eintsius
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eintsius
MemberMulle tundub, et need, kes halvustavalt suhtuvad ei ole reaalselt selle alaga kokku puutunud (ei ole jõusaalis käinud). Sellist laus-negatiivset suhtumist olen ise märganud ainult väga madala intellektiga seltskonnas.
eintsius
MemberTglt päris hea äriidee on foorumi haldajatel otsida välja üks isik, kelle juures saaks näiteks enda jõutõstmise tulemusi mõõtmas käia. Muidugi miski motiveeriva tasu eest näiteks 100.- kord. St kes tahab, et teda tõsiselt võetaks, saaks võimaluse mõne treeneri silme all a´la surumisrekordit demonstreerida (ilma et peaks kuskil võistlema minema). Viimane muidugi saadaks tulemused siia foorumisse, ja foorumihaldajad saaksid selle profiili märkida. Ja kõik saaksid kasu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Sellega kaasnev probleem on muidugi reeglistik jms.
Võimalik et selline asi on olemas, kuidagi tuttav idee tundub kuskilt. Deja vu tunne tekkis järsku
“>.eintsius
MemberSa treenid ennast liiga tihti. Selle tulemusena on sul organism pidavalt väsinud. See viib liigse söömiseni, mis ilmselgelt parandab alati enesetunnet, kuid ei aita vormis hoida. Jõutreeningu tulemus sõltub põhiliselt kolmest asjast: trenn, söömine ja puhkamine. Sul tundub puhkamise osa puudu olevat.
Aeroobsel treeningu hakkab organism rasvu põhilise energiaallikana kasutama alles ca 40min pärast trenni algust. Seega kui käid näiteks jooksmas, siis tuleks kõige parema rasvapõletuse saavutamiseks joosta umbes 1h järjest. Kui käid sörkimas ainult rasva põletamise eesmärgil, siis aitab 1-1,5x nädalas jooksmisest. Muidu “jooksed lihased maha”.
Sinu jutust selgub, et oled jõusaalis käinud alles 6 kuud. See on minu arvates liiga väike staaz,et hakata toidulisandeid tarbima. Proovi treenida ilma lisanditeta. Targem oleks sundida oma ainevahetust maksimaalselt tavatoidust valku kätte saama ning seejärel, kui areng tõsiselt peatub, alles hakata sheike jms tarbima. Selline arengu takerdumise piir on minu arvates 80kg inimesel rinnalt surumises näiteks 110-120kg juures (eeldusel et viimane treenib 8…10 kordustega seeriate kaupa) või treeningstaazi 2. aasta ületamisel.
eintsius
MemberNatuke vara on kreatiini ja proteiini jaoks, võiksid teha ca 1 aasta trenni ilma lisanditeta.
eintsius
MemberÄkki tegeleb miski muu spordiga või on ehitustööline vms, kui veresooned niipalju väljas on?
eintsius
Member2 kuuga ei peagi midagi märkimisväärset toimuma peale jõuarengu.
eintsius
MemberSee kava sobib treenitud sportlasele, kuid algaja jaoks on see natuke liiga laiali jaotatud kava. Lisaks, kui ei söö lisandeid ja ei toitu tavaliselt ka liha ja piimatooteid julmalt sissetampides, siis kaotab selline “keskmise” inimese lihas oma hüpertroofia (ületaastumise) ca 4 päevaga.
Kuid kava on tõesti suhtelislt hea.
eintsius
MemberOma eluga küll ei riskiks. Teiste omadega rikastumise nimel kohe kindlasti mitte.Lisaks muule heale ei ole eriti õnne õnnemängudes.
Ma olen kuskilt kuulnd kõlakat, et 1 inimelu maksab ca 10miljonit Eesti Vabariigi jaoks. Muidugi seda ei kompenseerita nii palju tegelikkuses. Seega need, kes siin 10 miljoniga nõus oleksid, hindavad küll oma elu odavalt.
eintsius
MemberSee sõltub, mida sa oma jooksuga saavutada soovid. Kui tahad lihtsalt vormis hoida, siis 1-2x nädalas. Kui soovid mingit taset saavutada, siis vähemalt 3x nädalas.
eintsius
MemberKindlasti ei tasu unustada, et osad lihased vajavad üldisest 8-12 reeglist erinevat tähelepanu:
sääremarjad 12-15
sõrmesirutajad 5-7
sõrmi kõverdavad küünarvarrelihased 10-15
eintsius
MemberJalgade treening küll sul venivust eriti ei riku, eeldusel et neid pidavalt ka pärast trenni venitad. Kõik kõvemad kickboxerid treenivad jalgu eesmärgiga plahvatusliku jõudu arendada.
eintsius
MemberKindlasti tasuks lisaks jõusaalile ja aeroobikale lisaks regulaarselt jooksmas käia.
eintsius
MemberKui tahad 10seid seeriaid teha, siis võta raskus selline, millega üle 9x ei jõua. Soovid 8seid seeriaid teha, võta raskus selline, millega üle 7 ei jõua teha. Muidu kui jõuad 10 teha, siis ei ole mõtet ju 10 nimel treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eintsius
MemberTunnen üht keskmaa jooskjat, kes huuletubakat laseb 3-4 aastase staaziga. Tüübil käed kipuvad värisema. Tema endised koolivennad pakuvad, et just huuletubakas muutis ta selliseks.
eintsius
Memberbacardi tabasid naelapea pihta. Vaikselt plaanin seda ühekäega tõmbamise asja. Proovind olen. Kui biitseps on olnud heas vormis, siis olen küünarnuki kõva punnitamise peale 90 kraadini kõverdumiseni kiskunud – st pool teed üles. Ülejäänud pool on unistus hetkel veel. Mul seljal head arengu eeldused.Mõtlesingi seda treenima hakata surumise asemel.
-
AutorPostitused