eintsius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eintsius
MemberJoogita 2 päeva, söögita üle 1 kuu kindlalt
eintsius
MemberRulluisutamine treenb massi vähe, aga kontuuri küll. Selga tee kindlalt. Lihtsalt sellepärast juba, et kaugemas tulevikus vältida seljavigastusi. Kui käed lähevad tugevaks, siis tunduvad palju rasked asjad kergemad, kui nad tegelikult on. Siis on seljavigastused kerged tulema.
eintsius
MemberVvenita rinda kõvasti lisaks seljatreenimisele. Tagumisi õlalihaseid treeni – ettekummrdatult lendamine jms. Ma leidsin kunagi ühe väga hea harjutuse: http://www.bodybuilding.com/fun/exercises….ternal+Rotation
eintsius
MemberTean üht isikut, kes on 16 aastane (lõpetas 9.klassi) ja surub 110, aga muid jõunäitajaid ei tea. Päris andeks tüüp teine. Olen kindel et selliseid tüüpe leidub veelgi, aga väga vähe. Minu arvates sõltub see päris palju noorena harrastatud spordialadest(lisaks geneetikale).
eintsius
MemberKui hakkad sööma 5-6 korda päevas langeb just kaal võrreldes 2-3korraga päevas. Tähtis on kui palju sa sööd nendel kordadel. Kui treenerit ei leia ja klubi ei kavatse vahetada, siis otsi netist materjale – minu lemmikud on selleks portaalid amazon.ee ja bodybuilding.com
eintsius
MemberIlma lihata saan mina hakkama piima, kohupiima ja kodujuustuga. Aga ega jõunäitajad eriti ei arene kahjuks, kui liha ei söö. Kala võiks ikka üldiselt süüa, kuna seal on palju häid keemilisi ühendeid: alates fosforist, lõpetades kreatiiiniga.
eintsius
MemberLäheb vaidluseks kätte ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . tegelikult puhtloogiliselt moeldes on taimsel toidul rohkem energiat kuna see tuleb otse maast, liha aga on ………Puhtloogiliselt küll see nüüd mõeldud ei olnud. Loogika baseerub faktidel üldiselt. Lihas on energiatihedus suurem, kui enamus taimses toidus.
Loogiliselt mõeldes imetajad toituvad alguses emapiimast, mis ON loomne toit.
Ei tea 100% aga sumod vist ka lihast ei toitu.Sumod küll ei ole just kõige paremad sportlased, keda endale eeskujuks võtta.
Loomse toidu söömise kasuks räägib ka fakt, et inimese aju vajab aminohappeid ja valke normaalselt funktsioneerimiseks.
eintsius
MemberTrikk selles, et põletad süsivesikuid intensiivsemalt kui tavalise sörgiga lisaks rasvadele. Teine võib-olla isegi tugevam tegur on pärast sellist rabelemist see enesega rahulolu tunne, millest tingituna lihtsalt ei söö igast mõttetut nänni enam nii palju.
eintsius
MemberAlko ja sport ei sobi eriti kokku(v.a tähistamised). Pärast kõva pidu on ikka suht-koht võimatu normaalselt trenni teha.
eintsius
MemberMuna sööd? Aminohapetega läheb jah kitsaks. Sa ei maininud ennist, mis spordiga tegeled?
eintsius
MemberKõige tähtsam on siiski ideaalne tehnika.
Harjutusi, mis tõstavad plahvatuslikku ja kiiruslikku jõudu, tuleb teha. Lühikesed seeriad üldiselt (6 ja vähem kordust) ja venitamine on põhilised. Proovi treenida eesmisi õlalihaseid, triitsepseid, reisi, sääremarju ning ülakeha pööravaid kõulihaseid. Arvan, et isegi poksikotti tagumine treenib kuulitõuget, kuna õige löögitehnikaga (löök tuleb “puusast”) on liikumine midagi analoogset ja arendab samade õlavöö ning kõhulihaste kiiruslikke omadusi.
eintsius
MemberTänud
eintsius
MemberRaskem versioon sft pakutud harjutusest on rippes jalgade vastu toru tõsted. Dieet on kriitilisem kui harjutused
eintsius
Member1,5-2h. 3 korda nädalas. 5-s aasta saab varsti täis.
eintsius
MemberOlen seda ostnud säästumarketitest.
-
AutorPostitused