eigo17
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eigo17
MemberMina arvan, et kas teema algataja on kõvasti noorem, kui kirjutas, suvekynd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, või tõesti ztota nie etoma muidu 17
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks peaksin valetama oma vanust?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eigo17
MemberTreener ehitab vundamendi, seinad ehitad ikka ise püsti. Ega treener sinu eest trenni ära ei tee..
Ma teen trenni oma treeneriga kord kuus.
Foorum on paksult nõuandeid, kavasid ja selliseid teemasid täis, otsi natuke.
“Cutt sa prgu bluffid.”
Kirjutamisoskust oleks ka natuke lihvida vaja, jubedalt häirib selline kirjastiil..
selge. Arvestan sellega aitäh arvamuse eest.
MemberSiinkohal julgen väita, et võta endale 1-2 personaal treeningut – parem investeering kui valgupulber, sest valgud saad ikka täis süüa.
Tahad tunnustust? Jah oled väga tubli et jõusaalis käid!
Aga… muuda seda mida sa seal jõusaalis teed ja aasta pärast saad peeglisse vaadates mõttest aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei selge
MemberEga treener sinu eest trenni ei tee – ikka ise teed!
ei tee jhm aga vähemalt on selle ala kogenum tegija kõrval kes nõu annab sulle ja juhendab sind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega on treeneriga trenn poole tõhusam kui yksi teha v eksin?
MemberVaata mu signatuuri – seal olen 2 aastat trenni teinud ja mõned päevad peale või mõned päevad vähem. Nüüd võta väike mõttepaus ja küsi uuesti, kas oled piisavalt vaeva näinud selle 2 aasta jooksul?
Okei… ma olen veidi vanem. Aga näiteks siin foorumis vaata Marius Lemmingu blogisse, kes on sinuga sama vana ja sama kaua treeninud.
Blogi saad lugeda siit: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37385-marius-lemming-team-musclecore/
ei ole kõvasti vaeva näinud aga seda annab parandada, see 2013aasta sygisel hakkasin tõsisemalt tegelema, ja tahtejõudu on kõvasti. Lemmingul on juu treener kõrval mis on kõva boonus aga ma treenin end yksi ja nii palju kui oskan selleprast ei ole näitajaid suured.
MemberCutt sa prgu bluffid.
eigo17
MemberIse ka usud???
MemberMa ei tea, aga mulle tundub, et Sa pole just kõige teravam pliiats. Võib-olla oled lihtsalt troll, aga praegu julgeksin väita küll, et ma olin 17 aastaselt ikka vähe asjalikum. Raske uskuda, et sa troll pole.
mida asja sa ajad? Vaata peeglisse ss tead kus troll on. Mis troll? Hästi paned !
eigo17
MemberMa isiklikult arvan ,et need nn “only torso” vennad on omamoodi naljanumbrid aga no ju neile siis meeldib olla tagurpidi. püramiid.
eks ta nii ole jahm:)
eigo17
MemberMa võin vabalt koostada.
Hommik:
kaerahelbepuder, 4 keedumuna, täisteraleib singiga, tomat, kurk, lusikatäis kalamaksaõli
vahepala:
Kohupiim, puuvili
Lõuna:
Kanarind, pruun riis, salat oliivõliga
Oode:
Valgusheik
Õhtu:
kala, kodujuust tomat, kurk.
Treeningkava:
E K R
Kükid 3×10
Rinnalt surumine 3×10
Ette. kallutades kangi tõmbamine kõhu alla 3x 10 tänud eks paar kuud proovin? Keegi veel pakub ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Military press 3x 10
Jõutõmme 3x 10
Biitsepsile kangiga 3×10
säärele midagi 3×10
kõhulihased 3×10
eigo17
MemberAga kuidas kiiremini ja lihtsamalt massi juurde saad? kui ple massi lihas ka ei kasva
MemberHästi käin mitukorda nädalas jõmmis ss yks teine cutt käib ka olen tähelepannud et kutt teeb koguaeg ylakeha,ss küsisin et miks ylakeha treenid et tee alakeha ka ,ta vastas et ega naised juu jalgu ei vaata haha:) sain kõhutäie naerda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> keegi arvab sama hah??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
eigo17
MemberKorralik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga keegi ütles et jõusaalis käid ss et sa ei saa kahte asja korraga, et kas teed jõusaalis jõudu juurde ss ple väga lihast näha v teed lihast ja ss ple jõudu . Vastab tõele v müüt?
Memberkaua muidu ise jõmmis lahminud olete? Mitu aastat?
MemberEt mida vähem rasva protsent seda rohkem on lihas nähtaval?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused