egle eller-nabi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
egle eller-nabi
MemberKüsimus ei ole jalgades. Usun, et enamikul MP-del on head jalad. Tasuks pükste pikkust natuke vähendada ja kõik oleks OK. Need, kes jalgu treenida ei taha, ei hakka seda nagunii tegema, vahet pole, kas MP on või mtte. Jalgade treenimine on iga inimese vaba valik.
Bikini Fitnessi ja MP sarnasus seisneb subjektiivsuses. Põhimõttelt on sport üks maailma kõige demokraatlikumaid tegevusi. See annab võimaluse igale inimesele, sõltumata nahavärvist, rikkusest ja näo kujust. Bikini ja MP on maailma kõige ebademokraatlikumad sportlikud tegevused, sest osaleda saavad vaid ilusad inimesed. Milles see ilu täpselt seisnema peaks, teab vist ainult Santonja.
Isiklikult jään ikkagi arvamuse juurde, et kui Bikini on, siis võib vabalt olla ka MP. Seejuures, tehke mis tahate, MP on neist kahest mõistlikum asi, sest midagi siiski on võimalik hinnata. Võib isegi olla, et mõnele mehele osutub see hüppelauaks kuhugi mujale.
Täiesti nõustun. Mina kui Bikini võistleja muidugi pean ka oma kategooriat sportlikuks. Küsimus on tihti kuidas ala presenteeritakse. Aga nõustun- hinnatakse kõike lisaks vormile. Kas see on selle pärast vähem väärtuslik/sportlik kategooria? Neid spordialasid mille puhul küsiksin kas tegu on ikka spordiga on rohkemgi- bikiini fitness pole üks neist. Laval on üks asi- see mis selleks tegema peab on 2 trenni päevas. Kuhu sellise ala paigutame? Samuti MP. Naiskulturist võib ka Figure võistlejaid mõttetuteks pidada. Kes Figure kategooria (meil body fitness) võistlusi jälgib mujal maailmas, siis mitte alati pole esikolmik kõige lihaselisem ja kuivem. Samuti hinnatakse kuidas on üldpilt. Igal kategoorial on omad nõuded.
Mina olen selle poolt, et MP võetakse kavva. Toob kulturismi tõesti lähemale tavainimesele ja hea alustamiseks. See on meie enda teha, kelle lavale laaseme. Kui tõesti igaüks saab lavale, siis teeme asja nalja pärast
egle eller-nabi
MemberGallrery of bikini amateur olympia prejudging – http://www.team-andr….php?album=1464
I ve seen many ways to pose in bikini but this is new to me (referring the girls on the left)

New posing for me also. Saw some girls posing like this in Arnolds…new trend or something
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egle eller-nabi
MemberThank You Anne!
From photos Monro is also good, but Anna is in best shape. It always can be litle different on stage, but id be surprised if she didnt win. Anna has perfect glutes and so tiny waist; also very beautiful.
egle eller-nabi
MemberIn amateur over 168 Vladimira Krasova is favourite this competition
egle eller-nabi
MemberAnna is amazing!!! I ll cheer for her!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hope she gets deserved 1st place!oktoober 22, 2012 at 5:37 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327690egle eller-nabi
MemberNii äge on võistluspilte vaadata! KOhe kahju, et hooaeg läbi
oktoober 21, 2012 at 9:06 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327628egle eller-nabi
MemberSuuuuuuured tänud kõigile kaasaelajatele!!!! Mega lahe oli laval olla
Pole ühelgil välisvõistlusel sellist kaasaelamist näinud- olgu laval siis oma maa esindaja või mitte!! Eestalsed on tulihingelised fitnessi- ja kulturismi rahvas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2012 at 7:45 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #327515egle eller-nabi
MemberVõistlusele tulevad ka 5 bikini neiut Lätist!

Make Up Store paneb välja mõlema bikini kategooria esikolmikule meenekotid!
Väga põnev uudis!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nende tüdrukutega juba Riias ja MMil ühel laval oldud! Riias väga tugev tase, nii et aina huvitavamaks see võistlus tõotab tulla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2012 at 7:31 p.l. in reply to: Nordics 2012: Ott wins OVER ALL, Rain wins -70kg class! #327514egle eller-nabi
MemberPalju õnne võitjatele!!! Hoiate Eesti lippu kõrgel!
oktoober 16, 2012 at 9:24 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #327165egle eller-nabi
MemberVäljavõte IFBB Review st
Bikini over 168
I was personally impressed by the perfect style and condition of Egle Eller-Nabi of Estonia who moved up one place, to the 3rd position, but only one point behind Harris.
Like! Like! Like!
egle eller-nabi
MemberMa kõigepealt tänan kõiki õnnitluste eest!! Suured tänud minu poolt ka Nataliale, Kairitile ja teistele tiimi liikmetele! Väga tore seltskond oli! Ütlen ausalt- hirmutavalt tugevad võistlejad olid lausa:) Kui finaali sain, lootsin, et ehk saan kolmanada koha. Võidu rõõm on tegelikult ääretult suur.
Võistluspäev oli minu jaoks päris raske. Olin vähem kui 3 tundi maganud ja sõitsin ise Riiga ja tagasi. Tundsin, et olen pinges kohale jõudes. MItte et lavanärv oleks, aga kuidagi polnud hea tunne. Olin veidi rahulolematu. Magamatusest oli stress. Kairit hoidis tuju üleval ja muidugi tegi ka kauniks:) Meeleolu muutus kohe kui bikiinid selga sain:) niipea kui “võistlusdress” seljas- olen valmis võistluseks. Ma pole nõus olukorraga kus näen meeletult vaeva trennide ja dieediga ja siis lasen naiselikel tuju kõikumistel lavasära rikkuda:)
Vägev on hooaega I kohaga alutsada!!! Olen valmis MMiks:)
september 24, 2012 at 3:04 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #325197egle eller-nabi
MemberSuured tänud, eks on viimased kuud seda spordiklubi ust ikka kulutatud
Ja mitte ainult ust muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 16, 2012 at 6:05 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #324570egle eller-nabi
MemberLiisu ja Vitalia vorm on väga hea. Liis treenis eile Spartas ja ei tundnud teda äragi
september 11, 2012 at 9:38 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #324235egle eller-nabi
MemberMa kepsutasin ka kodus kaamera ees.. Enne muidugi sõin kõhu täis nagu ikka, et hea poseerida oleks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väike snapshot teile videost, jalad hakkavad vaikselt jõudma sinna, kuhu soovin…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt see pühapäev tulevad korralikud vormipildid ega see esimene võistlus enam mägede taga ei ole.Super vorm!
Postitantsu tahaks ise ka minna. Terve eelmise aasta plaanisin City Dance stuudiosse minna, aga kohale ei jõudnud
– kuidagi ei mahuta päevakavasse. Peab vist posti koju muretsema
september 11, 2012 at 9:34 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #324234egle eller-nabi
MemberOOOO Kirp
Selle looga meelitasime su enda autosse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused