – 130610388
3. FitShop Sparta Kristjan
4. Fitshop Telliskivi Eleri
5. Fitshop Telliskivi Eleri
6. Fitshop.ee – Kristjan – 130610406
7. Fitshop Sparta Monika
8. Fitshop Telliskivi Monika9. Fitshop Telliskivi – Liis – arve 98847
10. Fitshop.ee – Rebane – arve 130610432+
11. Fitshop Telliskivi – Rebane+
12. Fitshop Telliskivi – Rebane+
13. Fitshop Sparta Monika
14. Fitshop.ee – Rebane – 130610457+
15. FitShop Sparta Liis
16. FitShop Sparta Liis
17. Fitshop Robocop – Rebane+
18. Fitshop.ee – Rebane – 130610475+
19. Fitshop Telliskivi- Eleri
20. Fitshop Sparta- EleriEleri
MemberFitlife (Eeden)– Suur, ruumikas, kõik vahendid olemas. Rahvast käib seal palju ja eks ta üks parimatest Tartu klubidest ole.Fitlife (Tamme)– Väike klubi, vähe rahvast. Mina sinna pigem ei lähe.Eesti Maaülikooli spordiklubi– Kui ma Tartusse koliks, siis käiks kindlasti selles saalis. Saali suuruse ja käidavuse vahe on ilusasti paigas ja seal on eriti mõnus valgus ja õhkkond ja kvaliteet ja saalis on megahea konditsioneer.MyFitness Tartu Lõunakeskus– Myfitness nagu myfitness ikka… ei oska midagi öelda. Kõik justkui on olemas.MyFitness Tartu Kesklinn– Kahjuks pole selles klubis käinud, kuna klubi on alles väga uus aga ei usu et MyFitness millegi väga uudsega välja on tulnud.TÜ ASK– Ühed Eesti parimad sportlased tulevad sellest klubist- super treenerid, suur jõusaal, võimalusi miljoneid. Käidavus on ka suur ja tihtipeale on palju rahvast, aga olen alati selle kohapealt silma kinni pigistanud, sest kui saal on hea, siis on hea ka järjekorras oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tartu Arctic Sport Club– Kõik võimalused olemas. Käidavuse kohta ei oska öelda.MV Spordiklubi– Kõik asjad on olemas. Ilmselt on tänu asukohale jms asjaoludele hind odavam, aga saal pole halvem. Kõik saab tehtud. Käidavuse kohta ei oska äelda.A Le Coq Sport– Jõusaalis ei ole käinud. Muidu hoone ise on nii seest kui väljast korralik ja uuemapoolne.Turu spordihoone– Väike-pisike saal. Ilmselt saab ka kõik asjad tehtud kui väga tahta, aga eelistaksin suuremat jõusaali.
Visa spordihall– Ei ole käinud
Hinnad võta ise kodulehtedelt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eleri
MemberPärnumaa spordiklubid
Kimberi Klubi Spordihall – Riia mnt.129 Pärnu
MyFitness Pärnu – Aida 5 Pärnu
Reldori klubi- Lao tn 12, Pärnu
Pärnu Tervise Paradiisi jõusaal – Side 14 Pärnu
Kilingi-Nõmme Spordihoone jõusaal – Pargi 3 Kilingi-Nõmme PärnumaaEleri
MemberElu tahke toiduta – Mari Metsalliku blogi
Ma lugesin seda ja mõtlesin, et ei tea, mis seeni ta seal metsas sööb..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))http://www.elu24.ee/1245146/endisest-playboy-tahest-on-saanud-toeline-looduslaps/
ma mõtlesin sama…
Eleri
MemberPäevitus
Eleri
MemberMina siis olin ränduritega enam vähem kogu selle aja ühenduses, kuulsin nii heast kui halvast ja sain ülevaate sellest, mida läbi elati.
Mis mind kõige rohkem imestama pani oli Silvar ise. Kommentaarid: “päike paistab lagipähe ja väga uimane on, aga pole hullu” või siis “öösel oli raske hetk, tükk aega polnud juua, aga nüüd on jälle super” või “jalad on villis ja valutavad, aga see kõndimist ei sega”. Lihtsalt uskumatu, kui positiivseks suutis see mees selle kõige juures jääda, kui vähe ta kurtis ja kui palju ta vaimselt oma füüsilisest üle on. See on müstika, selliseid inimesi ei ole just palju, kes hoolimata oma füüsilistest kannatustest suudavad oma tahtejõuga kõigest teerulliga üle sõita.
See inimene suudaks ilmselt kõike, mida ta tahab.
Ja peale seda kõike 45 tundi ärkvelolekut ja kusagil 7 tundi magamist, ütleb ta- keha ja vaim on ära taastunud ja ta nüüd läheb jõusaali. Ma arvan, et mitte ühtegi teist inimest ei ole, kes peale sellist “jalutuskäiku” trenni kipuks.
Austus, väga suur austus kõigile, kes sellel rännakul osalesid, kes julgesid üldse millegi sellise tegemise peale mõelda ja osaleda.
Eleri
MemberKeegi oskab öelda, mis ajaga Silvar selle Tartu-Tallinn otsa ära kõndis?
41 h, 26 min, ILMA MAGAMATA!
Eleri
Member500 meetrit lópuni!!!
Eleri
MemberKuusalu buss sóitis mööda, peatus ja Hr ja Pr Otsus viskasid käppa ja näitasid thumbs upi…
Eleri
Member2,7 lõpuni! Kõnnin veidi aega motivatsiooniks kaasa.
Eleri
Member4 km lópuni!!!
Eleri
MemberNendega on liitunud keegi kolmas. olen autoga ja teiselpool teed. Silvar ees teeb sellist tempot et salapärane uus kaaslane ja esta teevad kerget sörki. Maardu järveni ca 500m ehk linna piirini ca 5km
AutorPostitused