elari
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elari
MemberOled alakaaluline ja peaksid hoopis juurde võtma
“>elari
MemberKäin Revalis. Kui soovid kampa lüüa, anna teada. 3 x nädalas, õhtuti kell pool 6.
elari
MemberMeelike, hakka koos minuga 3 x nädalas jõusaalis käima, saad rasva asemel lihast, jõudu, kiirust ja vastupidavust juurde ning ongi probleem lahendatud
jaanuar 11, 2006 at 5:07 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #66396elari
MemberLootsin, et äkki mõni spordiarst on ka foorumis tegev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sellepärast postitasingi.Mida arvate kreemist Voltaren? Tablettidest Ibumax? Külmakotist?
Kuidas säärekonti venitada? Ma kujutan ette, et vältida tuleks harjutusi, mis jalga põrutavad?
Lampjalga pole, aga käin üsna “kõva” jalaga, nagu jõehobu.
jaanuar 11, 2006 at 12:23 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #66363elari
MemberTere, vahvad kulturistid!
Olen 24-aastane tudeng, õpin TTÜ-s, rauda väänan Revalis. Osad teist kindlasti teavad, mis on sääre luuümbrise põletik. Mul lõi ka see paar kuud tagasi välja, viimasel ajal on aina hullemaks läinud ja igaks juhuks olen loobunud kõikidest jala harjutustest.
Olen küsinud nõu mitmete treenerite käest, aga asjalikku nõu pole saanud. Üks TTÜ jõusaali treener ütles, et tuleks teha külmi kompresse koguaeg, teine ütles, et jalga tuleks koguaeg soojas hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kurat seda teab, kumba uskuda. Ja arstid pole kuulnudki sellest.Oskate äkki teie soovitada, mida ette võtta? Kuidas ravida? Kuidas jalga hoida? Teate äkki mõnda harjutust? Kreemi? Muud vahendit?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elari
MemberKõhtu natuke palju ei ole või? Ja rinda on rohkem kui selga. Tasakaal ei peaks valitsema?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elari
MemberHigistamine ju sõltub ainevahetusest ja üleüldsiest vastupidavusest?
elari
MemberMul sama häda juba 2 kuud, ammu mõtlesin, et peaks foorumist abi küsima.
elari
MemberKui sa järgmine kord suvatseksid oma probleemi eesti keeles lahti seletada, oleks ju päris vahva
elari
Memberelari
MemberMa joon samapalju, ning ka sheigid teen piimaga (2,5%). Piim on hea!
elari
MemberMul olid ka seljahädad, aga kui hakkasin korralikult sooja tegema, rohkem võimlema ja vältisin harjutusi, mis selga koormasid liigselt, läks kõik korda.
elari
MemberSügiseni sa ei ela
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelikut mul annab peale igat trenni koormuse all olnud lihasgrupp kaks kuni kolm päeva tunda. Niiet ära põe.
elari
MemberEi oskagi sellisele asjalikule sõnavõtule midagi kommentaariks kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahad musklit, vääna rauda, mitte lusikat.
elari
MemberSidepatt, 00-01.
Füüsis läks päris heaks. Ja peale noorteaega oli iga päev enne õhtusööki 2h vaba aega (17.00-19.00). Kes tahtis, käis jõusaalis, mängis jalkat või kossu, kes tahtis, vaatas telekat.
AutorPostitused