egle eller-nabi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
egle eller-nabi
MemberSuper äge plakat- No ja modellid plakatil on ju fantastilised!!
Ennast kiitmast ma ei väsi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga südame teeb soojaks küll mõeldes oma esimesele võistlusele aasta tagasi. Ma isegi ei osanud “karta” siis millega end seon. Arvasin, et teen vaid ühe kohaliku võistluse.
Soovin kõigile võsitlejatele edukat valmistumist!!
egle eller-nabi
MemberVäga hea, et võistlejaid lisandub:) Ise jõuan reisilt eelmisel õhtul ja plaanin sel korral vaatama ja kaasa elama tulla.
märts 17, 2013 at 1:01 p.l. in reply to: BB & Fitness news, links and articles from here and there! #338748egle eller-nabi
MemberSuch a surprise to read about Dianna quitting competing! She’s been so successful..
märts 16, 2013 at 9:28 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #338714egle eller-nabi
MemberOhhooo!!!! MIllised kehad!!!! Super tubli töö kõigi poolt!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2013 at 9:17 p.l. in reply to: IFBB 2013 World Ladies Cup – Sangarid kodus, reportaaz lennujaamast! #338713egle eller-nabi
MemberMInu hooaeg algabki ametlikult Ukrainas.. Väga ootan juba võistlust! Olen kuulnud, et super korraldusega võistlus..Meie poolt ka hea võistkond-
Just Ladies allowed
märts 11, 2013 at 8:18 p.l. in reply to: IFBB Women’s European CC 2013 Kristina Koroljak, Endla Vaher, Esta Pilt: kokku 3 kulda ja 2 hõbedat! #338408egle eller-nabi
MemberSuch a great team we have always!!! And hope also good results!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Anyway, Spain is always one of my favorite countries- what a perfect place to compete!! Training motivation is high!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Although I am still recovering from my illness and time difference from latest competitions Arnold Amateur.märts 7, 2013 at 8:34 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #338231egle eller-nabi
MemberThank you all so much for support and Anne spacial thanks for all the information and pictures. My posing in semifinals was really honestly different- would even say strange
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. i don’t even know the reasons. maybe because i was with fever 39 degrees or maybe just too excited for the stage
Something went wrong in posing..even more i am grateful for the place in finals.Thanks to your photos i saw it and tried to change for finals.. now i have got some sleep and recovered and will see how was my posing in finals..
Because of illness i also lost too many weight.., i lost in 2 days almost 1,5 kg..and i really tried to eat and drink water as much as possible, but with this fever i had and medicines, just was the best condition i could do this moment..well the result for me is truly unbelievable and real honor.. With every competition i learn and see how much i have to work still.. i never take my place for granted..i am so honored and happy..
Thank you all for supporting me!!!
märts 1, 2013 at 6:12 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #337675egle eller-nabi
MemberPaari sõnaga eilsest võistlusest ka..kõigepealt suured tänud teile kaasa elamast- nii soe tunne on!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võistlus oli kinkdasti üks raskemaid ja pikemaid minu jaoks. Olin võistluspaigas 11 tundi. Läksin hommikul registreerima kus seisin järjekorras 3 tundi..järjekord venis nii aeglašelt et ostsin vahepeal, endale kõrvalolevast letist uued kõrvarõngad:) pidin kuidagi end premeerima nende tundide eest:) kuigi paar tundi oli vaba aega, ei hakanud vahepeal enam linnapeale minema. Tegin kohapeal end korda. Leidsin päris palju tuttavaid võistlejaid ja kohtunikke.
Bikiinis võistlesin E kategoorias mis eelviimane pikkuse kategooria, kokku 6 kategooriat. Neid bikiini võistlejaid oli meeletult palju- vaesed kohtunikud:) mõtlesin kohe, et ega enne järgmist hommikut sealt minem ei saa..läks kiiremini.
Tase on väga kõrge ja kuna võistejaid nii palju siis laval oleku aeg väga lühike. Eelvoorus aeti kõik võistlejad 10 kaupa lavale ja tehti kohe otsus kes saavad poolfinaali.. 15 parima seas oma nime kuuldes olin ikka väga õnnelik. Poolfinaalis olin esimeses väljakutses kohe, nii et lootsingi finaali saada.
Finaali koht sellel võistlusel on senistest võistlustest suurim saavutus..olen tõesti õnnelik!! Tänulik Nataliale ja veel kõigile kes mind toetavad ja kaasa elavad!! Mul on selline tunne nagu oleksite minuga siin kaasas:)
märts 1, 2013 at 6:01 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #337671egle eller-nabi
MemberAwa, always my favourite!! Love her hair this time!
veebruar 27, 2013 at 5:46 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #337531egle eller-nabi
MemberMina olen Columbuses eestlaste hoole all:) mul oli tõesti soe vastuvõtt..eestlased on ikka lahedad igalpool:) haiguse tõttu oli lend raske..ma ei taha ise ka vaadata kuidas see kõrge palavik mu vormile mõjunud on. Pakkide viisi kurgukomme ja palavikurohte. Nüüd ka antibiootikumid. Koguaeg on suur janu…nii et teen end homme korda, bikiinid selga ja eks siis vaatan ise ka mis seis on:) ongi põnevam, ei taha ette muretseda. Üle 39 kraadine palavik mõjub muidugi enesetundele päris väsitavalt, aga vaikselt juba tunnen end inimesena:)
Hommikul oli siis hommikutvs juttu samuti Arnold Classicust.
See pilt tuli peaalaspidi janteate ma seda igatpidi salvestanud, aga no ei muutu midagi. Igaljuhul peapeal seistes näete:) pildil hommikutv s tutvustati ühte bikini rockstar ( arnold classicu raames veel üks eri võistlus mõeldud vaid kohalikele) võistlejat- Rhonda Lewis. Enne ja pärast. Pretty amazing transformation!!!
Nüüd lähen linnaga tutvuma.. Teie vist eestis juba magate:)
veebruar 6, 2013 at 9:01 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #336596egle eller-nabi
MemberMinu valmistumisest siis minu blogist egleellernabi.blogspot.com
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vormi pilte yles ei pane, siis on pônevam vôistluspilte vaadata:degle eller-nabi
MemberVàga soovitan kôigele julgelt end proovile panna. Muidugi eelnevalt vorm teha ja siis lavale:) minu esimene vôistlus oli aasta tagasi bikiini fitnessis Reval Cup. Siiani teeb sûdame soojaks:)
jaanuar 26, 2013 at 2:18 p.l. in reply to: Arnold Classic and Arnold Amateur 2013. EGLE 2 KOHT! #335891egle eller-nabi
MemberJana majernikova v6istleb minu pikkuses 168 +.. EM ja MM il oli 2012 aastal minuga ka finaalides ja 2011 aastal MMil medali kolmikus. Lavavorm tal alati super.
egle eller-nabi
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> heh noh selles suunas unistan:) aga suured t2nud!egle eller-nabi
MemberSeda esimest voistlust Figure Arnold Classicul olin ise vaatamas kevadel.. Super ilusad naised ja mega yhtlaselt treenitud kehad. T6epoolest kui v6rdlesin p2eval toimunud bodyfitnessi v6istlejaid ja figure proffi v6istlejaid 6htul, siis figure naised polnud nii kuivad. Sellest hoolimata olid lihased piisavalt h2sti v2ljas, lihased kuidagi vormikamad ja kehad yhtlasemalt treenitud. Vahe taseme vahel oli ikka suur…nii laval olek, bikiinid poseerimine… Meie Airega f2nnidena l2ksime nendega koos pildistama lava taha:)
AutorPostitused