egle eller-nabi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 10, 2012 at 10:33 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322703
egle eller-nabi
MemberMa kahjuks ei saanud eile ise tulla, aga teen vormi jas poseerimisega kodus tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Bikiini tüdrukud on kõik väga ilusad ja juba vähem kui 3 nädala pärast enamik meist Riias laval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egle eller-nabi
MemberMusid kallid!!!!!!
egle eller-nabi
MemberSuper excited about World Championships!
egle eller-nabi
MemberMina oleksin huvitatud minema. Seal on lähiriikide kõige tugevamad koos. Konkurents on väga tugev. Ideaalne võistlus hooaja alguseks ja rahvusvahelise kogemuse saamiseks. Minu esimene rahvusvaheline võistlus oligi kevadel Riias.
august 9, 2012 at 7:36 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321550egle eller-nabi
Member1 kg on nagu öeldakse korra peldikus käia…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kuid abikaasa tulemus on igati teretulnud, loodan et su võistlussõidud saavad nüüd sõidetud kuhu plaanid….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja sügisel on tema kord sulle siis kaasa elada, loodame et ta vähemalt EMV saali vaatama tuleb ehk siis mõistab paremini, et sa ka spordiga tegeled….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel tõesti plaanis esialgu MM ja ka Arnold Classic
Ja loodan ka ise, et abikaasa esimest korda jõuab ka minu võistlustele. Aga kui seda ei juhtu, siis on palju fänne ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja küll ma kodus selgeks teen mis spordiga tegelen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2012 at 11:27 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #321521egle eller-nabi
MemberEdu dieedi alustamisel! Pidin ise augusti keskelt MMiks dieeti alustama, aga kaal kukkus kohe 1 kg võrra kui abikaasa suure tulemuse tegi
Siiani jäänud samaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei teagi millest selline kaalu kukkumine.august 9, 2012 at 11:20 e.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #321520egle eller-nabi
MemberOjaa!!!! Olen kindlasti kohal ka lennujaamas
august 8, 2012 at 3:29 p.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #321495egle eller-nabi
MemberOotan pidustustega kuni abikaasa kodumaal
Esmaspäeva õhtuni tuleb oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2012 at 5:52 p.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #321458egle eller-nabi
MemberEgle, vabandan et su teemasse selle panen aga ei leidnud siin foorumis paremat kohta: kas sa ehk osaksid öelda millist jõutrenni teeb sinu olümpiasangar ning mis on ta parimad tulemused peamistes baasharjutustes?
Ma jään vastused võlgu kahjuks. Ta ise teab kõige paremini, nii et peab temaga kuidagi ühendust saama, või mulle nädala pärast uuesti meelde tuletama, siis saan küsida
august 6, 2012 at 10:18 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #320278egle eller-nabi
Memberjeeee!!!! Suured tänud teile!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2012 at 8:53 p.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #321363egle eller-nabi
Member
Sellel nädalal õnnestus mul teha üks trenn koos Tapani Valkoneniga ja kirjutasin sellest pikemalt oma blogis:)
Kellel on huvi, siis egleellernabi.blogspot.com
august 5, 2012 at 8:22 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #321360egle eller-nabi
MemberVõta heaks Eglekene, no enamus seltskonnast siin ootab naispere pilte, kuid tasakaaluks pean ka poisse pildistama, muidu nad lahkuvad rühmast…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga homme pöidlad pihku, sest Heiki on matil !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud!! Ma vist täna ei maga!
Nagu läheks ise võistlema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 5, 2012 at 7:40 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #321351egle eller-nabi
MemberSuured tänud piltide eest! Noortel suur edasiminek ja Kirp muidugi minu lemmik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egle eller-nabi
MemberBikini Fitness ka olemas ja samuti päris korralik auhind.
juuli 31, 2012 at 5:04 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #320950