Skip to main content

eintsius

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 556 through 570 (of 597 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: õlad #56951
    eintsius
    Member

Kehv soojendus jah. Venitama pead enne ja peale treeningut regulaarselt. Mine spordiarsti juurde.

in reply to: Küsimus #56933
    eintsius
    Member

Proovi 3x nädalas teha. Sedasi annab teha küll ilma ületreenimata. Mina olen rakendanud erinevatel arenguseisaku kordadel harjutusi:

-kaldpinnal surumine kangiga

-istudes hantlitega surumine koos kaldpinnal hantlitega surumisega (eesmised õlalihased arenevad jõhkralt)

-vahelduseks tasub proovida korra või kaks triitsepsitele ja surumisele pikki seeriaid 1…2×30…50(ära tee neid kätekõverduste kujul)

-kitsa, keskmise ja laia haardega surumise koos ühes trennis ntx kõiki 2seeriat

-arenda triitsepseid eraldi – st tee 3 erinevat harjutust neile

in reply to: rind või õlg? #56950
    eintsius
    Member

Rinnaltsurumine treenib kõige enam seda lihast, mis on kõige vähem arenenud, sest see lihas peab tegema suurema koormusega tööd kui teised lihased. Üldiselt treenib kangiga surumine põhiliselt: rinnalihaseid, õlalihaseid ja triitsepseid. Mainimisväärt on ka fakt, et kaasatöötavad ka selg, biitseps, õlalihaste tagumine osa, kõhulihased, alaselg jne – need lihased töötavad, et toetada liigseseid ja hoida keha üheskoos suure surve all.

in reply to: Mure kehakaalu ja trenniga #56915
    eintsius
    Member

Kui kipub pilt ära minema pead treenima üldfüüsilist, vereringet. Proovi algul jooksmist, hiljem intervalljooksu. Intervalljooksmine on muutuva tempoga jooksmine sörk+sprint+mäkketõusud segamini. Mul aitas see tugevalt tõsta keha vastupidavust jõutreeninguks. Söö mineraale rohkem – võib-olla selles viga hoopis. Mg ja Ca puudusega kipuvad nõrkusehood kergelt tulema.

in reply to: Kui noorelt jõusaali…? #56884
    eintsius
    Member

Minul on pärast jöusaali minekut küll kasv kõvasti aeglustunud – olen kasvanud ca 1,5 cm 4-5 aasta jooksul(alustasin 16 aastaselt). Samas ma ka ei venitanud ennast pärast treeninguid esimesed 2 aastat. Kui korralikult venitad, siis ikka kasvad edasi.

in reply to: Alkohol #56811
    eintsius
    Member

Punane vein köige parem, aga kui korralikult kavatsed võtta, siis viin, sest esiteks viinas ei ole niipalju energiat kui õlus vms ja teiseks ei ole vaja suurt mahtu ärajuua, et mingi efekt saavutada. Pohmell on hommikul ka justki kiiremini üleminev.

in reply to: Vanus. osa II #56763
    eintsius
    Member

Minu teada kasvab meestel meessuguhormoonide tase veres 35-40 eluaastani, siis peatub ning hakkab langema. Senikaua kui kasvab või seisab paigal on areng väge hea.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #56696
    eintsius
    Member

190, 82, 20

in reply to: sääred #56662
    eintsius
    Member

Kuskil serva peal seisa ühe jalaga ja siruta varba otsad välja. Hüppenöör aitab kah. Mul on siiamaani aidanud hüppenööriga üle 600 hüppelised seeriad. Kui geneetiliselt on sääred kitsad, siis on väga raske neid treenida – mul on. Kusjuures jalgsi pikade maade käimine treenib hästi sääri. Uuri Arnold Schwarzenneggeri säärtetreenimise metoodikat, tal olid ka raskesti treenitavad sääred.

in reply to: treeningute tihedus #56637
    eintsius
    Member

Soovitan 3 korda nädalas ja ära jaota kava kui sa pole üle 2-3 aasta jõusaalis käinud. Vaata amazonist näidiskavu vms.

in reply to: Südameprobleemid #56579
    eintsius
    Member

Vahe on sees, sest aerutades sa treenid tulemuse peale ning aerutades kasutad kõvasti selga+käsi lisaks jalgadele – süda peab oluliselt rohkem verd läbi pumpama kui kerge sörgiga. Ka rattasõit(reielihased töötavad suure amplituudiga)ja maratonid sunnivad organismi oluliselt rohkem pingutamama kui tavaline nn õhtune sörk. See jooks peaks olema selline väga aeglane, et süda töötab kergelt körgematel sagedustel kui argipäeviti . Vähemalt nii näen seda asja mina.

in reply to: Valu paremas õlas surumisel #56571
    eintsius
    Member

On juba krooniline arvan. Perearst vist sellel teemal eriti midagi aidata ei oska. Kus saab spordiarsti külastada?

in reply to: aidake… #56569
    eintsius
    Member

Mida ja millal sa tavaliselt sööd argipäeviti?

in reply to: Hommikusöök #56568
    eintsius
    Member

Ära õhtul enam pärast kella 5-6 söö, siis on iga hommikusöök nii maitsev, et viib keele alla. Mina hakkasin isegi varem magama minema, et jõuaks kiiremini hommikusöögiaeg kätte

in reply to: aidake… #56567
    eintsius
    Member

Ära pärast kella 5 söö. Käi jooksmas 3x nädalas. Jookse vähemalt 50min järjest. Jälgi jooksmisel pulssi. Kõige efektiivsema rasvapõletuspulsi kohta on siin saidil artikleid küll-ja-küll. Hakka korralikult toituma: lisa valke rohkem menüüsse, tarbi ainult kvaliteetseid rasvu, jälgi kaloreid jne. Mine randa päikest võtma, see põletab ka nahaalust rasva. Tegutse maksimaalselt palju värskes õhus. Artikleid ja foorumi teemasi loe.

Viewing 15 posts - 556 through 570 (of 597 total)