egle eller-nabi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 21, 2012 at 6:47 p.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #101807
egle eller-nabi
MemberMu võistlushooaeg on läbi ja saan jälle keskenduda rohkem teiste treenimisele. Minu esimene „projekt“ on tekitada oma sõbrannas Kairitis huvi ja armastus spordi vastu – mitte ainult sportlaste
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu sõbranna Kairit Tuhkanen on avalikkusele tuntud kui telesaadete juht ja lauljatar. Vähesed teavad, et ta on ka jumestuskunstnik ja minu sõbranna. Just jumestuskunst oli salarelvaks, mille abil Kairit minu trennikutse vastu võttis..
Hakkame kajastama minu blogis egleellernabi.blogspot.com ja finess.ee foorumis egle bikini finessi nime all Kairiti treeningutega seonduvat.
.

Olen kohanud paljusid naisi, kes räägivad, et teatud eani said süüa kõike ja figuur püsis sellest hoolimata ideaalne. Mingist vanusest aga aeglustub ainevahetus ja tuntakse kuidas lihastoonus langeb. Kairit on trenni sattunud elus vaid loetud korrad, kuigi ta ise väidab alati, et on tulihingeline sportlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale seda kui Kairit sattus korduvalt minuga jumestajana lava taha koos 30 finessi võistlejatega, kes päevast päeva oma keha täiustamisega on vaeva näinud, tekkis ka Kairitis huvi proovida kas ka teda nakatab trenni pisik.
Kui Kairit esimest korda mulle rääkis võistlustel, et ei tea peaks vist ise ka trenni tulema, lasin selle ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Ausalt ma lihtsalt ei uskunud, et seda tõsiselt mõtleb – olen treener juba aastaid ja loendamatu arv kordi püüdnud teda trenni meelitada.
Minu rõõmuks panime juba mõni aeg hiljem paika trenni aja ja keha näitajate mõõtmise Spartas. Mõtlesin endamisi, et ega ma ennem ise dresse selga ei pane, kui Kairit ikka kohal on. Rõõm oli suur, kui Kairit astuski reipal sammul oma uutes Reeboki riietes spordiklubi uksest sisse.
Ma kutsusin ta algatuseks oma noorte showtantsu trenni, kus sel korral tegime lihastreeningu. Veel enne saali sisenemist hoiatas Kairit administraatorit: „ma lähen trenni – olge valmis kiirabi kutsuma!“
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Järgnevalt kirjutab Kairit oma esmaste treeningute kogemusest:
Tänaseks olen ilma ainsagi vigastuseta suutnud läbida mitu noortele mõeldud trenni ja ka Egle poolt koostatud jõusaali kava.
Noorte Showdance, mõjub minu eas naisterahvale juba nime poolest hästi- eelkõige just vaimselt…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle noortele mõeldud treeningu esimestel minutitel tundus kogu liikumine nii mõnus, mugav ja lihtne, et algaja hirmust kange olek asendus tohutu entusiasmi ja mõttega- võiksin seda iga päev ja tundide kaupa teha! Ilmselgelt kestis see “pilves” olek vaid mõned minutid- soojenduse lõpuni.Esimeste raskustega kaasnes ka uus lubadus: EI ÜHTEGI LUBADUST ENAM ENNE TRENNI LÕPPU!Ma ei saa aru, kuidas Egle jaksab teha neid “külglamang-sirutus-hoiahoiahoia-käetõstealla” samal ajal naeratades ja taustamuusikale kaasa lauldes!?!
