eintsius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eintsius
MemberSoojendusseeriad ilma, treeningseeriatel kasuta vööd. Kui selg kunagi äratõmmatud, siis kasuta alati.
eintsius
MemberLeib on kõrgema glükokeemilise indeksiga, st et seal olevad süsivesikud lagunevad oluliselt aeglasemalt kui saias(kõht kauem täis). Reeglina leivas on ka rukijahu suurema-teraline. Suurem tera = tervislikum
eintsius
MemberInimese ja kärbse geneetika ei ole niiväga erinev. Valgud koormavad inimese neere. See lühendab eluiga kindlasti. Samas ka jõusaal lühendab inimese eluiga julmalt. Neid eluiga lühendavaid tegureid on niipalju tänapäeval, et ei jõua kõike kokku lugedagi. Kui pole oodata elunatukese otsasaamist lähiajal, siis pole mõtet igale sellisele uudisele suurt tähelepanu pöörata.
eintsius
MemberSöögi kohapealt soovitan: kohupiim tavaline rosinatega Farmi oma on täiesti üksi söödav,kui midagi pealejuua on.
Pähklite segud (v.a soolapähklid) , pähklite-rosinate segud on hea alternatiiv krõpsudele jms rämpstoidule. Samas pähklites on ka parajalt energiat ja rasvu niiet mitte liiale minna.
Igasugused magused karastusjoogid asenda ACE-i vöi mahladega, kui iseloom kannatab siis üldse mineraalveega.
Hea trikk vormi saamiseks trenni kõrvalt on veel õhtul pärast kell 5-6 mittesöömine. Hommikusöögid muutuvad sellega seoses hirmus maitsvateks .
Valku saab palju liha kõrvalt päris palju ka rasvavabast kohupiimast (15gvalku/100g) ja rasvavabast kodujuustust(18g valku/100g).
eintsius
MemberEriti treenind pole, kuna selg tuksis: 105×8 18aastaselt, kaalusin ca 78kg. Praegu 20 aastane
eintsius
MemberKordustepeale viskamisel on ranne tavaliselt kõige hädisem.
eintsius
MemberPakun, et liblikmasina harjutus aitab kaasa käesurumise treenimisele.
eintsius
Member8 on parim jõu ja massi koosarendamisel suhtes jah. Teinud 3-4×8 juba 2-3 aastat.
Samas tuleb kindlasti vahepeal proovida ka pikemaid ja lühemaid seeriaid, muidu areng takerdub
eintsius
MemberBiitseps ja ranne võtavad ju suht vähe võhma. Minu arvates nendele üks treeningkord raisata on natuke liiga palju.
eintsius
MemberKaua sa treeninud oled laukus?
eintsius
MemberÜhtki harjutust ple mõtet teha üle 3 seeria. Sul on tase umbes sama, mis mul. Aga mina ei tee biitsepsile 2 hrajutust ühest aitab täiesti: soovitan lainelise biitsepsi kangiga treenida käsi
randmeid ple mõtet treenida eraldi, kui teed biitsepsit juba kuskil 40kg ringis raskustega, siis treenib see juba randmeid piisavalt. Treenida tuleb lihaseid suuruse kahanemise järjekorras. esimeseks lihaseks pane muidugi see lihas millest maksimumi väljapigistada soovid. Kui arengus peaks tekkima seisak, siis proovi sellist harjutust , nagu on jõutõmme. Mina ei soovita jagatud kava. Minu arust on effektiivsem kava, milles treenid kõiki lihasgruppe iga kord, kuid vahetad harjutust: ntx esmasp- lõuatõmbed trenzööril, kolmapäev- kuklatahatõmbed trenzööril,reede-lõuatõmbetrenazööril. Sul pole enam mõtet treenida rinnalihaseid trenazööril, kui tegemist on liblikmasinaga.
eintsius
MemberMis vahe on firma “Multipower” ja “Tai Kane” kreatiinidel et hinnavahe on nii suur
-
AutorPostitused