elar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
elar
MemberPeebu valmistumist võistluseks segas pidev seljavalu ja see ei taandunud ka võistluse ajaks. Sellest ka selline tulemus, -20kg kükis ja jõutõmbes sellest, milleks ta ilma selja probleemideta võimeline on.
elar
MemberPalju õnne!
elar
MemberVõistlejate nimekirja googeldamise põhjal võib öelda, et tuleb päris hea tasemega võistlus ja tihe rebimine kohtade pärast.
elar
MemberMeil tuleb Revali meeskond vähemalt kahe autoga kohale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tore kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elar
MemberMilleril läheb kogusumma medal ka väga raskeks, sest mõlemad ukrainlased ja venelane on eeldatavalt ka tõmbes tugevamad.
elar
Membernoh, käisin, näginpäris tore võistlus oli, mehed olid tugevad, aga paljudel puudus hea tehnika ja seetõttu oli mõne mehe puhul lausa oht vigastusteks, nt priit kärg

jõutõstjatest olid kohal marko mumm ja elar kraav, kokkuvõttes said nad vastavalt 11. ja 8. koha (13 osalejat oli kokku)
kõige rohkem pani mind hämmastama elar kraavi 190kgx17 tõmme ja veel ühe tüübi samasugune resultaat
apollon kangis oli paljudel meestel halb tehnika, marko mumm hakkas seal selle kangiga tantsima, ma kartsin juba et kohe juhtub midagi hullu, aga õnneks möödus hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võistlus andis natuke motivatsiooni juurde, nüüd tahan ise ka olla rammumees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olin tegelikult küll 7. aga seal suurt vahet ei ole.
Võistluse kohta nii palju, et rammumees on palju keerulisem kui arvasin. Esimese võistluse kohta pole paha, 2 alal esikoha jagamine (jõutõmme ja apollon). Kummi kantimine ja kivi olid muidugi esimest korda tehes väga rasked ja kõik jäi seal tehnika taha. Kohvrites jäi samuti kogemuste puudumise taha korralik tulemus. Kui poleks tasakaalu kaotanud, siis oleks aeg kindlasti olnud parimate seas. Et korralikult teha tuleks ikka alasid harjutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>elar
Memberelar
MemberTüüpiline Westside süsteemi kava, kus enamik harjutusi vahetub 3 nädala tagant. See on pigem sissejuhatav aga mingit tulemust kindasti annab. Westside meetodid on ennast tõestanud, sest enamik USA ja maailma tugevaimatest jõutõstjatest treenib nende järgi. Õigete tulemuste saavutamiseks peab kindlasti pikemalt sellise metoodika järgi trenni tegema ja seda enda järgi kohandama.
elar
MemberPainduvust küki jaoks on kõige lihtsam arendada nii, et oled seljaga vastu seina ja lähed seljaga mööda seina alla kükki nii sügavale kui saad ja oled selles sügavuses 10 sekundit. Kui sellist harjutust iga päev mitmeid kordi teha siis varsti peaks ka soovitav painduvus välja arenema. Muidugi pakule kükid on ka hea variant küki tehnikat parandada läbi heaks kükiks vajalike lihaste tugevdamise.
Siin üks hea õpetlik videoteseeria:
elar
MemberPalju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2010 at 8:03 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249297elar
MemberÄri ajab härja kaevu!
detsember 12, 2009 at 2:18 p.l. in reply to: Vaadake kus asetsete Eesti jõutõstmise edetabelis #241792elar
MemberSee on ka küllaltki individuaalne, milline sidumine kõige paremini töötab. Kõige parem on algul katsetada erinevaid variante trennis ja leida, see õige.
Mulle sobib kõige paremini tugevasti seotud kalasaba. Samas algul sai koguaeg spiraali seotud.
elar
MemberSee poriloopmine toob ikka fitness.ee-le igasuguseid toredaid uusi kasutajaid, kes oma nime all esinedes ilmselt oleksid vaiksemad kui vaikus.
elar
MemberNo ma ei näe põhjust, miks peaks talle õlale patsutama, et oled tubli poiss ja edu sulle edaspidiseks jne. Rikkus reegli, sai karistuse. Järgmine kord enam ei riku loodetavasti.Kui ise oled spordikauge inimene, siis see doping, keelatud varustus või ennast 10kg kergemaks valetamine ei tundu nii hull. Aga mõtle, kui sa teed ausat sporti, näed roppumoodi vaeva, ja keegi tuleb sinu kategooriasse 10kg kergemaks valetatuna, keelatud varustusega ja keemikuna ning võidab sind? Kas siis ka patsutad talle õlale, et tubli poiss? Ma kahtlen.
Siiski kogemus näitab, et pigem patsutatakse õlale sellistel juhtudel.
Näited:
Selle aasta IPF-i lamadessurumise MM-l 2 jaapanlast (Watanabe Yuji ja Kishimoto Yoichi) diskvalifitseeriti surumissärgile tehtud muudatuste tõttu ja tulemus tühistati. Muud karistust neile minu teada ei järgnenud, kuigi need olid sellised muudatused, mis olid suunatud selgelt tulemuse parandamisele.
http://www.powerliftingwatch.com/node/12276 Selline lugu ameerikast. Isegi tema tulemust võistlusel ei tühistatud.
Muidugi sellistes liigades juhtub üldse imeasju.
WPC MM-l novembri algul egiptlased kasutasid lubatust meeter pikemaid sidemeid ja põlvesukki sidemete all, kuni vahele jäid. Põhjendus, oli et nad ei teadnud. Nad diskvalifitseeriti aga mingeid muid sanktsioone ei järgnenud.
Maarjamaalt on meil siis see kaalumise juhtum. Kes on kursis, need teavad kuidas asjad olid.
Siiski kõik taandub igal spordialal sportlase enda südametunnistusele. Kui ise ollakse rahul sellega, mis teel tulemus saavutati või üritati saavutada, siis pole midagi teha. Reeglid ja nende täitmise kontrollimine on selleks, et selliseid inimesi vähem oleks ja kõik oleks võrdsed.
elar
MemberPalju õnne ja jõudu!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused