eintsius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eintsius
MemberKehv soojendus jah. Venitama pead enne ja peale treeningut regulaarselt. Mine spordiarsti juurde.
eintsius
MemberProovi 3x nädalas teha. Sedasi annab teha küll ilma ületreenimata. Mina olen rakendanud erinevatel arenguseisaku kordadel harjutusi:
-kaldpinnal surumine kangiga
-istudes hantlitega surumine koos kaldpinnal hantlitega surumisega (eesmised õlalihased arenevad jõhkralt)
-vahelduseks tasub proovida korra või kaks triitsepsitele ja surumisele pikki seeriaid 1…2×30…50(ära tee neid kätekõverduste kujul)
-kitsa, keskmise ja laia haardega surumise koos ühes trennis ntx kõiki 2seeriat
-arenda triitsepseid eraldi – st tee 3 erinevat harjutust neile
eintsius
MemberRinnaltsurumine treenib kõige enam seda lihast, mis on kõige vähem arenenud, sest see lihas peab tegema suurema koormusega tööd kui teised lihased. Üldiselt treenib kangiga surumine põhiliselt: rinnalihaseid, õlalihaseid ja triitsepseid. Mainimisväärt on ka fakt, et kaasatöötavad ka selg, biitseps, õlalihaste tagumine osa, kõhulihased, alaselg jne – need lihased töötavad, et toetada liigseseid ja hoida keha üheskoos suure surve all.
eintsius
MemberKui kipub pilt ära minema pead treenima üldfüüsilist, vereringet. Proovi algul jooksmist, hiljem intervalljooksu. Intervalljooksmine on muutuva tempoga jooksmine sörk+sprint+mäkketõusud segamini. Mul aitas see tugevalt tõsta keha vastupidavust jõutreeninguks. Söö mineraale rohkem – võib-olla selles viga hoopis. Mg ja Ca puudusega kipuvad nõrkusehood kergelt tulema.
eintsius
MemberMinul on pärast jöusaali minekut küll kasv kõvasti aeglustunud – olen kasvanud ca 1,5 cm 4-5 aasta jooksul(alustasin 16 aastaselt). Samas ma ka ei venitanud ennast pärast treeninguid esimesed 2 aastat. Kui korralikult venitad, siis ikka kasvad edasi.
eintsius
MemberPunane vein köige parem, aga kui korralikult kavatsed võtta, siis viin, sest esiteks viinas ei ole niipalju energiat kui õlus vms ja teiseks ei ole vaja suurt mahtu ärajuua, et mingi efekt saavutada. Pohmell on hommikul ka justki kiiremini üleminev.
eintsius
MemberMinu teada kasvab meestel meessuguhormoonide tase veres 35-40 eluaastani, siis peatub ning hakkab langema. Senikaua kui kasvab või seisab paigal on areng väge hea.
eintsius
Member190, 82, 20
eintsius
MemberKuskil serva peal seisa ühe jalaga ja siruta varba otsad välja. Hüppenöör aitab kah. Mul on siiamaani aidanud hüppenööriga üle 600 hüppelised seeriad. Kui geneetiliselt on sääred kitsad, siis on väga raske neid treenida – mul on. Kusjuures jalgsi pikade maade käimine treenib hästi sääri. Uuri Arnold Schwarzenneggeri säärtetreenimise metoodikat, tal olid ka raskesti treenitavad sääred.
eintsius
MemberSoovitan 3 korda nädalas ja ära jaota kava kui sa pole üle 2-3 aasta jõusaalis käinud. Vaata amazonist näidiskavu vms.
eintsius
MemberVahe on sees, sest aerutades sa treenid tulemuse peale ning aerutades kasutad kõvasti selga+käsi lisaks jalgadele – süda peab oluliselt rohkem verd läbi pumpama kui kerge sörgiga. Ka rattasõit(reielihased töötavad suure amplituudiga)ja maratonid sunnivad organismi oluliselt rohkem pingutamama kui tavaline nn õhtune sörk. See jooks peaks olema selline väga aeglane, et süda töötab kergelt körgematel sagedustel kui argipäeviti . Vähemalt nii näen seda asja mina.
eintsius
MemberOn juba krooniline arvan. Perearst vist sellel teemal eriti midagi aidata ei oska. Kus saab spordiarsti külastada?
eintsius
MemberMida ja millal sa tavaliselt sööd argipäeviti?
eintsius
MemberÄra õhtul enam pärast kella 5-6 söö, siis on iga hommikusöök nii maitsev, et viib keele alla. Mina hakkasin isegi varem magama minema, et jõuaks kiiremini hommikusöögiaeg kätte
eintsius
MemberÄra pärast kella 5 söö. Käi jooksmas 3x nädalas. Jookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi. Kõige efektiivsema rasvapõletuspulsi kohta on siin saidil artikleid küll-ja-küll. Hakka korralikult toituma: lisa valke rohkem menüüsse, tarbi ainult kvaliteetseid rasvu, jälgi kaloreid jne. Mine randa päikest võtma, see põletab ka nahaalust rasva. Tegutse maksimaalselt palju värskes õhus. Artikleid ja foorumi teemasi loe.
AutorPostitused