eints
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eints
MemberVaatasin just säästust ostetud kanafilee kilohinda – 59.90 seisis sellel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (pärnus on siis selline hind)gerli, millises säästus selline hind oli. Peab ka sinna poole sammud sättima

eints
Membersiin interneti vahendusel ju suht raske kõike sulle seletama hakata, parem vali välja üks jõusaal, kus treenima tahad hakata ning pöördu sealse jõusaali treeneri poole. Usu mind, sealt saad kõik vastused
eints
Memberkukla tagant surumist oleks soovitav teha küll, aga seda suhteliselt väikeste raskustega, näit. soojendusseeriaid, kuna suurte raskustega surumine kukla tagant kahjustab õlaliigest. Parem on jah nn. seistes rinnalt surumine üles.
eints
Memberah mis te eesti keele spetsialisti SUPERKAAGIGA ikka vaidlete, tal nagunii öigus.
muhahaaaa
eints
Membersellepärast see on üks normaalseimaid ja sa õpi ise kirjutamano kui see on üks normaalseimaid nagu sa ütled, siis räägi täpsemalt, kui palju ja mis toodetega oled sa juurde saanud. Kui vana sa üldse oled, arvestades seda, et kirjutad sõna “mõttetu” järjepidevalt “mõtetu”, tekib küll arvamus, et kooli haridust pole sul vist väga palju.
naljatilk ikka…mõtetu on õige, sest algne sõna on siiski mõte mitte mõtte, ja mida te irisete teiste kirjatehnika kallal, peaasi et mõttest aru saab
njah, ma arvasin et siin on vähe kirjaoskamatuid, aga tuleb välja, et neid on veel. Lahe
eints
Membersellepärast see on üks normaalseimaid ja sa õpi ise kirjutamano kui see on üks normaalseimaid nagu sa ütled, siis räägi täpsemalt, kui palju ja mis toodetega oled sa juurde saanud. Kui vana sa üldse oled, arvestades seda, et kirjutad sõna “mõttetu” järjepidevalt “mõtetu”, tekib küll arvamus, et kooli haridust pole sul vist väga palju.
eints
Membersa hernes öpi kirjutama. ja miks sa seda tai kane kiidad nii hullult?
eints
Memberno ma ka olen selle kohta vist köik kommentaarid läbi lugenud bodybuilding.com foorumitest. ja kui aus olla, siis seal on ka 50/50, pooled soovitavad pooled mitte. Arvasin, et on parem ise ära proovida, siis saab täpselt teada. No mingi paari kuu pärast siis räägin, kuidas mulle möjus. OK?
eints
Memberei jah, sa hernes oled ju köiki vene toidulisandeid saanud, et tead et köik nad on möttetud. Krt siin ei ole isegi toote nime välja toodud, ja juba teeb maha.
eints
Memberei see on öige küll, mida Ott kirjutas, aga no kui raha rohkem pole, et osta paremaid tooteid, siis ajab asja ära küll.
eints
Memberno nii, jälle see NOX teema üleval siin. Ei julge nagu suure suuga kiitma hakata, kui eks ma kirjutan, kuidas oli, sest lähiajal hakkan kasutama!
eints
Memberet sul on siis sellised või??
sa ütlesid, et sa oleks õnnelik, kui sul selliseid ei oleks!!
Ok närin tähte.
eints
Member“Filmi lavastajaks on James B. Roger’s, kes on samuti lavastanud American Pie II”. Tsitaat Fitleri lehelt.
eints
Memberma olen ka gerliga täitsa nöud, mis vahet seal on, kas selver, city, vöi säästumarket. Kui on ikka sama valmistaja kaup odavam, siis muidugi ostan Säästust. Loomulikult vaatan kuupäevi ka igaks juhuks, kuid see, et nad kuupäevasid toodetel uuendavad, on küll sitt lugu. Pole nagu tähelepanu pöörand sellele.
eints
Memberma näiteks ostan säästumarketist maitsestatud ja pakitud kanafilee medaljone(oli vist öige nimi). 400 gr maksab mingi 35 eeku.
AutorPostitused