egle eller-nabi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 17, 2013 at 12:30 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #334924
egle eller-nabi
MemberEile sain Oma meilile ametliku kutse!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> piletid said ka kohe Reeboki poolt ostetud.. Nyyd vaid vaja dieedist kinni pidada, mis nagu ikka k6ige raskem… Eriti minusugusele magusaarmastajale:) minu 6nneks on olemas proteiinibatoonid sellisteks hetkedeks:)jaanuar 6, 2013 at 9:26 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #333996egle eller-nabi
MemberYulia Ushakova on fantastiline!
detsember 21, 2012 at 9:16 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #332929egle eller-nabi
MemberFigure võistlejatest üks lemmikuid minul Ava Cowan. Fantastiliselt stiilne naine. Iga kord üllatab oma uue soenguga ja kannab kõik välja! Ilusale inimesele sobib kõik

Õnnestus koos Avaga Arnold Classicul Madriidis sügisel pilti teha!
detsember 21, 2012 at 9:10 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #332928egle eller-nabi
MemberOO, Anna Virmajoki ka kirjas. Nii tore!!
egle eller-nabi
MemberVäga kaunis vabakava! emotsioon mis sugune!
egle eller-nabi
MemberKrissu sa oled fantastiliselt tubli!!!!
egle eller-nabi
MemberKrissul super vorm!!! Mega kohe!
detsember 13, 2012 at 8:12 e.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #332228egle eller-nabi
MemberNo mina nagu tahaks minna
Verivorstidest selle nimel iga kell valmis loobuma! Aga eks vaatab, kas lastakse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sinna väljaspool Usat pole niisama lihtne saada..egle eller-nabi
MemberNende sääriste ja uue soenguga rokkis Monika täna minu Pump is
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Super moekas, mega tehnika ja vormiga esireas. Mehed olid suud ammuli
detsember 12, 2012 at 9:27 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #332221egle eller-nabi
MemberVäga põnev uudis, mina ootan Krissu trenni!!!!
egle eller-nabi
MemberSeda võrdlust on juba aastaid näiteks toodud. Sellel vanema mehe pildil on tegemist kuuldavasti operatsioonijärgse pildiga ning tänasel päeval pidi Arnold kuuldavasti enda vanuse kohta päris heas vormis olema. Parandage mind kui ma eksin.
egle eller-nabi
MemberAga miks sa loed välja, et kõik uued alad on viga? Ütlen veel, et see, mis on viga ja eelis, sõltub eesmärgist. Kui kulturism liigubki eelnimetatud “fitness lifestyle´i”, mis haarab praktiliselt kogu rahvast, suunas, siis on uued alad väga OK. Neid peaks veel juurdegi tegema – nt lastele. karvase rinnaga meestele jne.
Mina isiklikult siiski eelistan kulturismi maksimaalset arengut klassikalise spordi liinis. Kui ma võistlen, siis meeldiks mulle väga, kui minu pingutus kannab natukenegi võrdlust välja teiste vanade spordialade esindajate pingutusega. “Fitness lifestyle” süsteemis see paraku pole võimalik. Arvan ka seda, et see, mis läänes on OK ja toimib hästi, ei pruugi tingimata meie konteksti sobida. Universaalseid lahendused lihtsalt ei ole vahel parimad lahendused.
Seda, kust pärineb arvamus, et mass ja kuivus võrdub sportlikkusega, ma ei tea. Loodan väga, et mina pole enda seisukohti nõnda esitanud, sest tegelikult ei ole ma sellega nõus. Bikini Fitness ja MP on kindlasti sportlikud tegevused. Tants ja kujundujumine on ka sportlikud tegevused, samuti kepikõnd. Võib-olla asi ongi selles, et need on sportlikud tegevused, kuid mitte iga sportlik tegevus ei kõlba EMV-le. Mulle nt meeldib jalutada. Võin jalutada väga pikalt ja vajadusel ka kiiresti, kuid ma ei arva, et oleks vaja EMV-d jalutamises. On olemas tippsport, rahvasport ja terve hulk sportlikke tegevusi. Iga asja jaoks on oma koht, aeg ja inimesed.
Egle, põhimõtteliselt oled sa poole aasta jooksul saavutanud rohkem tähelepanu kui kõik vanade alade esindajad kokku. See on väga kõva sõna, siin pole midagi öelda. Tunnistan ausalt, et ma pole kõiki su esinemisi isiklikult veel näinud (kindlasti too need oma teemas esile), kuid mõnda siiski ja, ära nüüd solvu, kuid nende põhjal ütleksin ma, et kindlasti tuleb selle tähelepanu eest tänada (ka) sinu abikaasat.
Vabandan ka juba ette, aga selle puhul vist täiesti ala võõra isikuga tegemist. Mis ajast mõjutab minu abikaasa saavutus Euroopa meistrivõistluste 5 kohta, Läti I kohta, MMi 4 ja Arnold Classicu III? Et siis jättes välja EEstis saavutatu. Ja see ei olnud küsimus sulle.
Saan aru, et tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud kohtunikuga.. Muidugi on kõigil oma maitse ja arvamus, aga lauslollust pole ka mõtet kirjutada. Ehk siis et minu esinemise põhjal, tuleb välja et tähelepanu eest peaksin tänulik olema kellelegi teisele?!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Las see teema lõpeb siin. Mina olen kõigi oma saavutuste ja eesmärkidaga palju vaeva näinud ja bikiini fitness on ka minu elus uus asi ja pole kohe kindlasti mitte ainuke millega elus tegelenud olen. Et siis minule see kategooria sobib ja paljudele teistelegi nii eestis kui mujal maailmas. MIna leian et erinevad kategooriad annavad just juurde fitnessile ja võimaluse väga erineva taustaga inimesi kulturismile lähemale tuua. See on meie endi teha mis tasemega inimesed lavale lubame ja kuidas meediale presenteerime.
egle eller-nabi
MemberMaailma ja Eestit pole mõtet võrrelda, sest kontekst ja mõõtkava on täiesti erinevad. Kuna Eesti on väike konnatiik ei saa me endale lubada vigasid. USA-s või mujal toimib süsteem teisiti.
Eestis ei ole probleem mitte ainult uute alade tõsiseltvõetavus, vaid kulturismi kui terviku tõsiseltvõetavus. Soovid tõestusi – vaata kui mitmes EMV-järgses väljaandes võistlusi kajastati. See on ringsüsteem. Kui ei ole tõsiseltvõetavust, ei ole kajastusi. Kui ei ole kajastusi, pole sponsoreid, toetusi jne.
Kus meie siis asume? USA ju teebki trende. Ehk loen välja, et kõik uued alad on viga? Milles see väljendub?
Ma ei mõista üldse, kust pärineb arvamus, et mida rohkem massi ja kuivust seda sportlikum?!
Eesti meistrivõistluste järgselt käisin isiklikult 2 raadios rääkimas, Tv3 tegi intervjuu ja ETV näiotas spordiuudistes. Minu arust piisavalt. Teen oma esimest hooaega, kuid olen leidnud ka sponsoreid – Reebok esiotsa, Olympic, kes piisavalt tõsiseltvõetavad ettevõtted.
egle eller-nabi
MemberNii on.
Nõustun samuti 100%
egle eller-nabi
MemberPublikut on alati vaja, kuid millist, see sõltub eesmärgist. Minu meelest on eelkõige vaja lähendada kulturismi spordile. Publikut võib olla EMV-l või mis tahes võistlustel kui tahes palju, kuid rahalises mõttes sõltub spordialade areng eelkõige ikkagi riigi spordipoliitikast ja rahaeraldistest. Seega on minu arust otstarbekas panustada eelkõige isikutele, kellest asjad reaalselt sõltuvad (inimesed, kelle jaoks sport on oluline ja kes kujundavad spordi nägu). Kahjuks uued alad selles küsimuses kaasa ei aita, kuna need hõlmavad mittesportlikke aspekte, on loomult üheselt mitte mõistetavad ja ülisubjektiivsed.
Kulturismi saab hakata spordina väärtustama siis, kui luuakse mõistlik, loogiline ja arusaadav kategooriate süsteem. Jääb täiesti arusaamatuks, mis alustel olemasolev süsteem on loodud ja kelle huvisid see täidab. Kogu see jama tõmbab sportkulturismi taset alla.
Bikini Fitness ja uued alad võivad tuua süsteemi küll palju uusi inimesi ja tuua lisatähelepanu, kuid kulturismi kui spordi seisukohalt kannab see paraku kõige väikesemat väärtust. Mitte ükski tõsine spordiväljaanne ja spordikorraladaja ei võta niisuguseid alasid tõsiselt. Mõistlik on leida võib-olla kompromiss – selleks võikski olla kahtlaste alade esitamine põhialadest lahus eriüritustel või teisel päeval.
MP ja AF-i liitmine tähendab spordi ja mittespordi ühendamist ja see tõenäoliselt rikub AF-i perpspektiivid.
Millel veel selline arvamus põhineb? Tegemist on vist spordireporteriga?! Rahvusvahelisel tasandil on bikiini meeste kulturismiga sama populaarne. Soovitan osta mõni välismaine trenniajakiri- sportlik muidugi!
AutorPostitused