Skip to main content

eintsius

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 597 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Farmer’s Walk #56524
    eintsius
    Member

Vahest teen farmeri jalutuskäiku. Olen paar nädalat ka regulaarselt proovinud. Hakkas kõige enam turjale algul, pärast rohkem randmetele. Lasin 2x32kg sangadega jõusaalis ringiratast. Päris hea harjutus on 2x24kg sangade rinnalt tõukamine korduste peale. Paras jõu, tahtejõu ja vastupidavuse ala.

in reply to: kehakaalust rohkem #56523
    eintsius
    Member

ca 50kg

in reply to: Südameprobleemid #56522
    eintsius
    Member

Olen lugenud, et seda olukorda annab natuke parandada väikese koormusega pikkade jooksudega(1h ja rohkem), kuna need sunnivad südant vaikse tempoga verd läbi vereringe pumpama. Süda ja vereringe kohaneb uue stressiallikaga – antud juhul siis kauaaegse madala koormusega.

in reply to: rinnalihase kava #56464
    eintsius
    Member

Lisaks pööra erilist tähelepanu triitsepsite ja eesmiste õlalihaste treeningule. Nendest sõltub päris palju maxi surumisel. Eesmisi õlalihaseid soovitan arendada istudes hantlitega ülessurumise abil. Triitsepsitel on must-miljon erinevat head harjutust. Minu lemmikud on prantsuse surumine ja rööbastel surumine. Rööbastel surumine treenib veel boonusena rinnalihaste kontuure.

in reply to: Musklimasendus Club #56242
    eintsius
    Member

Väga haige teema siin. Kui ei meeldi muusika lülitan kõrvad välja ja ajan endal s**a keema ja valan selle kõik raua peale välja – peaks tihedamini ennast muusikaga piinama. Nii palju ikka leian endale raha, et nädalas 3-10 pakki kohupiima/kodujuustu osta ( 30…100.-), muu toidu saan vanematelt. Pole haige olnud 2a

in reply to: Mida ette võtta piinava unetusega? #56231
    eintsius
    Member

Leia mingi tegevus, mis sunniks sind värskes õhus olema iga päev 1h vähemalt. See peaks garanteerima hea une. Proovi ka nii, et päeval eriti ei lebota ega lõõgastu ntx jätad teleka vaatamise ära jne. Kui liigud autoga, proovi ühistransporti selle asemel. Trikk selles, et leia mingeid kergelt koormavaid, ent tervislikke vahendeid kerge väsimuse tekitamiseks õhtuks. Stressi vastu aitab suvepäike. Mine põhimõtteliselt randa ja otsusta, et et enne tagasi ei tule kui oled seal vähemalt 1h olnud. Lisaks kurnab päike piisavalt ära, et kergelt magama jääda õhtul. Kui päikest ei ole mine ujuma ja uju pikki rannajoont edasi tagasi 500-800m.

in reply to: minu treening #56143
    eintsius
    Member

Kas sain asjast õigesti aru, et teed trenni kodus?Kui jah, siis seljale tee lõuatõmbeid, muidu ainult kätekõverdused kisuvad õlad ette. Kui jõuad, siis tee lõuatõmbeid hantel jalgevahel. Ettepoole kummargil hantlite rinna vastu tõmbamine treenib ka selga lisaks lõuatõmmetele. Pulloveri-nimelist harjutust saab teha hantlitega. Jalgadele tee ka midagi, kui muud ei saa siis tee vähemalt tavalisi kükke. Proovi kätekõverdusi hantel/kettad seljakotiga seljas

in reply to: kava #56110
    eintsius
    Member

Tee lõuatõmbeid kukla taha. Harjutusi üle 3 seeria pole mõtet teha eriti. Tee ntx rinnaltsurumisel 3×10 + rööbastel surumine 3×10. Kõhtu soovitan teha 1×100+. Kui tahad rasva mahajoosta, siis pead jooksma vähemalt 45-50min s.o ca 7-8km

in reply to: Jooksmine #56048
    eintsius
    Member

Iga päev jooksmas käimine on minu arvates liiast. Kui muud ei tee siis max 3x nädalas tasub käia. Kui liiga tihti käid, siis tekib organismil selline ‘pidev’ väsimus, millest tingituna hakkad rohkem sööma.

in reply to: kohvi #56047
    eintsius
    Member

Liiga palju kohvi -> närvisüsteemi üleergutamine (ülekoormus) -> kehv olla. Kuidas enestunnet parandada? Magusat süües muidugi, sest magus teadagi rahustab. Või lihtsalt süües, sest täiskõht tekitab ka rahulolu. Sedasi teeb kohvi paksuks. Kohvi eraldi juues põletab jah rasvu, aga sellisel eesmärgil ei soovitata üle 1-2 tassi kohvi päevas juua.

in reply to: Rüht #56041
    eintsius
    Member

On küll: seljesirutajalihaste treening, ettepoole kummargil hantli vastu rinda tõmbamine, püsti seistes kangi lõuaalla tõmbed, pullover. Pullover mõjub kaudselt, harjutus venitab rinnakorvi suuremaks – tõstab rinda kõrgemale.

in reply to: kuidas oleks kõige õigem #56014
    eintsius
    Member

Mina soovitan 1-2 aastat ilma toidulisanditeta treenida. 3-s aasta on viimane aeg valke jms tarbima hakata. Mina treenin üldse ilma http://www.bodybuilding.com, http://www.criticalbench.com, http://www.trulyhuge.com ning kui kuidagi pääsed ligi, siis ka http://www.cyberpump.com. Jõutreeningu piibliks peab osa jõusaali jüngreid dokumenti nimega H.I.T.(High Intensity Training),autorit ei mäleta.

in reply to: tõstevöö #55881
    eintsius
    Member

Pakun, et peaksid seljale soojendusharjutusi tegema rohkem. Kere- ja puusaringe. Kuidas sa selga treenid? Proovi sellist harjutust, nagu torul rippes puusa pöörded paremale ja vasakule. Mulle tuttav arst soovitas, pidavat selgrool kettad ja lülid paika panema.

in reply to: biitseps ja triitseps #55880
    eintsius
    Member

Sõltub kaua treeninud oled. Esimesed 3 aastat tasuks koos teha. Hiljem lähevad seeriad piisavalt raskeks, et neid regulaarselt ei jaksa koos teha. Vahelduseks tuleks vähemeelistatud meetodi ka teha.

in reply to: Biceps– #55860
    eintsius
    Member

Liiga palju harjutusi kavas. Tee 2 harjutust igale lihasgrupile, rinnale tee ainult 3 harjutust. Raske on teha täie intensiivsusga nii pikka kava. Proovi hantlitega seistes vaheldumisi kätekõverdamise asemel teha seda harjutust mõlemat kätt samaaegselt kõverdades ja istudes(siis ei saa kerega mängida). Kui tunned, et areng takerdub, proovi teisi harjutusi või suurenda/vähenda raskust ajutiselt.

Viewing 15 posts - 571 through 585 (of 597 total)