Umbes 15 minutit enne trenni lõppu kostusid mu kõrvu treeneri Jumalikud sõnad: Heitke pikali! Ma olin nii tänulik. Mõned sekundit õndsust, millele järgnes kohutav piin- KÄTEKÕVERDUSED/ KÕHULIHASED!Ma ütlen ausalt, et sel hetkel lohutas mind peeglisse vaadates ainult üks teadmine- kõik ülejäänud “tahan-saada-sama-ilusaks-kui-Egle”persoonid saalis, kes midagigi tehtud saavad on minust poole nooremad. Eglet ma lihtsalt ei vaata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, ma elasin selle treeningu üle ja läbi, sest paaril järgneval päeval ma sõna otseses mõttes tundsin oma keha. Tabasin ennast mõttelt, et mis oleks kui prooviks hoopis eakatele mõeldud rühmatreeningut. Aga esialgu see vaid mõtteks jäigi ja eks ma olin järgmisel kolmapäeval platsis. Sel korral Eglet polnud- ilmselt pingutas kaa veidi üleJ. See eest oli aga kohal asendustreener ,Egle õpilane Kristin, kes lohutas mind, et kui mul peaks edaspidi lihastes valu olema, siis VÕIKSIN LIHTSALT SPAGAADIS ISTUDA- teda on see alati aidanud. Ma ei usu, et ma enam kunagi Kristinile oma valudest räägin!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpetuseks:
Kairiti kehalised näitajad on väga head, seega ei ole tal tegelikult vaja kaalu langetada. Pigem on eesmärgiks tõsta veidi lihastoonust. Minu isiklikuks eesmärgiks Kairiti puhul on tuua ta tervislikuma eluviisi juurde. Treeningud ja sport ei mõju positiivselt mitte ainul kehale, vaid teevad kogu olemise rõõmsamaks. Esimesed trennid ongi kõige raskemad, aga mida aeg edasi, seda lihtsamaks läheb. Kõige raskem on algajas treenijas tekitada trenni harjumust. Püüan selles osas Kairitil kätt pulsil hoida. Siiani on ta tubli olnud ja isegi kui ta treeningsaali pole jõudnud mingil põhjusel (nendel kordadel on tal väga palju põhjendusi
) siis on ta lubanud kodus treenida. Mina usun, et saame Kairitist spordi armastajaNeid mõtteid, mis Kairitit enne kaua kardetud jõusaali külastamist valdasid, saate lugeda juba meie järgmises postituses!
mai 20, 2012 at 12:46 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #102973egle eller-nabi
MemberSuured tänud fotograafile
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 19, 2012 at 7:38 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #103885egle eller-nabi
MemberMul täpselt sama tunne- koguaeg väsimus ja trenni ei taha üldse minna. Peale EMi polegi jõusaali rohkem läinud kui trenni juhendama. Täna hommikul panin koti kokku, aga siis otsustasin ikkagi Kadriorgu jäätist sööma minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei teagi kust see väsimus tuli. Loodan, et uueks nädalaks läinud
mai 19, 2012 at 10:01 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #104505egle eller-nabi
MemberPirital?
mai 18, 2012 at 7:11 p.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #104726egle eller-nabi
MemberThank you AnneP for link!
egle eller-nabi
MemberVÄGA HEA!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2012 at 10:41 e.l. in reply to: Egle Bikini Fitness- Bikiinifitness on eelkõige sportliku ilu ja naiseliku võlu šõu #105733egle eller-nabi
MemberOtt, mul õlipudel koguaeg nähtaval kohal, et saaks kiiresti peale kanda!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2012 at 6:03 p.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #106719egle eller-nabi
MemberSuured tänud kõigile kes vastu tulid!
mai 15, 2012 at 11:35 e.l. in reply to: IFBB Fitness European Championships 2012: tulemused, pildid, kommentaarid #107111egle eller-nabi
MemberSuper võistlus oli! Sain suure kogemuse ja kogu team oli lihtsalt ülivõrdes lahe! Kui keegi oleks mulle aasta tagasi öelnud, et võistlen aasta pärast EMil Bikini Fitnessis, poleks seda uskunud. Olen õnnelik, et mu hooaeg lõppes nii edukalt ja tänulik Kulturismi Liidule, kes mulle sellise võimaluse andis. Suured tänud ka kõigile kaasaelajatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egle eller-nabi
MemberAlati armas ja särav Monika! Võibolla oli see kevad selline lugu, et liigne pinge kuna sügisel olid ju nii kõrgelt hinnatud ja teadsid, et peaksid veel parem olema. No ja väike stress teeb juba oma töö. Ma igaljuhul elan sulle alati kaasa ja sügisel läheb kindlasti hästi.
mai 8, 2012 at 8:54 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #111950egle eller-nabi
MemberOtt, sa oled ikka super! Ma ei saa aru kuidas sa jõuad nii paljude asjadega tegeleda ja siis veel ise medal võtta? Eeskujuks kõigile kes väidavad, et töö kõrvalt lihtsalt ei jõua trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sa töötad kontoris, oled treener, koostad toitumisja treeningkavasid jne jne… ja nagu muuseas võtaks ka EMi hõbeda
mai 6, 2012 at 8:42 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #113632egle eller-nabi
MemberPalju õnne!!! Super saavutus- 3 sportlast 3 medalit
mai 6, 2012 at 11:20 e.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #114516egle eller-nabi
MemberNii tubli Krissu!!! Palju õnne!
mai 4, 2012 at 8:16 p.l. in reply to: IFBB Men’s, juniors & masters European Championships – LIVE REPORT! #116263egle eller-nabi
MemberPalju õnne Mikk!!!! Edu homseks Otile ja Kristiinale! Tehke järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>egle eller-nabi
MemberNüüd ei ole ainult Egle tuhar meedias. Sain ka “tuhara valgeks”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jajah, võtad mu leiva ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused