eints
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eints
Memberkodujuust ajab ka asja ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eints
Membermai saa aru kust te seda loete, et tal rasva meeletult palju on. Inimene kaalub 60 kilo ainult. Ja mida väiksem on treeningstaa?, seda lihtsam on ka juurde võtta ju. Mina arvan, et see 10 kilo pole midagi nii utoopiline, kuna ise olen 1,5 kuuga, mil olen korralikus jõusaalis trenni teinud, ca 8 kilo juurde. Seda muidugi tänu kvaliteetsetele toidulisanditele, mille kohta teema algataja võib küsida PS teel.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eints
Memberhea harjutus tagumikule pidi olema trenazööril, kui ise oled kõhuli ja teed sääretõsteid tagumistele reielihastele!!!see harjutus mõjub rohkem reie tagaküljele, kuid jalapress on küll hea tagumikule. Endal tüdruk tegi seda ja järgmine päev oli tagumikus mõnus valu.
eints
Memberproovi ära ja kui maitse ei meeldi, võid ju alati midagi muud vaadata. Prot nr 1 pole kaugeltki parim saadaval olev valk.
eints
MemberOk, mul sama küsimus. 4x nädalas jõutrenni ja nendele eelneb iga kord 15min. aeroobset normaalses pulsivahemikus. On see õige või mõjutab kuidagi jõutrenni tulemust.
see mida sa just kirjeldasid, nimetatakse soojenduseks

eints
Memberpannkooki võid lisada ka proteiinipulbrit ju.
eints
Memberhugo boss : kui sinu jaoks on mass no.1 hindamiskriteerium siis ei ole sa vist aru saanud, mida tähendab kulturism tänapäeval.Aga vat nii ju ongi Timmikene….
miks muidu on Ronni Mr. Olympia mitte aga Dexter Jackson?
väga hea tähelepanek TANK, proportsioonid on dexteril fantastilised. Ja see kõht…
eints
Member1) Jalg+õlad+kõht
2) Selg+trapets+biits
3) Rind+triits+kõht
kava teen 4 korda nädalas, ehk siis E, K, R ja Pühap.
veebruar 7, 2005 at 1:56 p.l. in reply to: Liigesetoidud glükoosamiin, kondroitiin, MSM, rasvhapped, kibuvits #47210eints
MemberMul õlgadega tõsine jama, terve trenni ajal praksuvad ja valutavad
eints
Memberpeale trenni Nitro-tech, enne magama minekut ISS research MX pro 40
eints
Memberkui nii siis mitu harjutust ning seeriat sa ühele lihasgrupile teed muidu.
eints
Memberkitsas haare=rohkem triitsale
lai haare=rohkem rinnale
eints
Membervaata siit ja loe, seal on harjutusi kaelale ja üldiselt juttu ka.
eints
MemberSeda ma tean, et apelsini ja apelsinimahla ei tohiks kasutada kreatiinikuuri ajal.
eints
Memberkas champion 8 on amazoni poes saada??? Vaevalt
AutorPostitused